- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben geldiiim
Hoşgeldinn tatlımmmyicek bir şeyler var mııı terlikte olurr
ya benim şöyle bir huyum varr etkileniyorum yazılardan söylenenlerden
misal birisi banaa aa sen bugü naz yedin bence şunu ye dese harbiden de bi bakıyorum kaçamak yapmışım akşam
en son lazanya olayında sen yeme dedin mesela yemedim
amaa benim kafamdaki diyet herşeyden az az yemekti aslında ama aylarca bu olaydan süründüm herşeyden az az yiyerek ben kilo veremedimm
şimdi ise allaha şükür istikrarıda sagladım güvenimde geldi sayenizde yerime
bilsemde yine soruyorum bu sebepten
begum75 seninde benim gibi öceden ögrenme şansın varsa sor menüyü yaz buraya
3 tane diyet kitabı yazacak bilgim var
dukanın yulaf kkepeginden girip
montinin glismein endeksinden çıkarım ama yinede soruyorummm
Günaydın kizlar
burdan koparsam diyetten koparım gibi geliyor. haziranda 65 i görmek istiyorum bir ikizler burcu olarak. :) kendime hediyem. inşallah yaparım bu sefer. azimle sabırla bu yaza fit sağlıklı hatunlar olarak gireceğiz inşallah
Al benden de okadar dün Bende dedim aynısını babaları gelene kadar beni yeyip bitirdiler babaları gelince ortalık süt liman dedim bana mı gareziniz ,alıp başımı gidecem dedim oğlum da git napalıım diyo her gün yemek sorunumuz be yapsıam beğenmez oldular hatta kızım anne sen güzel yemek yapamıyon artık demeyanammm hastalar duymus canım sıkılıyor bastırlar beni kan tahlili isteyen kaşınıyorum diye kimini kaşıdım kimini laboratuara yolladım
kızBetulina gelmeyim yanına.yok öyle yok listeden mi çıksam felan.uzun uzun yazdıydım uçmuş.şuan iti bariylede şöyleyim.
öğleden sonra eve gececem cocuklar okula gitmiycek bakıcı sabırsızlıkla beni bekliyor.herkes ayrı telden çalıyor.herkesin makamı bana.
aslındadiyorki kaybol ortadan
Duydum duydum onlar spor salonunda keşfetmişler birbirlerini aaa sen o musun aaa sen de o mu falan olmuşlar sonra planlı buluştular mı bilmiyorum tabikız ahu senin habinar kankan benim 3.takımdan arkadasla(şimdi 9.takımdan mezun oldu) buluşmuş.bizden hızlı cıktılar iyimi.
ay benim küçük çok fena bi ara elbise diye ömrümü yedi.hergün küsüyordu şimdide topuklu ayakkabı yataktan topuklu ayakkabı diye uyanıyor.Al benden de okadar dün Bende dedim aynısını babaları gelene kadar beni yeyip bitirdiler babaları gelince ortalık süt liman dedim bana mı gareziniz ,alıp başımı gidecem dedim oğlum da git napalıım diyo her gün yemek sorunumuz be yapsıam beğenmez oldular hatta kızım anne sen güzel yemek yapamıyon artık demey
mimu88 haziranın kaçısın bakim?
benim kızda 5 haziran,ben 17 haziran.haziran başı olanlar daha içe kapanık oluyor gibi.tam ikizler olmuyor sanki.5 haziraaan bu sene sabahına sahura kalkacağız nasipse :)
Çok teşekkür ederim Hülyam, çok sağolasın değerli desteğin içinBetulum kendini cikmazda görüp umutsuzlasmamis aksine çıkış icin careler aramissin..geçici bu. Istedigin kürü yaparak basla olmazsa 2-3gün dukan atak yap protein agirlikli oldugu icin kilo kaybedersin..sonra sebze eklersin olmazsa..ve su surecte listeden cikma..daha cok demoralize olursun. Roxenin yaptigi soda yogurt kürü vardi bide simdi aklima geldi..yatmadan once iciliyordu..
Ahucum sen de sağolasın, hem desteğiniz hem de tavsiyeleriniz çok değerliBetüş paylaşımı çoğalt valla neredeyse bi tuvalete gidip geldiğimizi yazmıyoz ha tuvaleti sorun olanlar onu da yazıyo gerçi "gittim,geldim başardııımm" falan gibi
Demem o ki daha sık gel ve spora hemen başla öteleme dur salona yazılayım dur ptesi başlayım valla bende eliptik te var ama şu leslie ablayı bi denedim nerdeyse eliptik kadar etkili ona başla 3 mil le.zaten sarmalın içine girersin ozaman diyet spor diyet spor başka bişey düşünmezsin bence
canım bende sen gibi ıspanağı yoğurtla yemiyodum geçen tv de diyetisyen ıspanaktan Demir çok fazla olmadığı için yoğurtla yenebilir dedi et yemekleriyle yoğurt yememek daha iyiymiş bende diyet sırasında yeniden başladım ıspanak yoğurt a
Hangi mesajı canım
Betulina ben o mesajını hiç okumadım canım.
Gayb tan sesler geldi , onlara binayen yazıyorum şu an :))
Sen kafasına koyduğu işi biterecek kadar zeki birisin.
Nefsine yenilip iradesizliğe düşmeyecek kadar da , hamdolsun ki bilinçli
O yüzden başaracaksın . Ister kürle , ister liste ile , ister anam babam usulü:) diyetle ..
Kafana koy ... gerisi çorap söküğü.
Bizde seni tebrik etsek hiç fena olmaz diyorummmm , sen ne dersin betül kardeş ?
Sanada kocaman biGünaydınlarrr çılgınn şekerr
Allah gücünü kuvvetini artırsın inşallah lakin bu düşük enerjinin de tek çaresi spor biliyorsun bi girdinin içeri çıkarken böyleayy ahumm spor salonu taksimetresi orada işliyor ben burada azcık enerji kırıntımla çalışmaya çalışıyorum vay halime
Yok canım uzun zamandan sonra ilk defa uykumu alip uyandım enerjim ondanKııızz yoksaaaa olalalaa mııı
benim kızda 5 haziran,ben 17 haziran.haziran başı olanlar daha içe kapanık oluyor gibi.tam ikizler olmuyor sanki.
Dely cim sen yeşil çay iç en iyisi şimdi bu terlik cuma öncesi sende fena ödem yapar yüzünde gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?