Haklisin canım çok haklisin hemde burdayım kovsaniz da gitmem daha basaracagiz hepberaberDe de Perşembe deee kaçta nerde ben yakama kırmızı gül takıp bekliycem sizi
Hahaha çok iyi
Valla melekim ben de yoruluyorum hele bugün ipi çok zor atladım eliptik senin hesap dizi bitene kadar 60 dk hop geçiveriyor ama işte bazen öyle oluyo ki hiç yapamıyorum bende hep yapmaya çalışıyorum 5 gün inşallah mükafatını alırız
Oy kıyamam canım ya çok acı ama bak daha yaza var kışını kimse görmeden yaza hop aynı halde olacaksın hemin aşırı da bi artı değil benim önümde 30 kilo vardı hala 20 kilo var mesela ama umutsuzluğa kapılmak yok gördün oluyomuş bir kere daha göreceksin olacak sadece sabır ve zaman sen burdan gitme oldu bitti
hmmm ben olsam 2 dolma bir kase yoğurt yerdim bence yiyebilirsin ya okadar da herşeyi kısmamak lazım ölçülü herşey yenebilir bence cıslar hariç tabikisii
Ayyy kuzuu vallah gozumm acildiii yaaaa yemek yiyinceeeKuzum yaa eve gitcen lazım onlar sana, ayakkabılara dikkatbende yapaydim keşke 4 günlüğü iki gündür açım resmen hic olmazsa onunla 3 öğün yeniyor, 2 gündür 2 öğünle idare ediyorum
Kabak çorbasıni bende yaptim geçen gün ama sadece bir kaşık icebildim ya birde mercimek ile deneyeceğim aynı etkisi olur mu bilmem amabende kabak çorbası yaptım ama hiç içmedim içesimde yok
Canim benim evet haklısın kiloları almasak iyi olurdu ama bu kadar kendini üzme kuzum yine vericez bu kilolari ve bu defa geri gelmeyecek inşallahkızlar eski resimlere baktım az önce uzun uzun geçen yazımı gördüm anlatamamki nasıl bir duydu nasıl güzelmiş im şimdi içine giremediğim herşey bana o kadar çok yakışmış ki nasıl yaptım bu hatayı nasıl gözüm döndü o ilacın bana bunu yapmasına nasıl izin verdim.
öldürmüşüm kendimi bir kez daha başarmak istiyorum allahım yardım et bana ben ölmüşüm öldürmüşüm kendimi
şuan elim ayağım titriyor yemin ederim kimse yapmasın kendine bunu lütfen bu pişmanlık anlatılmaz sadece yaşıyorum.
Hahahaa yiyemedimmm kii bir müşteri geldi 1.30 saat tuttuu ama işi aldim şükür parayi görünce acligida unuttum kuzumm hahahAyy çıkarken gördümmmm
Delyyy ayakkabı yemeeee ödem yapar
Ya var ya okudukça gülüyorum ben size gazı verdim kendim size gaz verdiğim için gaza geldim halimiz perişan ohalde size bu şarkıyı gönderiyorumAhu060812 canim resmen surunuyorum oldum yorgunluktan 1 saat yuruyus bandinda yurudum 2 mil lesli resmen sürünüyorum suan...kizimda anne ne olur avm ye gidelim diyor nasil kalkip hazirlanacam bilemedim ...valla bize iyi gaz verdinde ben surunuyorum...suan kurumus camasirlarin yanina oturdum yaziyorum daha bunlari toplayacaaaammmm ))
Aynenn kuzumm yarini da atlatsamm süper vallah 3. Gun tirt ben normalde amaa yok bu sefer tam kur yapacağım insallaahhhh birtanemDelyDoly vay kusursuz bi 2.gun.bu sefer son noktayı eksiksiz koyacaksın inşallah
Hahahaa benn bennn banaa söylenmiş bu sarkiiii resmenn tatlimmm bugun 90 dk yürüyüşüm ayaklarim zobkluyirYa var ya okudukça gülüyorum ben size gazı verdim kendim size gaz verdiğim için gaza geldim halimiz perişan ohalde size bu şarkıyı gönderiyorum
2 şubat dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?