Anamm anamm anammm ciddi misinn tatlimm benim haydii gecmis olsunn bize derken sen mi yoksa hahhaKızıma sordum karne hediyesi ne istersin ne dese iyi
Yeni bir kardes
Ahhh canim yarinda uyuyorum da 3 gun ben tirt hahaha insallahh bozmucamm kahvalti tek meyve işte o sıkıntı benim akrep benim yirr yirrrDelyDoly 1. Günün hayırlı olsun .
Yarında bire bir uy . 3 ve 4 te et tavuk geliyor zaten .
Sonra cuma bombayı düşür şuracığa :)
ayyy canım kara demişim mor lahana salatasıada81 adacim kara lahana salatasi nasil oluyor kuzum, merak ettim bak..
Ayyyy olur vallahi inşallah canımBakalim canım evet kaçamak yapmadık inşallah güzel sonuçlar görürüz 70 altını görebilsek bu hafta süper olur
Sağol canımmm darısı m bedene inşallahahucummmm hayırlı olsunnnnn xl ladırnnnn
görümcene verme fikride süpermişşş
Aynen yaaa bende elti de var benden sürekli olarak zayıf hatta yeyip yeyip kilo almayanlardan bu ara oda kilo alıyomuş valla içten içe bi sevindim bi sevindim sormayın pek görüşmüyoruz kaynım diyodu görümceme senin kadar oldu diye o arada benim şeytanlar yandan yandan gülüyorlardıgörümce fikri çok iyiymiş.
benim de hiç ama hiç kilo almayan her istediğini yiyen bir eltim var
bu hazlar bana çok uzak
keşke yapabilseydim hayali bile bi güzel geldi.
İnşallah ablam inşallah hatta 42 beden bi gömlek bile giydim oldu o mağazada bedenler büyük müyük deselerde 42 yi görmek harikaydı darısı başınaAhu060812 ayyy ahım çok sevindim geçen yıl ilk hazır giysilerimizde mende senim aldığım yerden aldım
Dahada küçük bedenler alacaksın canım inşallah
Allah ım bu çocukların hepsimi aynı olur benimkilerde şöyle bakarız şöyle oynarız şöyle gezdiririz diye her akşam pazarlığa oturuyorlarKızıma sordum karne hediyesi ne istersin ne dese iyi
Yeni bir kardes
Hatun hayırlı olsun ilk günün baktın 55 dk ile 10 puan alıyon bu hafta 65 mi yaptınMenum 16.01.2017 Pazartesi
Sabah
1.5 has yumurta
2 bardak cay
Öğle
Ton balikli salata
1 kase yogurt
Aksam
1 tabak çorba
1 kase yogurt
2.5 lt su 2 ıhlamur 2 sekersiz sade nescafe 65 dakika yürüyüş
Hayirlii aksamlarrr hatunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?