Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He valla öyleydi :) amin Allah razi olsun evet almanyadayim iyiyim hamd olsun coluk cocuk kosturmaca hayat devam ediyor iste ben cok sükür önlisansdan mezun oldum direkten döndüm su 4 y 1 d olayina denk gelmedim Allah sizin de yardimciniz olsun simdi 4 senelige tamamlamanin yollarina bakiyorum bir yandanda burda ki üniye girmeye calisiyorum ama dilimi biraz daha gelistirmem lazim oglan krese baslayinca kursa gidicem ins benim hayat böyle simdilik, suan takimda degilim misafir oyuncuyum zira takim doluymus malesef

bugün açlık hissediyorum 7 gün var reglime ondan mıdır nedir anlamadım normalde kahvaltıdan sonra böyle acıkmazdım

hafif tansiyon düşüklüğümde var gibi zaten hep tansiyonum düşükte bugün bayağı hissettirdi kendini

bu hafta bende de hep öyle,tansiyonum düşük iştahım açık.ama sabır ya sabırrrrrr.

bu hafta bende de hep öyle,tansiyonum düşük iştahım açık.ama sabır ya sabırrrrrr.
eşim öğle geldi bir sitem ediyorrrr akşam pertin çıkıyor koltuğa sızıp kalıyorsun yerinden kalkamıyorsun diyor.. dedim açım aç belli dönem diare et ne olacak yani sonra bünye iyice alışacak dedim.....

zencefil iyi geliyor aslında ikindi gibi demle iç akşama enerjin olsun.

zencefil iyi geliyor aslında ikindi gibi demle iç akşama enerjin olsun.
yapayım doktorum evde var ne içeceğimi şaşırdım şuan lahana suyu içip spora başlıyacam sonra maydanoz suyu içeyim dedim bide zencefil içerim artık bugün :)))

Ulasirsinn canimm yeterki azmett azmin elinden ne kurtulmus kii valla ben hedefe kilitlendim.Mezunn olacagimm Insallahhh amaa benden kurtulamazsinn gitmemm bi yere hahah
inşallah canım hepimiz kurtulacağız kilollardan.. vallaha bende gitmeyecem mezunda olsam liste dışı devam ederim ))

Bende kahavltisonrasi hep ac olurum, reglim cumaya hele bu ara daha çok adacimm.. ada81
Spor istah kesiyor ama, kahvalti sonrasi yapinca iyi oluyor.
Tarti da o no nooo dedi bu sabah.
Aman reglim gelsin de artılar verilir

Olur canım bana her vakit uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…