- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
ben o gün akşama anca gelirim.pazarda muhetmelen ablam olur.bana anca hafta içi oluyor.cumada geri dönerim.kızlar 28 ocak olmaz mıctesi günü ?
Çukurambarda neresiymiş namlı gurme var orda eşim yaptı işini ama uzak oralar bence Kızılay iyidirAma banum gelemezse.
Banuş izin almanın imkanı yokmu kuzum.
Benim dediğim yer kızılayda sakarya civarlarında . Götürüpde memnun kalmayan olmadı. Üst katı var yemek kahve çay .
Kahvaltı isterseniz geçen gün bi arkadaş önerdi çukurambarda .
İnşallah gelirsin doktorcum yaa Perşembe tamamdır banabana en uygu perşembe oluyor maalesef.biz perşembe diyelim ilk adımı atalım.benim yarım ankarada zaten yine gelirim.daha haziranda şekercimde gelicek.
hala ankaraya taşınma ihtimalimizde var.
bende cok istiyorum ankarayı..İnşallah gelirsin doktorcum yaa Perşembe tamamdır bana
annemin bi tabiri var vur deyince öldürmek.kendide hep yapar bunu.günde yarım saat 1 saat arası yeter kuzum.Sporumu yaptim, dusumu aldım geldim.
Ayy cok yorulmusum yaa, yapması bitirmesi 3 saati buluyor.
sporu 4 gunden,3 güne düşürsemm mi acaba..
Daha yolun başında bu kadar sık doğru değil gibime geliyor.
Kızımla ilgilenmeliyim daha çok sanki...
En azından bu dönem.
Ah ah doktorcum başımıza nr geldiyse bu yurtlarda geldi zaten bende gider gitmez 5 kilo almıştım gece acıktım diyen gurbetten pasta börek getiren sabaha kadar sohbet edip ıvır zıvır yiyen hep oradaydı ne günlerdi beee iyiki yaşamışım o günleri çılgınlık o zamanda diz boyuydu tabiannemin bi tabiri var vur deyince öldürmek.kendide hep yapar bunu.günde yarım saat 1 saat arası yeter kuzum.
ay hiç unutmuyorum annemin 64 kiloyla gönderdiği üniden yaz tatilinde 80 küsürle dönmüştüm.üstüme hiçbir kıyafetim olmuyordu.
annem her sabah beni yataktan zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyordu ve koca parkuru 6 tur attırmadan bıraktırmıyordu.seni spor salonuna yazdıracagım diye tehdit ediyordu.
Kısmetse olur diyelim canım :)
Kuzum kondisyona çıkıyorum tv karşısında.annemin bi tabiri var vur deyince öldürmek.kendide hep yapar bunu.günde yarım saat 1 saat arası yeter kuzum.
ay hiç unutmuyorum annemin 64 kiloyla gönderdiği üniden yaz tatilinde 80 küsürle dönmüştüm.üstüme hiçbir kıyafetim olmuyordu.
annem her sabah beni yataktan zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyordu ve koca parkuru 6 tur attırmadan bıraktırmıyordu.seni spor salonuna yazdıracagım diye tehdit ediyordu.
Ahum valla yaptikca yapasim geliyor .Kedibochi çok yoruluyorsan haftada 3 gün de iyidir sen zaten emzirerek ekstra kalori harcıyon e acelen de yok sen bilirsin yinede tart kendini
Açım ben de açım canımmmmRabbim kimseyi açlıkla sınamasın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?