Kesinliklee ahumm haklisinn bende spor yaptigimm icinn daha ince duruyorum.Yuzde binbeşyüz tavsiyee kesinliklee spor sporrr yapmalisiniz canlarimm hem sarkma olmaz hemde cok güzel sımsıkı bir vücudunuz olurTamam yaz deyip kenara çekilmiyecen ama sporunu yapmaya çalışacaksın olmadı evde leslie yaparsın gece mece bi araya sıkıştır valla tam 2,5 aydır spor yapıyorum kilomu duyan şaşırıyor tahminler hep 7-8 kilo aşağıda oluyo çok faydalı oluyo spor çok
Canım sen üzme kendini bil ki buradaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı aldı verdi aldı verdi ..kızlar eski resimlere baktım az önce uzun uzun geçen yazımı gördüm anlatamamki nasıl bir duydu nasıl güzelmiş im şimdi içine giremediğim herşey bana o kadar çok yakışmış ki nasıl yaptım bu hatayı nasıl gözüm döndü o ilacın bana bunu yapmasına nasıl izin verdim.
öldürmüşüm kendimi bir kez daha başarmak istiyorum allahım yardım et bana ben ölmüşüm öldürmüşüm kendimi
şuan elim ayağım titriyor yemin ederim kimse yapmasın kendine bunu lütfen bu pişmanlık anlatılmaz sadece yaşıyorum.
Canim aben arkadasimiz paylamisti cok guzel sonuclar aldik simdide gene onu yapiyorum ara verceksin ama 1 hafta felan sonra gene gerciaeben ara verme kac gun daha iyi bilir.Ben ilk yaptigimda 2 kg yakin verdim simdi gene yapiyorum
Hadi ya bugün bende yaptım kuru dolma ama tadına bile bakmadım nasıl olmuş diyeayyyy kızlarrrr yarınki menüyeeee gelllinn
mercimek çorba
kuru biber-kabak-patlıcan dolma
yogurttt
Nee demek canimm burda canyoldasiyiz hepimizz inşallah tez zamanda şöyle bir güzel incelsek kg veriversekk super olacakCanım çok teşekkürler ekran görüntüsünü aldım bende yapsam çok iyi olacak
Bizde de vardi canim kuru dolma yemedimm lakin gözümde kaldii vallahi bu arada yukarda cok guzel yazmissin aynen esekten dusenin halinden esekten düşen anlıyorHadi ya bugün bende yaptım kuru dolma ama tadına bile bakmadım nasıl olmuş diye
Hadi ya bugün bende yaptım kuru dolma ama tadına bile bakmadım nasıl olmuş diye
Ya evet hülyam sen her yarıyılda gelirdinOoo toplaniliyor ne guzel. Her somestr Ankarada olurum bu sene gelmiyorum toplaniyorsunuz yaaa üzüldüm şimdi
tam uydu bana bu şarkııııYa var ya okudukça gülüyorum ben size gazı verdim kendim size gaz verdiğim için gaza geldim halimiz perişan ohalde size bu şarkıyı gönderiyorum
Ayda 2 defa yapılabilir demişti hatunİlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Aeben nasılsın canım uzun süren izinden kilolarimla beraber döndüm benMimum
Ayda 2 defa yapılabilir demişti hatun.
Bende 1.9 vermiştim yanımıyorsam .
Kolay gelsin canım sanaOyyy benim güzellerimin çeneleri de düşmüşşş , sayfalar alıııp başını gitmiiiş ...
Kaptanın destanı nerelere sığacaak
Mümkün mertebe özet alıntılar yapayım bari
Işler bitti , benim bu abla fenadır kovsanda gitmez . Akşam 7-8 i görecek .
Elim ağır benim erken çıkarsam hak geçer der.
Daha pasta yapacağım , börek hazırlayacağım yarın pişiririm .
Gerisi sabaha .
Geçmişe gidiyorum ... çıkamazsam el atın
Hamdolsun sana yazmıştım görmedinAeben nasılsın canım uzun süren izinden kilolarimla beraber döndüm ben
Canimcimmm orhun kitabeleri geliyorr dimiii dimiii bu aradaa kolay gelsinn tez zamanda bitirsin inşallahOyyy benim güzellerimin çeneleri de düşmüşşş , sayfalar alıııp başını gitmiiiş ...
Kaptanın destanı nerelere sığacaak
Mümkün mertebe özet alıntılar yapayım bari
Işler bitti , benim bu abla fenadır kovsanda gitmez . Akşam 7-8 i görecek .
Elim ağır benim erken çıkarsam hak geçer der.
Daha pasta yapacağım , börek hazırlayacağım yarın pişiririm .
Gerisi sabaha .
Geçmişe gidiyorum ... çıkamazsam el atın
Nee demek canimm burda canyoldasiyiz hepimizz inşallah tez zamanda şöyle bir güzel incelsek kg veriversekk super olacak
Mimum
Ayda 2 defa yapılabilir demişti hatun.
Bende 1.9 vermiştim yanımıyorsam .
Canimcimmm orhun kitabeleri geliyorr dimiii dimiii bu aradaa kolay gelsinn tez zamanda bitirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?