He valla öyleydi :) amin Allah razi olsun evet almanyadayim iyiyim hamd olsun coluk cocuk kosturmaca hayat devam ediyor iste ben cok sükür önlisansdan mezun oldum direkten döndüm su 4 y 1 d olayina denk gelmedim Allah sizin de yardimciniz olsun simdi 4 senelige tamamlamanin yollarina bakiyorum bir yandanda burda ki üniye girmeye calisiyorum ama dilimi biraz daha gelistirmem lazim oglan krese baslayinca kursa gidicem ins benim hayat böyle simdilik, suan takimda degilim misafir oyuncuyum zira takim doluymus malesefya en son ilginç bi diyetin linkindeydin kalp vakfımıydı neydi bi arkadaşınla yapıyordunuz sonra hamiş oldun kayboldun .
Allah bagışlasın
Yurt dışındaydın dimi ?, nasılsın görüşmeyeli bizim takımdamısın ?
şerycim öylede demeyelim o bizim tozumuzu almazsa toz pas içinde kalırız bizzzzzz. Allah onu başımızdan eksik etmesin.Misafirleri bizim intikamimizi fena alacaklar yaseminim
bu hafta bende de hep öyle,tansiyonum düşük iştahım açık.ama sabır ya sabırrrrrr.bugün açlık hissediyorum 7 gün var reglime ondan mıdır nedir anlamadım normalde kahvaltıdan sonra böyle acıkmazdım
hafif tansiyon düşüklüğümde var gibi zaten hep tansiyonum düşükte bugün bayağı hissettirdi kendini
Amann guzelimm sagligin onemli dikkat et kendinebu hafta bende de hep öyle,tansiyonum düşük iştahım açık.ama sabır ya sabırrrrrr.
eşim öğle geldi bir sitem ediyorrrr akşam pertin çıkıyor koltuğa sızıp kalıyorsun yerinden kalkamıyorsun diyor.. dedim açım aç belli dönem diare et ne olacak yani sonra bünye iyice alışacak dedim.....bu hafta bende de hep öyle,tansiyonum düşük iştahım açık.ama sabır ya sabırrrrrr.
benim 15 kilo var hedefime bende hazirana kadar ulaşırmıyım aceppppAhu060812 güzelim hedefime daha 20 kg var birtanemmm ahh ahhh insallah yaza ulasacagim
Elbette öyle tatlim, bi tanedir kaptanimiz.. Şaka yapıyorum.şerycim öylede demeyelim o bizim tozumuzu almazsa toz pas içinde kalırız bizzzzzz. Allah onu başımızdan eksik etmesin.
zencefil iyi geliyor aslında ikindi gibi demle iç akşama enerjin olsun.eşim öğle geldi bir sitem ediyorrrr akşam pertin çıkıyor koltuğa sızıp kalıyorsun yerinden kalkamıyorsun diyor.. dedim açım aç belli dönem diare et ne olacak yani sonra bünye iyice alışacak dedim.....
Ulasirsinn canimm yeterki azmett azmin elinden ne kurtulmus kii valla ben hedefe kilitlendim.Mezunn olacagimm Insallahhh amaa benden kurtulamazsinn gitmemm bi yere hahahbenim 15 kilo var hedefime bende hazirana kadar ulaşırmıyım acepppp
yapayım doktorum evde varzencefil iyi geliyor aslında ikindi gibi demle iç akşama enerjin olsun.
inşallah canım hepimiz kurtulacağız kilollardan.. vallaha bende gitmeyecem mezunda olsam liste dışı devam ederimUlasirsinn canimm yeterki azmett azmin elinden ne kurtulmus kii valla ben hedefe kilitlendim.Mezunn olacagimm Insallahhh amaa benden kurtulamazsinn gitmemm bi yere hahah
Olur canım bana her vakit uyarşimdi kızlar ben 28i cumartesi gelirim muhtemel 3ü cuma dönerim.2 si perşembe kahvaltı da olur ikindi kahvesi de veya kahvaltı sonrası kahveside veya akşam kahveside.
@saydin78
@aeben
@masumm
Ahu060812
başka kim vardı?
size 2 şubat perşembe ne vakit uyar yazabilirmisin?
haftasouna kalamam büyük ihtimal.sonra siz yine buluşursunuz hepinize uyan vakitte olur mu.
Bendee canimm burdakii dostlugu devam ettirecegimm kovsalarda gitmicemmminşallah canım hepimiz kurtulacağız kilollardan.. vallaha bende gitmeyecem mezunda olsam liste dışı devam ederim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?