Aynen Ada yaa duramıyorum valla şu Ebru şallı içime 10 yıl önce gireydi ne vardıOoo supersin valla) vucud alışmış senin artik..
Aynen bende tayt ı giydim bide spor ayakkabılarım var evde onu da giydim patlattım bi leslie ama saba çok üzüldüm ve gıcık oldum gelenlereAhum biraz daha yapayım dedim gaz verdim kendime tayt giydim tekrar kapı çaldı misafir leeer hooop hevesim kursagimda kaldı balım ya çay turta şekerpare çekirdek ohhh gırla ben öyle hizmet işte
Kız Banu yapmışsındır inşallah leslieKalkip 3 mil mı yapsam
Banta ciktim 10 dk yürüdüm... Canım istemedi amaçsızca yatakta yatıyorum uykumda yok bi 3 mil yapsam diyorum ama keyfim yok
Hayırlı uğurlu oldun bol şanslarKızlar sonunda yarışmaya tatlımı yükleyebildim resim yüklemek beni ne çok uğraştırma yahu
kapatniçem aynı dakika içinde Leslie ablayla yoğuruluyormuşuz bende bebelerle yaptım ama tövbe ettirdiler bana bi de Leslie bacım ordan konuşuyor büyük kız yanımda bıdı bıdı oğlan arkadan ne Leslie ymiş arkadaş bitmek bilmedi kafamı şişirdi diye söyleniyor küçüğün çişi geliyo su istiyo amaaan git en son Video nun sesini kapattımda bitirdim yoksa sıyırıyordumWalk walk walllk
Let's gooo
So goood
Ahu060812 ahuuuuuuuuu
Ilk lesli m hayırlı uğurlu olsun .
Ayy terler bastı... tam pes edecem yavaşlayacağımmmm .. eşim arkadan
Bırakmaaa devaaam
Walk walk
Yalnız,kadında ne çene var , benle yarışır
Az dinlendim yine yapasım var.
Ya videoda kaç mil bakmadım ama 46 dk lık bi video idi .
Buna şükür Şekercikiz patates bir yudumdu. 2 kuru kayısı ve muzla tatlı krizimi atlattigim icin mutluyum. Bence diğer günlere göre az bile yedim. Belki aylardır ilk kez bu kadar az :) saol yorumun içinCanım rakibem biraz fazla karbon olmuş sanki muz kayısı patates havuç gl fazla olan gıdalar canım
Ah canımsın sen in söz ben sana yapıp kargolarim nasılsa aynı sehirdeyiz
Gördüm sekerim yazdım böle bişeyler sana kendimceGece 1 kupa yeşil çay yerine limonlu soda içtimSekercikiz tatlım kusura bakma etiket yapmayı unutmuşum menum bu şekilde
Benim kızında kondisyon iyi ozaman oda yaptı ve hiiiiiiiçç susmadı46 dakika 3 mil oluyor kaptanim bende o kadar yaptım...evet kadin cok konusuyir kondisyonu super ben nefes nefese o guzel guzel konusuyor)
hahaha bende bebelerin ayaklarına bastım kızı kick tim çok zevkliymiş ama bu arada sadece Leslie 3 mil 10 puan3 mile kaç puan veriyor ahu :)))
Valla öyle ... bende susmadım ona laf yetiştirdim .
Arada bi de zigon sehpa devirdim
Teşekkür ederim cnmAynen Ada yaa duramıyorum valla şu Ebru şallı içime 10 yıl önce gireydi ne vardı
Aynen bende tayt ı giydim bide spor ayakkabılarım var evde onu da giydim patlattım bi leslie ama saba çok üzüldüm ve gıcık oldum gelenlere
Kız Banu yapmışsındır inşallah leslie
Hayırlı uğurlu oldun bol şanslar
kapatniçem aynı dakika içinde Leslie ablayla yoğuruluyormuşuz bende bebelerle yaptım ama tövbe ettirdiler bana bi de Leslie bacım ordan konuşuyor büyük kız yanımda bıdı bıdı oğlan arkadan ne Leslie ymiş arkadaş bitmek bilmedi kafamı şişirdi diye söyleniyor küçüğün çişi geliyo su istiyo amaaan git en son Video nun sesini kapattımda bitirdim yoksa sıyırıyordum
Ben lesliyi bitirdim yukari ciktim yuruyus icin esim bagiriyor adaaaa olimpiyatlara mi hazirlaniyorsun...dedim evet evet rahat birakin beniiiiBende Yusuf uyumuştu zaten ...eşimde arkamda pc de .
Ama o olmasa .. 20. Dk da bi bırakıyordum ahum .
Hadi hadi sen bitirirsin diye diye bitti:)
Benim sabotajcı bi eşim yok şükür .
Hep diyorum ya adamın hayatı spor .
O yüzden tam destek .
Benim kızında kondisyon iyi ozaman oda yaptı ve hiiiiiiiçç susmadı
hahaha bende bebelerin ayaklarına bastım kızı kick tim çok zevkliymiş ama bu arada sadece Leslie 3 mil 10 puan
Ben lesliyi bitirdim yukari ciktim yuruyus icin esim bagiriyor adaaaa olimpiyatlara mi hazirlaniyorsun...dedim evet evet rahat birakin beniiii)
Cocuklarin hep kondisyonu var zaten...benim kizda benikomik buldu lesli yaparken anne cok komiksin diyor sipam...Benim kızında kondisyon iyi ozaman oda yaptı ve hiiiiiiiçç susmadı
hahaha bende bebelerin ayaklarına bastım kızı kick tim çok zevkliymiş ama bu arada sadece Leslie 3 mil 10 puan
Ah şu tatlı krizleri ben onlari şekerli sakız çiğneyerek atlatiyorum cnm sende bi dene istersen çok işe yariyorBuna şükür Şekercikiz patates bir yudumdu. 2 kuru kayısı ve muzla tatlı krizimi atlattigim icin mutluyum. Bence diğer günlere göre az bile yedim. Belki aylardır ilk kez bu kadar az :) saol yorumun için
Yok yok birakmayalim kaptanim hem eglenceli bi spor...tamam hergun hatirlatalim birbirimizealtın madalya getireceğim ülkeme deseydin
Bırakmayalım ada ...dürt beni sende
Ah canımsın sen in söz ben sana yapıp kargolarim nasılsa aynı sehirdeyiz
Bol bol sütlü tatlı ikram edeyim diyorum ama sopa yemekten korkuyorumTatlı mı yaptınnn ? Hemen bakıyorummmm
Yalnız yarışmayı 7.takım olarak istila ettik .
Nevreste 7. Takıma ne ısmarlıyorsun :)))
Teşekkür ederim canım senin de çok güzel tarifin başarılar dilerimGördüm sekerim yazdım böle bişeyler sana kendimcebu arada yarışmada tatlının çok beğendim ellerine saglik
kelebekolacam terlemekle zayıflamak çok alakalı değil zaten o yüzden no problem çünkü yaktığımız kalorinin çok azı su olarak Dışarı atılıyormuş aslında yakılan yağların çoğu karbondioksit ile atılıyormuş spor esnasında yapacağınız nefes egzersizleri hem kaslarınıza oksijen gönderimizi artırıp onları onarıyo hemde yağları attırıyor terle verilenin çoğu sıvı kaybı ve toksin miş Ausencia kaptanımda da toksin çok ya ondan terliyodur
Bol bol sütlü tatlı ikram edeyim diyorum ama sopa yemekten korkuyorumEn iyisi limonlu soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?