Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bendeee acıktımm dahaa demin iyidimm kuzumm yaaa ayakakabılarımı kemircemm az kaldı
Kuzum yaa eve gitcen lazım onlar sana, ayakkabılara dikkat bende yapaydim keşke 4 günlüğü iki gündür açım resmen hic olmazsa onunla 3 öğün yeniyor, 2 gündür 2 öğünle idare ediyorum

kızlar eski resimlere baktım az önce uzun uzun geçen yazımı gördüm anlatamamki nasıl bir duydu nasıl güzelmiş im şimdi içine giremediğim herşey bana o kadar çok yakışmış ki nasıl yaptım bu hatayı nasıl gözüm döndü o ilacın bana bunu yapmasına nasıl izin verdim.
öldürmüşüm kendimi bir kez daha başarmak istiyorum allahım yardım et bana ben ölmüşüm öldürmüşüm kendimi
şuan elim ayağım titriyor yemin ederim kimse yapmasın kendine bunu lütfen bu pişmanlık anlatılmaz sadece yaşıyorum.

cnm bende bugün face de gördüm 2014 yazında görsen 64 kilo dal gibiyim
ama napalım hatamızın farkına verdık , veee tekrar eskiye dönmek için ugraşıyoruzz

menüüü
sabah elmasirkesi-çörek otu

kahvaltı
1,5 etimek
peynir
4 zeytin
yeşllik- domates-salatalık
1 yumurta

öglen
2 ymk kıyma kavurma
1 kepçe tarhana çorbası
üzerine kaşar rendelenmiş çoban salata

akşam
5 ymk yogurt içine
2 kurukayısı
9 badem
bol tarçınnn

3 lt su , 2 kahve, çay akşam evde walk walk

düşün ki ben o kilomu begenmiyordumm bile iyisin dedikleirnde dahada vermem gerekiyor derken aldım
Ben de oldum sandım tam oldum olmuştum da 56 ya kadar düş sonra humarsizca ye hiç düşünme çektikleri mı aç yattigin geceleri spor yapmaktan yorgun düştükleri ni oğlun ve kocanla yemediklerini başa dön ama bir daha basarirsak hep temkinli olalım asla yapmayalim böyle

ben korumadada burda olmayı düşünüyorumm cnm yoksa hopp geliyor bir bakmışsınn
zatenokadar zor toparlandım ki yıllarımı aldı resmen

gün belirleyim ki beni bi oyana bi buyana çekiştirilerken perşembe randevum var diyeyim.
De de Perşembe deee kaçta nerde ben yakama kırmızı gül takıp bekliycem sizi
Ahu060812 hep sensin bunun sebebi.
Çok pis gaza getirdin bizi
Hahaha çok iyi

Valla melekim ben de yoruluyorum hele bugün ipi çok zor atladım eliptik senin hesap dizi bitene kadar 60 dk hop geçiveriyor ama işte bazen öyle oluyo ki hiç yapamıyorum bende hep yapmaya çalışıyorum 5 gün inşallah mükafatını alırız
Oy kıyamam canım ya çok acı ama bak daha yaza var kışını kimse görmeden yaza hop aynı halde olacaksın hemin aşırı da bi artı değil benim önümde 30 kilo vardı hala 20 kilo var mesela ama umutsuzluğa kapılmak yok gördün oluyomuş bir kere daha göreceksin olacak sadece sabır ve zaman sen burdan gitme oldu bitti
ayyyy kızlarrrr yarınki menüyeeee gelllinn
mercimek çorba
kuru biber-kabak-patlıcan dolma
yogurttt
hmmm ben olsam 2 dolma bir kase yoğurt yerdim bence yiyebilirsin ya okadar da herşeyi kısmamak lazım ölçülü herşey yenebilir bence cıslar hariç tabikisii

aynen cnm iki dolma yiycemmm belki bir kepçe çoorbada yerim çünkü dolmalar 1 ymk kaşıgı kadar minicikkk

Ahu060812 canim resmen surunuyorum oldum yorgunluktan 1 saat yuruyus bandinda yurudum 2 mil lesli resmen sürünüyorum suan...kizimda anne ne olur avm ye gidelim diyor nasil kalkip hazirlanacam bilemedim ...valla bize iyi gaz verdinde ben surunuyorum...suan kurumus camasirlarin yanina oturdum yaziyorum daha bunlari toplayacaaaammmm))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…