günaydın arkadaşlar
kaptanımAusencia dünkü yemek listem
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 yumurta
* 2 çatal beyaz peynir
Ara Öğün (10:45)
* 2 ceviz
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon barbunya fasulye
* 1 dilim ekmek
* 4 kaşık yoğurt
Akşam (saat 19:00)
* 1 kepçe mercimek çorbası
* 1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı (tahta kaşık)
*2 parça tavuk
*salata
*1 su bardağı ayran
begüm mennünü kendimce yorumluycam
bence öglenki ekmek fazla , barbunya zaten kh yüklü bir yiyecek ben yogurt veya salata tercih ediyorumm.
akşam menünde bana fazla geldi ben az yiyorum belkide ondan ama ben çorba ve pilavı yemezdim
yiyecek olsam briini tercih ederdim...
Anladım cnm süperCanım yaptığımız sporun dakikasına göre puanlama yapıyoruz
2 mil leslie 5 puan
3 Mil leslie 10
3 mil leslie +15 dk yürüyüş 15 puan
4 mil leslie 15
60 dk ile 90 dk ya kadar 15
90 dk ve üzeri 2ü puana
Ve haftanın birincisi seçiyoruz
öğlen sadece barbunya ile doymadım,hatta o ekmeği yiyincede doymadım aç aç açlığımın geçmesini bekledim
akşam için haklısın,aslında çorbayı içmiycektim kv bende, bitiyo dökmeyelim azcık iç dedi bende kv yı kıracağıma içerim 1 kepçe didim ondan içtim yoksa içermiyim hiç
Herkeseee günaydınn mimu yollarda... saat 10 da önemli bir toplantım var Anadolu yakasına geçiyorum. Şu ödemlerim olmayaydı kalem etek daha bi güzel dururdu
tavsiyelerini dikkate alıcam canım teşekkür ederimbegümmm benm bir arkadaşım var oda kendii doymuyoruma endekslemiş
şimdi barbunya zaten glisemin endeksi yüksek bir yiyecek
ekmekte girince daha çok acıkmıştır seni ki senin kilon az aslında sen o barbunyanın yanına iki kaşık yogurt daha eklesen doyarsın,
valla benim kv dede ısrarcı geçen spanaklı pide yaptırmış bir tane ye dedii bende yaza dügün var yiyemem anne ben fermuarı çektim dedimmmm
Kelebeğim, ne kadar mutlu oldum bilemezsin. Sanki ilk defa alıyormuş gibi haberini yine mutlu oldum heyecanladımTeşekkürler canim
betül bunlar seni doyurmaz aç bırakır.douyormusun açlık hissi değilde tatlı yeme ihtiyacı olmuyormu?o 4 kaşık tavugu salataya gömsen,sabah yumurta yesen peyynir yesen biraz yeşillik.Ausencia
Pazartesi MENÜSÜ
SABAH
yarım dl tb ekmek
ince sürümlük kaymak
ARA
4 ceviz
Türk kahvesi
ÖĞLE
ek yapımı muzlu süt
ARA
bir kaşık yulaf
5 badem, bir kayısı/ bir incir tan yapılmış lapa
AKŞAM
yarım dl tb ekmek
bir kase yoğurt
4 kaşık tavuk
1.8 su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?