- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kız ne ettiiinnn 60 dk mıŞekere sabredin hiç aramıyorsunuz sonra kendiliğinden ortaya çıkan bi kalori eksiğiniz oluyo çünkü şeker gerçekten hiç bi işe yaramayan bi kalori ben çayı şekersiz içerim yıllardır kahveye de burda başladım.buraya geldim geleli de tatlı yemiyorum en fazla tadıyorum bi çatal bi kaşık gerçekten istek azalıyor sabredin
Bişey sorayım bide sizin şeker diyetin de meyve varmıydı yoksa biraz zorlanırsınız ama inşallah başarırsınız burdan haberlerinizi bekliyoruz yazarsınız sonucu ara ara.
Begümcüğüm şimdi öğlen eğer ekmek yerine dolu bi kase yoğurt yeseydin off çok şiştim derdin ben yoğurda sınır koymuyorum çünkü kalorisi olsada getirisi büyük çok tok tutuyo akşamda çok kötü sayılmaz ama bu menü sabit kaldırır kilon az olduğu için bencede.ama sen sporla eksiye düşmüşsündür paylaşıma devam
Sana başlangıç olarak 15 puan veriyorum ama bidahakine total en az 60 dk olsun
Kız Betül seni spora yazmıyozmu cuma ya kadar hazırlan sonra seni de kanatlarımın altına alacam
başın sağolsun,eşinede çok geçmiş olsunay ben buraya yazmamışım sanırım :S
canım en son girdiğim perşembe babannemin vefat haberini aldık , apar topar memlekete gittik
orda mahsur kaldık bir süre zaten internet elektirik falan da yoktu.
üstüne eşim kolunu kırdı ona baktım bir süre anca dün gelebildim ve işe başlayabildim.
Başınız sağolsun cnm esinede çok geçmiş olsunay ben buraya yazmamışım sanırım :S
canım en son girdiğim perşembe babannemin vefat haberini aldık , apar topar memlekete gittik
üstüne eşim kolunu kırdı ona baktım bir süre anca dün gelebildim ve işe başlayabildim.
gercekten can sıkıcı bir durum üzüldümBanuş okul dondurmakla iyi etmişsin . Dün sorular yayınlandı .
3 dersten geçerim .1 den kesin kaldım
5 taneside öyle bir sınırdaki anlatamam anca sonuçlar açıklanınca .
İlginç olansa geçen seneye göre dogrularım ve puanlarım hayli yüksek lakin yanlışlar dogruyu götürdüğünden.
Eski düzen olsa 9 dersin hepsinden kesin geçmiştim isyannnnn edesim var okadar çalıştım herifle çok papaz oldum gece ders çalışmalarından ama sonuç hüsran sanki.
hoş bulduk ablamPambıgım hoşgelmişsen
Öyle pamugumda çok şeyden feragat ediyorsun sonuç alamayıncada üzülüyor insanhoş bulduk ablam
sınav için üzme kendini herşey olacağına varıyor. canın sağolsun.
başın sağolsun ve eşine de çok geçmiş olsun canım.ay ben buraya yazmamışım sanırım :S
Maşallah canım masallah nazar değmesin insallahAllah bana acıdıda ben cocuklarda uyku problemi yaşamadım.benimkiler erken yatar erken kalkar.ilk zamanlar kızım güneşle uyanırdı trabzona bi gittik 5de ayakta millet kalkınca o uyurdu ben uykusuzluktan sallanırıdım.
ama ben onlara onlar bana alıştı babalarına çekmişler adama 12yi geçirmez sanırım bal kabagına dönüşme korkusu var adamda
öğrenciyken sabah namazına kadar oturudum sabah yine 9da kalkardım.uykuya dayanıklıyım.
şimdi 3ü en gec 9 bucukta yatakta sabahda 7 bucukta ayaktalar.
Daktırım bunlarda işyok bari sen bi buluşma ayarla ta gayseriden
hazır ol canım 2 şubat perşembe bi yerde buluşalım.Daktırım bunlarda işyok bari sen bi buluşma ayarla ta gayseriden
Süper olur, inşallah denk geliriz doktorumkızlar okul tatilinin 2.haftası ankaradayım inşallah.müsait olanlarla bi yerde bi kahve içelim.
Haziranda da geliceksen tekrar bende o zamanlar oradayım ben gelirim vallakızlar okul tatilinin 2.haftası ankaradayım inşallah.müsait olanlarla bi yerde bi kahve içelim.
hazır ol canım 2 şubat perşembe bi yerde buluşalım.
Oyy geçmiş olsun babaannenede rahmet diliyorum zaten belliydi bişey olduğu neyse hayat devam ediyor seni kaptanım izne ayırmak zorunda kaldı ilk hafta sen bildirim yapamayınca 0.15 yüzdeyle birinciliği kaçırdık haftaya da aynısı olmasın diye izne ayırmak zorunda kaldı haberin olsunay ben buraya yazmamışım sanırım :S
İyiyim ablam 15 tatilde buluşalımBak bu daha tehlike dolym .
Şöyleki bi sık bi gevşet kilo verdirmiyor aksine yoyo oluyor tecrübeyle sabit.
Sen nasılsın ahum ?
Yav angaralılar bi buluşma ayarlayın artıkın daktırım tatilde gelmiyormu ona denk gerinde
Kız benim eşimde aynı sebepten İstanbul a gitme diyo karda kışta ne işin var diye sanki kışın ilk kez gidiyorum bende saldım bebeleri üstüne sanki azıcık kıvama geldi gibi sen neresindensin İstanbul un belki sana bi cee derim uzak değilsenKız demi ah biz şu Ankaralılarkanımıza işlemiş sekerim angarali olmak ah nasılda özledim burnumda tutuyor resmen benim kardeşimin bebeği olucak kismetse şubatta bende haziran gibi gidicem görmeye aslında şubatta gitmek istiyorum da benim koca izin vermiyor kış günü ne işin var sogukta diye sanki burası maldivler bu arada sen böyle anlatınca benim şikayet etmeye hiç hakkım yok valla okurken yoruldum gözüm korktu süpersin bacim
Zaten ben sevilen bi kişi olarak bütün çalışanlarım şimdiden hazır herkes beni bekliyor sende gel seversin benicanım bende seveceğim patron arıyorum.
sen patron ol
bende kurtulup ev hanımı olayım inşallah
bıktım çalışmaktan
Ay çok büyük bi şans ama işte dağına göre kış veriyor Rabbim hem çalışıp hem 3 çocuk uyutmak seni mahveder diAllah bana acıdıda ben cocuklarda uyku problemi yaşamadım.benimkiler erken yatar erken kalkar.ilk zamanlar kızım güneşle uyanırdı trabzona bi gittik 5de ayakta millet kalkınca o uyurdu ben uykusuzluktan sallanırıdım.
ama ben onlara onlar bana alıştı babalarına çekmişler adama 12yi geçirmez sanırım bal kabagına dönüşme korkusu var adamda
öğrenciyken sabah namazına kadar oturudum sabah yine 9da kalkardım.uykuya dayanıklıyım.
şimdi 3ü en gec 9 bucukta yatakta sabahda 7 bucukta ayaktalar.
2 şubata bende dönmüş olurum 3 şubat da olurhazır ol canım 2 şubat perşembe bi yerde buluşalım.
Kız rakibem sende mi ankaralisin yoksaSüper olur, inşallah denk geliriz doktorum♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?