- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
onları içme bugün zencefil iç.yapayım doktorum evde varne içeceğimi şaşırdım şuan lahana suyu içip spora başlıyacam sonra maydanoz suyu içeyim dedim bide zencefil içerim artık bugün :)))
bende iki gündür kahvaltı yapıyorum ama açım önce yoktu böyle şey kesin regli haftasına girdim ondan bol bolmaydanoz suyu iç canım ödem atarsın...Bende kahavltisonrasi hep ac olurum, reglim cumaya hele bu ara daha çok adacimm..ada81
Spor istah kesiyor ama, kahvalti sonrasi yapinca iyi oluyor.
Tarti da o no nooo dedi bu sabah.
Aman reglim gelsin de artılar verilir
Verdiğinden fazlasını alıp dönmüş biri olarak hiç gitmeyin derim kızlar hep takilin buralardaBendee canimm burdakii dostlugu devam ettirecegimm kovsalarda gitmicemmm
lahanayı yaptım hazır onu içeyimde maydanoz yapmayayım doktorum ziyan olmasın .. zencefilide banyo sonrası güzel yapar içerimonları içme bugün zencefil iç.
Kuzumm ben ilk defa bu kadar azimliyim hele sonuçlarını da görünce dahada şefkleniyorumm.Verdiğinden fazlasını alıp dönmüş biri olarak hiç gitmeyin derim kızlar hep takilin buralarda
benimde ilk hedefime 20 kilo var 65 ilk hedef o haldeee bizımlesııın delyyyAhu060812 güzelim hedefime daha 20 kg var birtanemmm ahh ahhh insallah yaza ulasacagim
Aynennn bebeğimm 65 ahh ahhhh işte o foto varyaa tamda 65 yaaaabenimde ilk hedefime 20 kilo var 65 ilk hedef o haldeee bizımlesııın delyyy
ozaman perşembe diyoruz.Olur canım bana her vakit uyar
Tamamozaman perşembe diyoruz.
gelir gelir birazdan çok sürmez yaparsın leslie yiHay Allah yaa tam Leslimi açayım diyordum elektrik kesildi iyi mi
Canım ya öyle düşünme bak en azından abin ablanla aynı sehirdeyiz benim hiç kimsem yok burdaSekercikiz annem 500, kv 1200 km uzakta..
Ablam ve abimlerde avrupa yakasinda ama ters yerlerde.
Kimsesizim ben burada
Geldi şükür ben kaçarTamamNare83 senin için de bi haftasonu düzenleyelim olur mu
gelir gelir birazdan çok sürmez yaparsın leslie yi
bende iki gündür kahvaltı yapıyorum ama açım önce yoktu böyle şey kesin regli haftasına girdim ondan bol bolmaydanoz suyu iç canım ödem atarsın...
Ama banum gelemezseaeben abla senin dediğin yer nereydi onu da öğrenelim Perşembe dedik 2 şubat
Ama banum gelemezse.
Banuş izin almanın imkanı yokmu kuzum.
Benim dediğim yer kızılayda sakarya civarlarında . Götürüpde memnun kalmayan olmadı. Üst katı var yemek kahve çay .
Kahvaltı isterseniz geçen gün bi arkadaş önerdi çukurambarda .
Aa çok iyi hasret giderirsiniz ne güzelMaydonoz hic tuketmiyorum adacim, sütü kesiyormus ama aksam kiraz sapi cayi ve zebcefil çayı da icmistim,
Bana misin dimedi..,
ada81 ah istanbulda avrupa 1 şehir, anadolu yakası 1 şehir.
Ayni şehirdeyiz güya ama ablam bana 50 km uzakta
Neyse yarin abime.geçiyorum esim karsidaki işi için gecerken bizide bırakıp dönüşte alacak
Aylardır yegenlerimi göremedim: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?