Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi bu yazıyı yazmadan önce çok düşündüm. 1. güçsüz betülü ifşa etmek çokta hoşlandığım bir şey değil, bunun bana ve grubuma faydasından çok zararı dokunur mu diye endişe ediyorum. Ama diğer taraftan ayakkabıdaki taşı çıkartmadan da rahat edemeyeceğim ve bu rahatsızlık durumu devam ettikçe kopup gitmekten korkuyorum.
Güçlü Betül psikolojisine girmem lazım bir an önce bunun için de içinde bulunduğum ruh halini paylaşmam lazım, yoksa tehlikeli sulara dalabiliyorum. Öyle ki gece listeden çıkmayı bile düşündüm, bu noktaya gelmek çok tehlikeli ama kendimi bir anda o noktada buldum. Grubun hakkına girmemek için, liste dışında mı devam etsem dedim kendi kendime.
Sonuç olarak geldiğim nokta güçlü halime bir şekilde dönmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir yolunu bulacağım inşallahÖncelikle aklıma kendime bir kür bulmak geldi, o beni bir şekilde motive ediyor ve diyette olduğum ciddiyeti pompalıyor bana. Buraya da başlarken de önce ıhlamur/kuşburnu/altınotu kürü sonralarda sirkeli ballı su kürü yapıyordum.

SABAH için bir limonlu, sirkeli ballı su
AKŞAM yoğurt kürü yapmaya niyet ettim inş.

yogurt yok mu yanındaa , yada ayran eklesen
sizin menüler mi dengesiz misal izde ıspanak çıktıgında çorba-ıspanak yogurt olur
yada ıspanak-makarna-yogurt olur

yoğurt oluyo canım,onu çeşitten saymıyolar zaten az bi miktar koyuya ıspanağın yanına,olmasada ben yoğurdumu getiriyorum her zaman ev yoğurdum var
ıspanaktaki demiri kesiyo diye ıspanak yerken yanında yoğurt yemek isyemiyorum

Betulum kendini cikmazda görüp umutsuzlasmamis aksine çıkış icin careler aramissin..geçici bu. Istedigin kürü yaparak basla olmazsa 2-3gün dukan atak yap protein agirlikli oldugu icin kilo kaybedersin..sonra sebze eklersin olmazsa..ve su surecte listeden cikma..daha cok demoralize olursun. Roxenin yaptigi soda yogurt kürü vardi bide simdi aklima geldi..yatmadan once iciliyordu..

günaydınnnnn.hadi herkes bi kahve alsın önce koklasın.sonra gözünü kapatıp mmmmmm. desin.

Günaydın hekimlerin bi tanesi , yaptım da geldim kahvemi :) davete icabet sünnettir diye canımmm yoksa az daha tembellik yapasım olur mu bunca iş arasında

Yahu ben napem geceden beri mik mik uyumayan uyutmayan yavrum . Sabah okula geç geldim laf yedim m.yardımcısından.. tabı bi de baskülé çıktım gelsin valla şu nisan

Gün yine de kahnem değil . Güne doğru yerden bakmıyorsun sadece.

Felsefede seksen tane kuram var . Pozitif olmayı sen benden daha iyi biliyor olmalısın hocam.

Bizde seni tebrik etsek hiç fena olmaz diyorummmm , sen ne dersin betül kardeş ?

Bence kafan bir şeyleri sürekli ötelemek istiyor.
Bir de zaman çabuk geçsin istiyorsun .
Fazla uyku kaçıştır.
Ve bence kaçma , yüzleş saadet.

Hahahhaha yaaaa menüme canım tarçınlı süt eklemiştim gayet masum

Oyyyy aradaki tek masum senmişsin dün gece

Evett kaptanıı deryamm sabahta tarçınlı süt içtimm açımmm bayılcamm vallahhh

begum75 sürekli sor tabii.

Bak bizim bu konudaki duayenimiz Nare83 dur :))
Hep sorar , bu var şu var ... onu yiyeyim bunu mu ?
Sonuç , çok çok değişen istikrarlı bir banu.

Sende sor sürekli , herkes bildiği kadar cevaplar .

Betulina ben o mesajını hiç okumadım canım.
Gayb tan sesler geldi , onlara binayen yazıyorum şu an :))

Sen kafasına koyduğu işi biterecek kadar zeki birisin.
Nefsine yenilip iradesizliğe düşmeyecek kadar da , hamdolsun ki bilinçli

O yüzden başaracaksın . Ister kürle , ister liste ile , ister anam babam usulü:) diyetle ..
Kafana koy ... gerisi çorap söküğü.

Amaa şekerimm 3.gün de bozmadımm bakalımmm neler olacakkk T tuba52 rakibemmm yenecegumm senii bu haftaa

Valla tatlım hafta başında tuba bu maçı alır diyordummm , artıları vardı diye .
Amaaa
Fenaaaaa geldin dış kulvardan fenaaaa

Bu hafta pon ponlar sana kalkacak bence

Valla tatlım hafta başında tuba bu maçı alır diyordummm , artıları vardı diye .
Amaaa
Fenaaaaa geldin dış kulvardan fenaaaa

Bu hafta pon ponlar sana kalkacak bence
Kesinlikleeee tatlmmm bendee öyle hissediyorummm güzelimmm ponponlar banaa kalkacakkk inşallahh

Her yerim balon gibi bugün 3. gün, kalır mı ödem bu güne kadar neler oluyor ki bana böyle anlamadım gitti
Ablam ya dolunay suçlu ya da Leslie bacı istersen yapma bugün
Sen spora bu hafta mı başladın belki ondan da ödem olmuştur Perşembe spor yapmıyoruz şişler insin diye

Allah ım işte bu erkekler 20 dk sabredemiyorlar trajikomik bi durum olmuş senin ki vero.gülsem mi ağlasam mı
Betüş paylaşımı çoğalt valla neredeyse bi tuvalete gidip geldiğimizi yazmıyoz ha tuvaleti sorun olanlar onu da yazıyo gerçi "gittim,geldim başardııımm" falan gibi
Demem o ki daha sık gel ve spora hemen başla öteleme dur salona yazılayım dur ptesi başlayım valla bende eliptik te var ama şu leslie ablayı bi denedim nerdeyse eliptik kadar etkili ona başla 3 mil le.zaten sarmalın içine girersin ozaman diyet spor diyet spor başka bişey düşünmezsin bence
canım bende sen gibi ıspanağı yoğurtla yemiyodum geçen tv de diyetisyen ıspanaktan Demir çok fazla olmadığı için yoğurtla yenebilir dedi et yemekleriyle yoğurt yememek daha iyiymiş bende diyet sırasında yeniden başladım ıspanak yoğurt a

ya benim şöyle bir huyum varr etkileniyorum yazılardan söylenenlerden
misal birisi banaa aa sen bugü naz yedin bence şunu ye dese harbiden de bi bakıyorum kaçamak yapmışım akşam

en son lazanya olayında sen yeme dedin mesela yemedim
amaa benim kafamdaki diyet herşeyden az az yemekti aslında ama aylarca bu olaydan süründüm herşeyden az az yiyerek ben kilo veremedimm

şimdi ise allaha şükür istikrarıda sagladım güvenimde geldi sayenizde yerime
bilsemde yine soruyorum bu sebepten
begum75 seninde benim gibi öceden ögrenme şansın varsa sor menüyü yaz buraya

3 tane diyet kitabı yazacak bilgim var
dukanın yulaf kkepeginden girip
montinin glismein endeksinden çıkarım ama yinede soruyorummm

Ausencia kaptanım evet 79.9 ü görmek bana çooook gaz verecek

Bide sağolsun bi kreş müdürümüz var beni her gördüğünde günden güne zayıflıyorsun süpersin falan diyo valla kreşe gidince kadını görmeyince canım sıkılıyor yok mu şu müdüre yaa diyorum ama 7 lerle hasretim çok uzun zamandan artık vuslata ermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…