Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sana da diyecektim bi Şeref golü diye ama yazmadım Saydınım ablam kesin yapmıştır bugün spor diye

Kızlar bu alışveriş beni çok motive etti bi 3 mil leslie patlatcam şimdi pazar yapmadığım yerine
Hızımı alamıyorum
Ahum biraz daha yapayım dedim gaz verdim kendime tayt giydim tekrar kapı çaldı misafir leeer hooop hevesim kursagimda kaldı balım ya çay turta şekerpare çekirdek ohhh gırla ben öyle hizmet işte

Ahum biraz daha yapayım dedim gaz verdim kendime tayt giydim tekrar kapı çaldı misafir leeer hooop hevesim kursagimda kaldı balım ya çay turta şekerpare çekirdek ohhh gırla ben öyle hizmet işte
Ayyy en sevmediğim misafir türü cat kapi...musaitmiyim degilmiyim direkt yüzüm düşer valla ...haber verip gelsinler gözümün yagini yesinler...

Ayyy en sevmediğim misafir türü cat kapi...musaitmiyim degilmiyim direkt yüzüm düşer valla ...haber verip gelsinler gözümün yagini yesinler...
Canım aile apartmanı olduğu için maalesef ki hep böyle bende hiç sevmiyorum inanır mısınız

Canım aile apartmanı olduğu için maalesef ki hep böyle bende hiç sevmiyorum inanır mısınız
Ayyy daha zormus işin valla Allah kolaylik versin..bende bi donem esimin ailesinden abisi ablasi ayni sehirde yasadik dedim acik acik haber vermeden gelen misafiri hic sevmem dedim...bir iki kere yaptilar baktim olacak gibi degil lafi soyledim o oldu b8daha habersiz gelmediler...cunku ben evde cok rahat giyinirim kisin bile evde elbiseyle gezerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…