Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet menü vereyim
Kahvaltı

Yarım dilim ekmek
Kk peynir
3 zeytin

Ara 7 çiğ badem

Öğlen
1 kase tavuk suyu çorba
1 tabak z.y. ıspanak
1 kase naneli biberli yoğurt
Salata

Ara
1 activia

Akşam
1 kepçe tavuk suyu
1 tabak kapuska
Bol salata az balık

3 fincan yeşil çay
2lt su

Spor birazdan yapacağım
Ausencia

Yaaaa ekmek yarım dlm e düşmüş sabah :)

Bir gün belki bende duyarım umut dünyası
Ayyyy çok fenayız

Az yemişsin banum

Sende keyifsizken yiyemeyenlerden miydin ?

Az yemişsin banum

Sende keyifsizken yiyemeyenlerden miydin ?

Yooo aksine kayış kopmuş gibi yerim ben canım sıkılınca , şimdi bulaşmadim biliyorumki ağzımı sürünce cekemiycem,

Keyif geliyor ama , yediklerim duruyor
Bunu düşüncede son zamanlarda yememeyi öğrendim

Masumm guzelimm yanliz değilsin birtanemmm bendee ayni bubara isyanlardayimmm Lakin gecen saglamm konusdumm benn bu ayarr biraz daha gider sonra bir ayar dahaa sonrasii Allah kerimm Rabbim eslerimize akil fikir bizede dayanma gucu ve sabir versinn
Amannn bacım bende bi ayar cekiyorum bir hafta suruyor sonra yine adamm..hepsi ayni yanii..cogu dusuncesiz benim esime anlatiyom anlatiyom sanki duvara konusuyorum ...dinler dinler dinler ayyy bi tepki ver derim...

Bugün hiç acıkmadığım menüm;

Sabah çörek otu yağı elma sirkesi

Kahvaltı: maydonoz salatalık limonu smoothie makinasında su haline getirdim.

Öğlen: ton balıklı cevizli salata içinde biraz patlıcan ezmesi de vardı.

Bu kadar şimdi safran çayımı da içiyorum

Metrobüs bozuldu yolda belki okumuşsunuzdur zor geldim eve. İstanbul yetiyor bazen canıma.

Yarın önemli bi toplantım var şimdi bilgisayarı açıp başına geçip raporlamalarımı tamamlamam lazım ama tek isteğim duş alıp uyumak Canlar. Ve bu gece uyku yok bana gibi gözüküyor.

Amannn bacım bende bi ayar cekiyorum bir hafta suruyor sonra yine adamm..hepsi ayni yanii..cogu dusuncesiz benim esime anlatiyom anlatiyom sanki duvara konusuyorum ...dinler dinler dinler ayyy bi tepki ver derim...
Tipkininn ayni modeliii tatlimm bir süre iyii gidiyorr şükür bakalim dilimi issiriyimm.
Ahu060812 kuzumm bugün biraz dış islerimde coktu yagmur camur dimedenn yürüdüm yürüdüm

Pazartesi menü bildirimi

SABAH : 1 fincan sade kahve, 2 kare bitter
KAHVALTI : 2 dilim etimek, 1 kaşık yulaf ezmesi, peynir, kıvırcık, hindi füme ve yeşilçay

ARA : Bitki çayı ve 1 adet diyet biskuvi

ÖĞLE : tavuk sote, salata, yoğurt ve 1 portakal
ARA: yok

AKŞAM : 2 kaşık tavuk sote, 1 yk pirinç pilavı, yoğurt ve salata.

SU : 3 lt.
SPOR : 50 dk kondisyon bisikleti ile interval çalışma 40 dk kol ve bacak egzersizleri
Ahu060812
Ausencia

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun güç versin canım

Ausencia kaptanı m elimden geleni inan yapıyorum benim D3 eksik onun dışında herşey normal dedi sözüm söz tempolu yürüyüşe çıkacam takım için spor konusunda üşeniyorum ama artık en azından zaman yaratıp yürüyüş yapacam

Menü
1 yumurta 1 parça peynir
Öğle elmacioglu şefin salatası 5_6 sunta 3yk çorba tadımlik
Aksam 1 tabak kapuska salata
ara 2 kuru kayısı 1 ceviz
3 mil Leslie 15_20dk yürüyüş
Sabah cook az yemissin doktorum sabahi kuvvetli yapinca diger ogunler az da yenilse bayagi tutuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…