En son bıraktıgındada kürdeydin ayol hiçmi çıkmıyonSelamm tatlımmsenin kürdeyim genee
Ay bende şimdi sana yazıyodum abla nerelerdesin diye gelememeye alıştın iyice haaaaSelam canlar
Yokk tatlımm bi araa bunalımdaydımm aus haşladıı kendime geldim silkelendimEn son bıraktıgındada kürdeydin ayol hiçmi çıkmıyon.
Bu kadar sık yapmasanmıki ?
Banuş geçen hafta derece yapmışsın kız
Roxim senide ayrıca tebrik ederim kuzum hem derece hem müzüniyet
yok o gün bugün dür yapmıyordu götürüyordu öğlenleri tantunileriEn son bıraktıgındada kürdeydin ayol hiçmi çıkmıyon.
Bu kadar sık yapmasanmıki ?
Hahahhahaa çok zalimsin bebekimm yaaayok o gün bugün dür yapmıyordu götürüyordu öğlenleri tantunilerişimdi toplamak için Yen'i başladı
ay ben buraya yazmamışım sanırım :S
Bak bu daha tehlike dolym .yok o gün bugün dür yapmıyordu götürüyordu öğlenleri tantunilerişimdi toplamak için Yen'i başladı
Aynenn kuzumm vallah dikkatli gideceğimm artık birazcıkk kafma karışıktııBak bu daha tehlike dolym .
Şöyleki bi sık bi gevşet kilo verdirmiyor aksine yoyo oluyor tecrübeyle sabit.
Sen nasılsın ahum ?
Yav angaralılar bi buluşma ayarlayın artıkın daktırım tatilde gelmiyormu ona denk gerinde
inna lillah ve inna ileyhi raciun .ay ben buraya yazmamışım sanırım :S
canım en son girdiğim perşembe babannemin vefat haberini aldık , apar topar memlekete gittik
orda mahsur kaldık bir süre zaten internet elektirik falan da yoktu.
üstüne eşim kolunu kırdı ona baktım bir süre anca dün gelebildim ve işe başlayabildim.
İyi etmişYokk tatlımm bi araa bunalımdaydımm aus haşladıı kendime geldim silkelendim
Banuş okul dondurmakla iyi etmişsin . Dün sorular yayınlandı .
3 dersten geçerim .1 den kesin kaldım
5 taneside öyle bir sınırdaki anlatamam anca sonuçlar açıklanınca .
İlginç olansa geçen seneye göre dogrularım ve puanlarım hayli yüksek lakin yanlışlar dogruyu götürdüğünden.
Eski düzen olsa 9 dersin hepsinden kesin geçmiştim isyannnnn edesim var okadar çalıştım herifle çok papaz oldum gece ders çalışmalarından ama sonuç hüsran sanki.
Kız demi ah biz şu Ankaralılarkız şeker mesajını okuyunca yorum yazacaktım da bişey geldi aklıma sen ben masum kelebekolacam Ankaralı olduğumuz çok belli oluyo hep benim bebeler,benim bebe diyoruz Angaralıyız gözü garalıyız
Uykusuz çocuklarla uğraşmakta çok zor oluyo yaa benim büyük kız küçükken gece yatmazdı sabah kalkmazdı onla idare ediyorduk kahvaltı memeden olunca öğlene kadar yatıyorduk sonra oğlan doğdu ay biri uyur biri uyumaz biri uyanır diğeri yeni uyur çok zorlandım tam oğlanı uyuturum kız odaya dalar anne şu bu diye.hatta oğlan uyku terörü diye bişey oldu uykusunu alamayınca, uykudan uyanınca,öğle uykusuna yatmadan önce böyle bi ağlardı kendini yerden yere çalarak 45 dk susturamazdık geceleri 3 te babasıyla çöp kamyonu ararlardı sonra o 4 yaşına kadar sürdü tam rahatlayacam derken 3. Oldu benim eş hep akşam geç gelir pazarları bile çalışır 3 çocuk bana kaldı haydee sar başa off çok zordu şimdi düşünüyorum da benim bunca yıl zayıflayamamam normal hiç kendime kalamadım ki diyet özveri istiyor bebeler anne istiyo ev temizlik istiyo koca kadınlık istiyo ben kendimden hiç bişey isteyememişim yıllarca ama artık rahatladım inşallah bi engel çıkmazsa zayıflayıp iş hayatına atılmak istiyorum başarılı bi iş kadını olmak sevilen bi patron olmak istiyorum beni seven mutlu çalışanlarım olsun istiyorum inşallah hayallerimi yaparım Allah izin verirse de yapacağım inşallah
canım bende seveceğim patron arıyorum.kız şeker mesajını okuyunca yorum yazacaktım da bişey geldi aklıma sen ben masum kelebekolacam Ankaralı olduğumuz çok belli oluyo hep benim bebeler,benim bebe diyoruz Angaralıyız gözü garalıyız
Uykusuz çocuklarla uğraşmakta çok zor oluyo yaa benim büyük kız küçükken gece yatmazdı sabah kalkmazdı onla idare ediyorduk kahvaltı memeden olunca öğlene kadar yatıyorduk sonra oğlan doğdu ay biri uyur biri uyumaz biri uyanır diğeri yeni uyur çok zorlandım tam oğlanı uyuturum kız odaya dalar anne şu bu diye.hatta oğlan uyku terörü diye bişey oldu uykusunu alamayınca, uykudan uyanınca,öğle uykusuna yatmadan önce böyle bi ağlardı kendini yerden yere çalarak 45 dk susturamazdık geceleri 3 te babasıyla çöp kamyonu ararlardı sonra o 4 yaşına kadar sürdü tam rahatlayacam derken 3. Oldu benim eş hep akşam geç gelir pazarları bile çalışır 3 çocuk bana kaldı haydee sar başa off çok zordu şimdi düşünüyorum da benim bunca yıl zayıflayamamam normal hiç kendime kalamadım ki diyet özveri istiyor bebeler anne istiyo ev temizlik istiyo koca kadınlık istiyo ben kendimden hiç bişey isteyememişim yıllarca ama artık rahatladım inşallah bi engel çıkmazsa zayıflayıp iş hayatına atılmak istiyorum başarılı bi iş kadını olmak sevilen bi patron olmak istiyorum beni seven mutlu çalışanlarım olsun istiyorum inşallah hayallerimi yaparım Allah izin verirse de yapacağım inşallah
Pambıgım hoşgelmişsencanım bende seveceğim patron arıyorum.
sen patron ol
bende kurtulup ev hanımı olayım inşallah
bıktım çalışmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?