Tamam hem de ev yapımı elma sirkesi varNokta atışı
Çörek otu yağı ve elma sirkeside olur
Tamam hem de ev yapımı elma sirkesi var
2 saat spor kaç point Ahucum :) en yüksek puan 20 midir? Puanlar spora göre artabilir mi?SPOR ÇETELESİ 5.HAFTA
Ausencia 0+10+0+10
saydin78 0+0+0+15
Ahu060812 20+20+10+20
Sekercikiz 0+0+0+15
@masumm0+10+10+?
@kelebekolacam 15+0+15+15
@fatmanurkaya15+0+20+?
@mimu880+0+0+0
@DelyDoly10+10+0+15
@Sherrysherrylady 20+20+0+20
@ada81 0+0+15+20
@arselka10+10+15+10
@pamukskr5+20+15+10
@begum750+0+0+?
@Dersaadet_ 15+0+0+0
baktım @Sherrysherrylady benle aynı gidiyor bi atak yapıyım dedim veee öne geçtim benim 20 puanlarda cüzdandaki ara sıra görünen 200 tl ilk banknot gibi göz kırpıyor ordan.ne sevimliler demi kızlar (;
2 saat spor kaç point Ahucum :) en yüksek puan 20 midir? Puanlar spora göre artabilir mi?
Benim eş eve geldi baktı biz tv başında Karaoke dans başındayız bi kaç şarkı dans ettik sonra Leslie açalım dedik ben de bu arada aldıklarımı söyledim en son oğlana hamile kalmadan önce, 9 sene, xl almıştım dedim ne dese beğenirsiniz senin doğurma vaktin gelmiş öyleyse diye iyiki kendimi sağlama aldım yoksa kim vurduya da gidebilirdimBende Yusuf uyumuştu zaten ...eşimde arkamda pc de .
Ama o olmasa .. 20. Dk da bi bırakıyordum ahum .
Hadi hadi sen bitirirsin diye diye bitti:)
Benim sabotajcı bi eşim yok şükür .
Hep diyorum ya adamın hayatı spor .
O yüzden tam destek .
Yarın için deli planlarım var da keptınnnWuohuuuu saydın çoştu
Kaptanım sen şimdi bayağı zayıfladınSende ki hazır olsa şaşardım zaten .
Kaptanım sen şimdi bayağı zayıfladınBunun şerefine bir sütlü tatlı mı patlatsak
Benim eş eve geldi baktı biz tv başında Karaoke dans başındayız bi kaç şarkı dans ettik sonra Leslie açalım dedik ben de bu arada aldıklarımı söyledim en son oğlana hamile kalmadan önce, 9 sene, xl almıştım dedim ne dese beğenirsiniz senin doğurma vaktin gelmiş öyleyse diye iyiki kendimi sağlama aldım yoksa kim vurduya da gidebilirdim(;
Yarın için deli planlarım var da keptınnn
Olmaz kendisi yapsın biz yiyelimkaptanım yesin ben yaparım memnuniyetle
Kaptanım sen şimdi bayağı zayıfladınBunun şerefine bir sütlü tatlı mı patlatsak
Kuzum senin spora dikkat etmedim ondan sormadım. Yarın iki saat spor yapmayı düşünüyorum o sebepten sormuştumEvettt eveeeettt bu takım artık 2 saat sporu istiyoooorrrr bende ozamannn 2 saat spora da 25 puan verdim gitti
saydin78 ablambbenim bu gün toplam 2 saat 15 dk oldu da ben 3 mili pazar borçlanmaya yapmıştım ona ekledim
DemeeeYarın için deli planlarım var da keptınnn
Evet evet işte bu bende sizde bunu görmek istiyodum ne iyi oldu şu liste işi
Ahuuuu sesli güldümmmmm
Eşim diyor yine ne oldu
Senin bence kurtuluşun yok
Bende çoştummmm , şu an bile yapasım var
Anladım ablam geçmişi okuyarak gelenler için açıklama yapayım dedimKuzum senin spora dikkat etmedim ondan sormadım. Yarın iki saat spor yapmayı düşünüyorum o sebepten sormuştum
Bak o da olur canımOlmaz kendisi yapsın biz yiyelim
Kız deme o kadar varmı ben hiç incelemedim bi saydınınkine baktım du bi onlarida durtuyum
Bütüm takımı yarışmaya saldıkkkk , gözün hala bende
Saydın
Sekercikız
Kelebekolacam
Daydream
Nana
Hepsi bizim kadro
Allah ne verdiyse sende 2-3 saat yap cnmDemeeepeki ben napsam napam mmm ımmmmm napsammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?