Canim bu yediklerin seni aciktirir bir dilimde olsa kaymakla baslamissin gune sonra yine seker istegini gidermek icin kuru meyve falan yemissin bence guzel bi haslanmis yumurta beyaz guzel peynirle basla gune..hatta uyaninca bir tutam dere otu cigne uzerine sicak su aclik kesiliyir ben her ogun oncesi yapiyorum...@Ausencia
Pazartesi MENÜSÜ
SABAH
yarım dl tb ekmek
ince sürümlük kaymak
ARA
4 ceviz
Türk kahvesi
ÖĞLE
ek yapımı muzlu süt
ARA
bir kaşık yulaf
5 badem, bir kayısı/ bir incir tan yapılmış lapa
AKŞAM
yarım dl tb ekmek
bir kase yoğurt
4 kaşık tavuk
1.8 su
ahhhh mimuuu bendeimde hayalim kalem etek giymek 58 olayım giyecegim amaaaaa
Şekere sabredin hiç aramıyorsunuz sonra kendiliğinden ortaya çıkan bi kalori eksiğiniz oluyo çünkü şeker gerçekten hiç bi işe yaramayan bi kalori ben çayı şekersiz içerim yıllardır kahveye de burda başladım.buraya geldim geleli de tatlı yemiyorum en fazla tadıyorum bi çatal bi kaşık gerçekten istek azalıyor sabredinHayirli geceler arkadaslar masallah muhabbet koyu okuyamadim hepsini :) cok sükür 3 gündür seker orucum iyi gidiyor bi iki seytan dürttü ama kovaladim haini yavas yavasda menülerim düzene giriyor su migdeyi de kücültüp sporada basladimmi tamamdir ins.
Begümcüğüm şimdi öğlen eğer ekmek yerine dolu bi kase yoğurt yeseydin off çok şiştim derdin ben yoğurda sınır koymuyorum çünkü kalorisi olsada getirisi büyük çok tok tutuyo akşamda çok kötü sayılmaz ama bu menü sabit kaldırır kilon az olduğu için bencede.ama sen sporla eksiye düşmüşsündür paylaşıma devamgünaydın arkadaşlar
kaptanım @Ausencia dünkü yemek listem
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 yumurta
* 2 çatal beyaz peynir
Ara Öğün (10:45)
* 2 ceviz
Öğlen (saat 11:50 )
* 1 porsiyon barbunya fasulye
* 1 dilim ekmek
* 4 kaşık yoğurt
Akşam (saat 19:00)
* 1 kepçe mercimek çorbası
* 1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı (tahta kaşık)
*2 parça tavuk
*salata
*1 su bardağı ayran
Sana başlangıç olarak 15 puan veriyorum ama bidahakine total en az 60 dk olsunAhu060812 sayın spor bakanım ,günaydın
dün 45 dakika eliptik,peşine 10 dakika bölgesel egzersizler yaptım
Kız Betül seni spora yazmıyozmu cuma ya kadar hazırlan sonra seni de kanatlarımın altına alacam@Ausencia
Pazartesi MENÜSÜ
SABAH
yarım dl tb ekmek
ince sürümlük kaymak
ARA
4 ceviz
Türk kahvesi
ÖĞLE
ek yapımı muzlu süt
ARA
bir kaşık yulaf
5 badem, bir kayısı/ bir incir tan yapılmış lapa
AKŞAM
yarım dl tb ekmek
bir kase yoğurt
4 kaşık tavuk
1.8 su
Teşekkürler canim benim Allah razi olsunKelebeğim, ne kadar mutlu oldum bilemezsin. Sanki ilk defa alıyormuş gibi haberini yine mutlu oldum heyecanladım
Teşekkürler canim benim Allah razi olsunKelebeğim, ne kadar mutlu oldum bilemezsin. Sanki ilk defa alıyormuş gibi haberini yine mutlu oldum heyecanladım
Kesnlikle haklısın tatlım diyet ve spor 2 si birarada olunca süper sonuçlar oluyor.Ben mesela bundan sonra hayatımdan sporu asla çıkarmaycağım sağlıklı ve fit görünmek var.Arkadaşlar maşallah menüler süper sporlar hemen hemen yapılıyor ben sporun diyetin tamamlayıcısı olduğunu düşünüyorum insan çektiği eziyeti yiyerek heba etmek istemiyo son 3 haftadaki yükselişimizin de bunda etkisi büyük ben bu hafta da ilk 3 te olacağımıza sonuna kadar inanıyorum size de kendime de inanıyorum biz artık engeli aştık her şey çorap söküğü gibi gelecek artık top 3 den düşmek yok
Kız nerdesin sen çok merak ettik seni hersey yolunda mı nasilsingünaydııın
kız şeker mesajını okuyunca yorum yazacaktım da bişey geldi aklıma sen ben masum kelebekolacam Ankaralı olduğumuz çok belli oluyo hep benim bebeler,benim bebe diyoruz Angaralıyız gözü garalıyızBugün yine çok sersemim kızlar ya gece hiç uyumadim desem yeridir benim bebe 3.5 yasinda ama hala uykuları düzene girmedi çok geç yatıyo sabahin köründe uyanıyor tabi gece uyanmaları saat basi 3.5 yıldır bu böyle küçükken hiç uyumazdi yine buna şükür cani sagolsun diyorum olur duzene girer elbet diyorum ama benim vücut artık uykusuzluğu kaldırmıyor yine yüzüm gözüm sis bide fena baş ağrısı tabi
kız şeker mesajını okuyunca yorum yazacaktım da bişey geldi aklıma sen ben masum kelebekolacam Ankaralı olduğumuz çok belli oluyo hep benim bebeler,benim bebe diyoruz Angaralıyız gözü garalıyız
Uykusuz çocuklarla uğraşmakta çok zor oluyo yaa benim büyük kız küçükken gece yatmazdı sabah kalkmazdı onla idare ediyorduk kahvaltı memeden olunca öğlene kadar yatıyorduk sonra oğlan doğdu ay biri uyur biri uyumaz biri uyanır diğeri yeni uyur çok zorlandım tam oğlanı uyuturum kız odaya dalar anne şu bu diye.hatta oğlan uyku terörü diye bişey oldu uykusunu alamayınca, uykudan uyanınca,öğle uykusuna yatmadan önce böyle bi ağlardı kendini yerden yere çalarak 45 dk susturamazdık geceleri 3 te babasıyla çöp kamyonu ararlardı sonra o 4 yaşına kadar sürdü tam rahatlayacam derken 3. Oldu benim eş hep akşam geç gelir pazarları bile çalışır 3 çocuk bana kaldı haydee sar başa off çok zordu şimdi düşünüyorum da benim bunca yıl zayıflayamamam normal hiç kendime kalamadım ki diyet özveri istiyor bebeler anne istiyo ev temizlik istiyo koca kadınlık istiyo ben kendimden hiç bişey isteyememişim yıllarca ama artık rahatladım inşallah bi engel çıkmazsa zayıflayıp iş hayatına atılmak istiyorum başarılı bi iş kadını olmak sevilen bi patron olmak istiyorum beni seven mutlu çalışanlarım olsun istiyorum inşallah hayallerimi yaparım Allah izin verirse de yapacağım inşallah
aynen bende inşallah hep hayatımda olsun istiyorum sporKesnlikle haklısın tatlım diyet ve spor 2 si birarada olunca süper sonuçlar oluyor.Ben mesela bundan sonra hayatımdan sporu asla çıkarmaycağım sağlıklı ve fit görünmek var.
ulus, cebeci , çankaya
gardaş deriz , kankayaaaaaaa
Banuş geçen hafta derece yapmışsın kızulus, cebeci , çankaya
gardaş deriz , kankayaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?