Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşte o zaman hem kelebek Yen'i geliyo akşam hem ben İstanbul'da olurum hafta içi cuma dan tekrar dönecek denk gelmiyor @aeben Nare83

Çukurambarda neresiymiş namlı gurme var orda eşim yaptı işini ama uzak oralar bence Kızılay iyidir

bana en uygu perşembe oluyor maalesef.biz perşembe diyelim ilk adımı atalım.benim yarım ankarada zaten yine gelirim.daha haziranda şekercimde gelicek.
hala ankaraya taşınma ihtimalimizde var.

gün belirleyim ki beni bi oyana bi buyana çekiştirilerken perşembe randevum var diyeyim.

Sporumu yaptim, dusumu aldım geldim.
Ayy cok yorulmusum yaa, yapması bitirmesi 3 saati buluyor.
sporu 4 gunden,3 güne düşürsemm mi acaba..
Daha yolun başında bu kadar sık doğru değil gibime geliyor.
Kızımla ilgilenmeliyim daha çok sanki...
En azından bu dönem.

annemin bi tabiri var vur deyince öldürmek.kendide hep yapar bunu.günde yarım saat 1 saat arası yeter kuzum.
ay hiç unutmuyorum annemin 64 kiloyla gönderdiği üniden yaz tatilinde 80 küsürle dönmüştüm.üstüme hiçbir kıyafetim olmuyordu.
annem her sabah beni yataktan zorla kaldırıp yürüyüşe götürüyordu ve koca parkuru 6 tur attırmadan bıraktırmıyordu.seni spor salonuna yazdıracagım diye tehdit ediyordu.

Ah ah doktorcum başımıza nr geldiyse bu yurtlarda geldi zaten bende gider gitmez 5 kilo almıştım gece acıktım diyen gurbetten pasta börek getiren sabaha kadar sohbet edip ıvır zıvır yiyen hep oradaydı ne günlerdi beee iyiki yaşamışım o günleri çılgınlık o zamanda diz boyuydu tabi

Kuzum kondisyona çıkıyorum tv karşısında.
Bakiyorum 30 dk aman az.
Sonra bi bakiyorum 47 dk amaann hadi 60 olsun nolur ki.
Bununla kalsa iyi, o kol ve bacak egzesizleri de canimi cikariyor.
Kızıma eşim bakıyor ama çocuk annesini istiyor, ara ver doyur ara ver altini al. Komedi yani..

Kedibochi çok yoruluyorsan haftada 3 gün de iyidir sen zaten emzirerek ekstra kalori harcıyon e acelen de yok sen bilirsin yinede tart kendini
Ahum valla yaptikca yapasim geliyor .
Birde diyorum yazin spor yapamam sıcakta şimdi yaptim yaptım firsat varken. Ama daha yolum uzun, simdiden alistirmiyim bu kadar spora kendimi, elimde kozum olsun kuzummm.
Daha 65 olacağız kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…