Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah bana acıdıda ben cocuklarda uyku problemi yaşamadım.benimkiler erken yatar erken kalkar.ilk zamanlar kızım güneşle uyanırdı trabzona bi gittik 5de ayakta millet kalkınca o uyurdu ben uykusuzluktan sallanırıdım.
ama ben onlara onlar bana alıştı babalarına çekmişler adama 12yi geçirmez sanırım bal kabagına dönüşme korkusu var adamda
öğrenciyken sabah namazına kadar oturudum sabah yine 9da kalkardım.uykuya dayanıklıyım.
şimdi 3ü en gec 9 bucukta yatakta sabahda 7 bucukta ayaktalar.

kız ne ettiiinnn 60 dk mı ben dün o sporu bitirdiğimde saat 10,30 du,45 dakika olsa olmaz mı
başın sağolsun,eşinede çok geçmiş olsun

Başınız sağolsun cnm esinede çok geçmiş olsun

gercekten can sıkıcı bir durum üzüldüm
ama sen genede üzme kendini.

başın sağolsun ve eşine de çok geçmiş olsun canım.

Maşallah canım masallah nazar değmesin insallah

Oyy geçmiş olsun babaannenede rahmet diliyorum zaten belliydi bişey olduğu neyse hayat devam ediyor seni kaptanım izne ayırmak zorunda kaldı ilk hafta sen bildirim yapamayınca 0.15 yüzdeyle birinciliği kaçırdık haftaya da aynısı olmasın diye izne ayırmak zorunda kaldı haberin olsun
İyiyim ablam 15 tatilde buluşalım
Kız benim eşimde aynı sebepten İstanbul a gitme diyo karda kışta ne işin var diye sanki kışın ilk kez gidiyorum bende saldım bebeleri üstüne sanki azıcık kıvama geldi gibi sen neresindensin İstanbul un belki sana bi cee derim uzak değilsen
canım bende seveceğim patron arıyorum.
sen patron ol
bende kurtulup ev hanımı olayım inşallah
bıktım çalışmaktan
Zaten ben sevilen bi kişi olarak bütün çalışanlarım şimdiden hazır herkes beni bekliyor sende gel seversin beni
Ay çok büyük bi şans ama işte dağına göre kış veriyor Rabbim hem çalışıp hem 3 çocuk uyutmak seni mahveder di
hazır ol canım 2 şubat perşembe bi yerde buluşalım.
2 şubata bende dönmüş olurum 3 şubat da olur

@masumm
@saydin78
uyar mı kızlar bi bakın hele Banu sana hafta içi oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…