Katariinada kim canım, ellerine su dökebilir mi seninMerak edip baktım , bugün hiç giremedimdediğim gün bile 13 mesaj yazmışım
Kabul bi katarina değilim ama bende de çene var
yogurt yok mu yanındaa , yada ayran eklesen
sizin menüler mi dengesiz misal izde ıspanak çıktıgında çorba-ıspanak yogurt olur
yada ıspanak-makarna-yogurt olur
Betulum kendini cikmazda görüp umutsuzlasmamis aksine çıkış icin careler aramissin..geçici bu. Istedigin kürü yaparak basla olmazsa 2-3gün dukan atak yap protein agirlikli oldugu icin kilo kaybedersin..sonra sebze eklersin olmazsa..ve su surecte listeden cikma..daha cok demoralize olursun. Roxenin yaptigi soda yogurt kürü vardi bide simdi aklima geldi..yatmadan once iciliyordu..Şimdi bu yazıyı yazmadan önce çok düşündüm. 1. güçsüz betülü ifşa etmek çokta hoşlandığım bir şey değil, bunun bana ve grubuma faydasından çok zararı dokunur mu diye endişe ediyorum. Ama diğer taraftan ayakkabıdaki taşı çıkartmadan da rahat edemeyeceğim ve bu rahatsızlık durumu devam ettikçe kopup gitmekten korkuyorum.
Güçlü Betül psikolojisine girmem lazım bir an öncebunun için de içinde bulunduğum ruh halini paylaşmam lazım, yoksa tehlikeli sulara dalabiliyorum. Öyle ki gece listeden çıkmayı bile düşündüm, bu noktaya gelmek çok tehlikeli ama kendimi bir anda o noktada buldum. Grubun hakkına girmemek için, liste dışında mı devam etsem dedim kendi kendime.
Sonuç olarak geldiğim nokta güçlü halime bir şekilde dönmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir yolunu bulacağım inşallahÖncelikle aklıma kendime bir kür bulmak geldi, o beni bir şekilde motive ediyor ve diyette olduğum ciddiyeti pompalıyor bana. Buraya da başlarken de önce ıhlamur/kuşburnu/altınotu kürü sonralarda sirkeli ballı su kürü yapıyordum.
SABAH için bir limonlu, sirkeli ballı su
AKŞAM yoğurt kürü yapmaya niyet ettim inş.
günaydınnnnn.hadi herkes bi kahve alsın önce koklasın.sonra gözünü kapatıp mmmmmm. desin.
Yahu ben napem geceden beri mik mik uyumayan uyutmayan yavrum . Sabah okula geç geldim laf yedim m.yardımcısından.. tabı bi de baskülé çıktım gelsin valla şu nisan
Günaydın arkadaşlar
Kendim hariç hepinizi çok başarılı bulduğum bir haftadayımHer birinizi motivasyonunuz, güzel paylaşımlarınız, yorumlarınız, emekleriniz, vaktinizi ayırdığınız için tebrik ediyorum
Günaydın :) kullandığım ilaçlardan mıdır nedir çok uyuyorum. Zorla sabah kalkınca da açılamıyorum uykudan ve tüm gün uykuluyum üstelik gün içinde de uyuyorum tekrar. Toplamda 1 günde 12 saate yakın uyuyorum bundan hiç memnun değilimne yapmalıyım bilmiyorum. Zaten normalde de çok uyurdum ilaçtan sonra çok daha fazla oldu. Hayır işim olmasa uyurum da okula geç kalıyorum derslerde uyuyorum ders dinleyemiyorum eve gelince bi posta uyuyorum 4-5 saat akşam kalkıyorum yemek yiyorum ders çalışamıyorum çünkü uykum var sonra uyuyorum zaten tekrar. Ve aynı şeyler.. Sabah oluyor kalkamıyorum geç kalıyorum
Hahahhaha yaaaa menüme canım tarçınlı süt eklemiştim gayet masum
Evett kaptanıı deryamm sabahta tarçınlı süt içtimm açımmm bayılcamm vallahhhGünaydın hekimlerin bi tanesi , yaptım da geldim kahvemi :) davete icabet sünnettir diye canımmm yoksa az daha tembellik yapasım olur mu bunca iş arasında
Gün yine de kahnem değil . Güne doğru yerden bakmıyorsun sadece.
Felsefede seksen tane kuram var . Pozitif olmayı sen benden daha iyi biliyor olmalısın hocam.
Bizde seni tebrik etsek hiç fena olmaz diyorummmm , sen ne dersin betül kardeş ?
Bence kafan bir şeyleri sürekli ötelemek istiyor.
Bir de zaman çabuk geçsin istiyorsun .
Fazla uyku kaçıştır.
Ve bence kaçma , yüzleş saadet.
Oyyyy aradaki tek masum senmişsin dün gece
Evett kaptanıı deryamm sabahta tarçınlı süt içtimm açımmm bayılcamm vallahhh
Kesinlikleeee tatlmmm bendee öyle hissediyorummm güzelimmm ponponlar banaa kalkacakkk inşallahh
Valla tatlım hafta başında tuba bu maçı alır diyordummm , artıları vardı diye .
Amaaa
Fenaaaaa geldin dış kulvardan fenaaaa
Bu hafta pon ponlar sana kalkacak bence
Ablam ya dolunay suçlu ya da Leslie bacı istersen yapma bugünHer yerim balon gibibugün 3. gün, kalır mı ödem bu güne kadar neler oluyor ki bana böyle anlamadım gitti
Sen spora bu hafta mı başladın belki ondan da ödem olmuştur Perşembe spor yapmıyoruz şişler insin diyeara öğünlerde ben acıkıyorum kaptanım,yemek olsa önümde oturur yerim öyle 2-3 ceviz 1 kayısı kesmiyo beni bende sanırım meyvaya dalıyorumama dünkü mandalina gerçekten çok ufaktı muzda yarım dı zaten
akşam ekmek yemiyorum diye yedim bulguru, pirinç pilavı ve makarna olunca yemiyorum,onun yerine 1 dilim ekmek yerim belki, olur demi öyle?
kaptanım önceki günkü menümü gördüğünü söylemişsin,o menüler ve spora rağmen pazartesiye göre artıdayım
Allah ım işte bu erkekler 20 dk sabredemiyorlar trajikomik bi durum olmuş senin ki vero.gülsem mi ağlasam mıİç guveysinden hâllice bacı. Sabah eşime dedim ki sen bebege bak ben wc gidom geliom. Biraz geç geldim. Annaaam okula gittim şanmis hemen mesaj atmış hemen gittin de hani annene birakacaktin ds. Ben 1 saat daha uyuyacaktim da... hay allam dedim ya. Ben geldim bebeği değiştir dim emzirdim falan . Derken okula geç kaldım. . Tuhaf yaaa herkes kendini düşünüuor
Betüş paylaşımı çoğalt valla neredeyse bi tuvalete gidip geldiğimizi yazmıyoz ha tuvaleti sorun olanlar onu da yazıyo gerçi "gittim,geldim başardııımm" falan gibiŞimdi bu yazıyı yazmadan önce çok düşündüm. 1. güçsüz betülü ifşa etmek çokta hoşlandığım bir şey değil, bunun bana ve grubuma faydasından çok zararı dokunur mu diye endişe ediyorum. Ama diğer taraftan ayakkabıdaki taşı çıkartmadan da rahat edemeyeceğim ve bu rahatsızlık durumu devam ettikçe kopup gitmekten korkuyorum.
Güçlü Betül psikolojisine girmem lazım bir an öncebunun için de içinde bulunduğum ruh halini paylaşmam lazım, yoksa tehlikeli sulara dalabiliyorum. Öyle ki gece listeden çıkmayı bile düşündüm, bu noktaya gelmek çok tehlikeli ama kendimi bir anda o noktada buldum. Grubun hakkına girmemek için, liste dışında mı devam etsem dedim kendi kendime.
Sonuç olarak geldiğim nokta güçlü halime bir şekilde dönmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir yolunu bulacağım inşallahÖncelikle aklıma kendime bir kür bulmak geldi, o beni bir şekilde motive ediyor ve diyette olduğum ciddiyeti pompalıyor bana. Buraya da başlarken de önce ıhlamur/kuşburnu/altınotu kürü sonralarda sirkeli ballı su kürü yapıyordum.
SABAH için bir limonlu, sirkeli ballı su
AKŞAM yoğurt kürü yapmaya niyet ettim inş.
canım bende sen gibi ıspanağı yoğurtla yemiyodum geçen tv de diyetisyen ıspanaktan Demir çok fazla olmadığı için yoğurtla yenebilir dedi et yemekleriyle yoğurt yememek daha iyiymiş bende diyet sırasında yeniden başladım ıspanak yoğurt ayoğurt oluyo canım,onu çeşitten saymıyolar zaten az bi miktar koyuya ıspanağın yanına,olmasada ben yoğurdumu getiriyorum her zaman ev yoğurdum var
ıspanaktaki demiri kesiyo diye ıspanak yerken yanında yoğurt yemek isyemiyorum
Hoşgeldinn tatlımmmBen geldiiim
begum75 sürekli sor tabii.
Bak bizim bu konudaki duayenimizNare83 dur :))
Hep sorar , bu var şu var ... onu yiyeyim bunu mu ?
Sonuç , çok çok değişen istikrarlı bir banu.
Sende sor sürekli , herkes bildiği kadar cevaplar .
Betulina ben o mesajını hiç okumadım canım.
Gayb tan sesler geldi , onlara binayen yazıyorum şu an :))
Sen kafasına koyduğu işi biterecek kadar zeki birisin.
Nefsine yenilip iradesizliğe düşmeyecek kadar da , hamdolsun ki bilinçli
O yüzden başaracaksın . Ister kürle , ister liste ile , ister anam babam usulü:) diyetle ..
Kafana koy ... gerisi çorap söküğü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?