Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Banuş okul dondurmakla iyi etmişsin . Dün sorular yayınlandı .
3 dersten geçerim .1 den kesin kaldım
5 taneside öyle bir sınırdaki anlatamam anca sonuçlar açıklanınca .

İlginç olansa geçen seneye göre dogrularım ve puanlarım hayli yüksek lakin yanlışlar dogruyu götürdüğünden .
Eski düzen olsa 9 dersin hepsinden kesin geçmiştim isyannnnn edesim var okadar çalıştım herifle çok papaz oldum gece ders çalışmalarından ama sonuç hüsran sanki .

Ana cydnz_1 mı geldi
Kıııızzz gel buraya çabuk saçını başını yolacam senin nerdesin sen
ay ben buraya yazmamışım sanırım :S

canım en son girdiğim perşembe babannemin vefat haberini aldık , apar topar memlekete gittik
orda mahsur kaldık bir süre zaten internet elektirik falan da yoktu.
üstüne eşim kolunu kırdı ona baktım bir süre anca dün gelebildim ve işe başlayabildim.

yok o gün bugün dür yapmıyordu götürüyordu öğlenleri tantunileri şimdi toplamak için Yen'i başladı
Bak bu daha tehlike dolym .
Şöyleki bi sık bi gevşet kilo verdirmiyor aksine yoyo oluyor tecrübeyle sabit .

Sen nasılsın ahum ?

Yav angaralılar bi buluşma ayarlayın artıkın daktırım tatilde gelmiyormu ona denk gerinde

Aynenn kuzumm vallah dikkatli gideceğimm artık birazcıkk kafma karışıktıı

inna lillah ve inna ileyhi raciun .
Başınız sagolsun, rabbım rahmetiyle muamele etsin .

çalışan hatta dersane ye giden arkadaşlarımın çou kaldılar abla puanlar 32-33 hep sınırda
herkes ynı şeyi diyor bende sınava girsem degişen birşey olmayacaktı
zaten benim ders çalışmaya vaktim yok
donsun biraz , sistem degişirse yeniden başlıycam

Kız demi ah biz şu Ankaralılar kanımıza işlemiş sekerim angarali olmak ah nasılda özledim burnumda tutuyor resmen benim kardeşimin bebeği olucak kismetse şubatta bende haziran gibi gidicem görmeye aslında şubatta gitmek istiyorum da benim koca izin vermiyor kış günü ne işin var sogukta diye sanki burası maldivlerbu arada sen böyle anlatınca benim şikayet etmeye hiç hakkım yok valla okurken yoruldum gözüm korktu süpersin bacim

canım bende seveceğim patron arıyorum.
sen patron ol
bende kurtulup ev hanımı olayım inşallah
bıktım çalışmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…