Mesajın önemine binaen selam vermeden senin öğüdünü alıntılayayım dedim
Yahu ben napem geceden beri mik mik uyumayan uyutmayan yavrum . Sabah okula geç geldim laf yedim m.yardımcısından.. tabı bi de baskülé çıktım gelsin valla şu nisanGünün günahı ne veroo :)
Güne böyle başlayıp onu kahnem yapan sensin .
Az enerji yahu .
begum75 begümm snein menüler bana fazla geliyor ben az yedigim için mi bilmiyorm amaa meyve ve kh fazla gibi geldi gözümeee kendi beslenme düzenime göre düşündügüm içinde olabilir mi bilmiyrum
Pırasadaki pirinç miktarına bağlı biraz.
Mercimek çorbasını bende severim .
Ya,salata yoğurtla tek tüketirim.
Ya yarım kepçe tadımlık ... yemekle.
Ve genelde öğlen .
ben bu beslenmye bile aç sefil dolanıyorum ortada,daha az yersem yerden kazırsınız beni
diyetisyenin verdiği listeyi görsen sen demek,günde 4 porsiyon meyva,6 dilim ekmek var
ufak mandalin,1dilim ayva,yarım muz kız bu çok mubende şüpehelendim şimdi,bunları yemezsem ara öğün ne yiyeyim peki?
begümm , dogru şeyleri yersena cıkmazsın yediign şeyleirn glisemin endeksi yüksek
1- meyve çok acıktırır zaten gi si yüksek hele ki muz
2- bulgurda olsa pilav orta glisemide bak sen proteine agırlık ver acıkmazsın
misal ben 1 but salata yesem 4 saat tokum
ama 1 kase çorba 4 dolma yiyim 2 saat sonra açım
ne kadar yedigin degil önemli olan ne yediginn
İç guveysinden hâllice bacı. Sabah eşime dedim ki sen bebege bak ben wc gidom geliom. Biraz geç geldim. Annaaam okula gittim şanmis hemen mesaj atmış hemen gittin de hani annene birakacaktin ds. Ben 1 saat daha uyuyacaktim da... hay allam dedim ya. Ben geldim bebeği değiştir dim emzirdim falan . Derken okula geç kaldım. . Tuhaf yaaa herkes kendini düşünüuorgünaydın vero nasılsınnn
Amaaaannn saatlerce uyuyabilcegn zamanın rahatin varsa uyu gitsin kizzzGünaydın :) kullandığım ilaçlardan mıdır nedir çok uyuyorum. Zorla sabah kalkınca da açılamıyorum uykudan ve tüm gün uykuluyum üstelik gün içinde de uyuyorum tekrar. Toplamda 1 günde 12 saate yakın uyuyorum bundan hiç memnun değilimne yapmalıyım bilmiyorum. Zaten normalde de çok uyurdum ilaçtan sonra çok daha fazla oldu. Hayır işim olmasa uyurum da okula geç kalıyorum derslerde uyuyorum ders dinleyemiyorum eve gelince bi posta uyuyorum 4-5 saat akşam kalkıyorum yemek yiyorum ders çalışamıyorum çünkü uykum var sonra uyuyorum zaten tekrar. Ve aynı şeyler.. Sabah oluyor kalkamıyorum geç kalıyorum
kesinlikle sana katılıyorum,ne yediğimiz çok önemli
öğlenleri işyerinde çıkana göre hareket ediyorum,mesela bugün ıspanak çorba börek var ben böreği almıycam çorba ve ıspanak yerim peki yanında 1 dilim ekmek yiyim mi?
size sora sora gidersem daha kolay doğruları göreceğim,sormamda sakınca yok demi?
İç guveysinden hâllice bacı. Sabah eşime dedim ki sen bebege bak ben wc gidom geliom. Biraz geç geldim. Annaaam okula gittim şanmis hemen mesaj atmış hemen gittin de hani annene birakacaktin ds. Ben 1 saat daha uyuyacaktim da... hay allam dedim ya. Ben geldim bebeği değiştir dim emzirdim falan . Derken okula geç kaldım. . Tuhaf yaaa herkes kendini düşünüuor
Öyle yaa. Ne biliyim . Artık bunlara kafa yormuyirm yaöyle şeyler sıkma canını , düzelirrrr vero zaman ve sabır
çocukalrımı büyütürken en çok bu laftan destek aldım ben
erkekler bize göre daha bencil oluyorrr
Kan tahlili yaptirdin mi yakinlarda..8 saat uyku yeterli yeriskinler icin ..birde uyudukca uyuyasi geliyor insanin..birkac gun sabah erken kalk kahve ic markete yürü ne bileyim yapabilecegin uykunu kaciracak seyler dene..uykunu boyle düzene sokabilirsin.ama kan tahlilini de ihmal etme kansizlik uyku hali yapar kuzum..Günaydın :) kullandığım ilaçlardan mıdır nedir çok uyuyorum. Zorla sabah kalkınca da açılamıyorum uykudan ve tüm gün uykuluyum üstelik gün içinde de uyuyorum tekrar. Toplamda 1 günde 12 saate yakın uyuyorum bundan hiç memnun değilimne yapmalıyım bilmiyorum. Zaten normalde de çok uyurdum ilaçtan sonra çok daha fazla oldu. Hayır işim olmasa uyurum da okula geç kalıyorum derslerde uyuyorum ders dinleyemiyorum eve gelince bi posta uyuyorum 4-5 saat akşam kalkıyorum yemek yiyorum ders çalışamıyorum çünkü uykum var sonra uyuyorum zaten tekrar. Ve aynı şeyler.. Sabah oluyor kalkamıyorum geç kalıyorum
günaydınnnnn.hadi herkes bi kahve alsın önce koklasın.sonra gözünü kapatıp mmmmmm. desin.
Hahahhaha yaaaa menüme canım tarçınlı süt eklemiştim gayet masumMerak edip baktım , bugün hiç giremedimdediğim gün bile 13 mesaj yazmışım
Kabul bi katarina değilim ama bende de çene var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?