Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kesinliklee ahumm haklisinn bende spor yaptigimm icinn daha ince duruyorum.Yuzde binbeşyüz tavsiyee kesinliklee spor sporrr yapmalisiniz canlarimm hem sarkma olmaz hemde cok güzel sımsıkı bir vücudunuz olur

Canım sen üzme kendini bil ki buradaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı aldı verdi aldı verdi ..
Amaaa şimdi her birimizin de aklı başına geldi ve artık emeklerimizi heba etmiyoruz...
Sende bak ne güzel daha yolun başında bunun farkına vardın ve tekrar aramızdasın,ya kendini durduramasaydın da daha fazla kilolarla dönseydin...
O yüzden üzme artık kendini ve bundan sonra aynı hataya düşme önemli olan bu bence...
Bu sana çok güzel bir deneyim oldu..
Daha doğrusu her birimize..
Eşim diyo ki ne buluyosun burda nemi diyorum eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar..
İşte bundandır ki herkesin bir biriyle gönül bağı var..
Her yeni gün yeni bir başlangıç...
Görmesini bilene..

Canim aben arkadasimiz paylamisti cok guzel sonuclar aldik simdide gene onu yapiyorum ara verceksin ama 1 hafta felan sonra gene gerci aeben ara verme kac gun daha iyi bilir.Ben ilk yaptigimda 2 kg yakin verdim simdi gene yapiyorum

Canım çok teşekkürler ekran görüntüsünü aldım bende yapsam çok iyi olacak

Hadi ya bugün bende yaptım kuru dolma ama tadına bile bakmadım nasıl olmuş diye
Bizde de vardi canim kuru dolma yemedimm lakin gözümde kaldii vallahi bu arada yukarda cok guzel yazmissin aynen esekten dusenin halinden esekten düşen anlıyor

BESLENME
Oruçluydum kızlar.hem oruç borçlarımı bitirmek hemde sağlıklı beslenerek kilo vermeyi Rabbim nasip eder inşallah.

Sahurda 03.15
2 havuçlu kırmızı lahana salatası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta
1/2 dilim çavdar ekmeği

İftar 03.30
1 çay kş çörek otu yağı
2 tatlı kaşığı elma sirkesi yarım su bardağı su
1.5 dilim tereyağlı ballı ekmek
1 dilim kaşar peyniri
6 tane zeytin
Şekersiz Karanfilli siyah çay

Ara 17.30
1 portakal

Akşam 19.00
1 kepçe yüksük çorbası
2 yk bulgur
6 yk domates soslu taşlık
Kırmızı lahana havuç salatası zeytinyağlı limonlu

19.30
1 fincan türk kahvesi

20.00
3 hurma

Ara 20.30
1 kupa tarçınlı süt

2.5 litre su

Ausencia menü m
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk dan az beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kepçe mercimek çorba
3 kaşık z.y. ıspanak
1 kase yoğurt nane ve pul biber li
Salata

Ara 6 çiğ badem 6 kuru dut

Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak k. Ispanak
Salata
Mezgit buğulama

2.5 lt su
3 fincan yeşil çay

Çamaşır ları katlayıp yerleştirip spor yapacağim bugün 20 istiyorum. Ahu060812

Ya var ya okudukça gülüyorum ben size gazı verdim kendim size gaz verdiğim için gaza geldim halimiz perişan ohalde size bu şarkıyı gönderiyorum
tam uydu bana bu şarkıııı ) yarın sadece lesli yapacam yürüyüş yapmayacam perşemede hiç bişey yapmayacam kaslar dinlesin )

Mimum

Ayda 2 defa yapılabilir demişti hatun .
Bende 1.9 vermiştim yanımıyorsam .

Oyyy benim güzellerimin çeneleri de düşmüşşş , sayfalar alıııp başını gitmiiiş ...
Kaptanın destanı nerelere sığacaak

Mümkün mertebe özet alıntılar yapayım bari

Işler bitti , benim bu abla fenadır kovsanda gitmez . Akşam 7-8 i görecek .

Elim ağır benim erken çıkarsam hak geçer der.

Daha pasta yapacağım , börek hazırlayacağım yarın pişiririm .
Gerisi sabaha .

Geçmişe gidiyorum ... çıkamazsam el atın

Kolay gelsin canım sana

Canimcimmm orhun kitabeleri geliyorr dimiii dimiii bu aradaa kolay gelsinn tez zamanda bitirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…