Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sefalarınnnnla gelmişsin yine şekerim

Koptummm betüle yazdığın mesaja var ya

Harbiden bi b....zu konışmuyoruz diyecem de onu da konuşuyoruz

Bu arada kıyamamış 5 point vermişsin bana

Bi de o müdire hanım gibiler ilaç valla ilaç.
Ben Ayşe ablayı Ağustostan beri çağırmoyordum.
Dün bi geldi şooook
Genç kız gibi olmuşlaaar falan epey bi gaza geldim tabii peşine hemennn ... hadi kiloda verdinnn artık 2.ciyi düşün demeyi de yapıştırıverdi

Hoşgeldinn tatlımmm yicek bir şeyler var mııı terlikte olurr

Arkadaşlar demek ki n'yapıyoruuuuz ???
Aaaa az yemişsin demiyoruz masumaaa

begum75 kesinlikle masumu dikkate al

Günaydın kizlar

Günaydınnnnnn

Yavrummmm ne kopmasııııı
Daha yeni başladıkkkkk

Al benden de okadar dün Bende dedim aynısını babaları gelene kadar beni yeyip bitirdiler babaları gelince ortalık süt liman dedim bana mı gareziniz ,alıp başımı gidecem dedim oğlum da git napalıım diyo her gün yemek sorunumuz be yapsıam beğenmez oldular hatta kızım anne sen güzel yemek yapamıyon artık demey

kız ahu senin habinar kankan benim 3.takımdan arkadasla(şimdi 9.takımdan mezun oldu) buluşmuş.bizden hızlı cıktılar iyimi.
Duydum duydum onlar spor salonunda keşfetmişler birbirlerini aaa sen o musun aaa sen de o mu falan olmuşlar sonra planlı buluştular mı bilmiyorum tabi

ay benim küçük çok fena bi ara elbise diye ömrümü yedi.hergün küsüyordu şimdide topuklu ayakkabı yataktan topuklu ayakkabı diye uyanıyor.
4 yaş günü var bu cumartesi.çok fena.dün öğretmeni dedi sınıftada küsmüş.

Sekercikiz Sagol canim.
Valla cok zor. Gec.yatti gece.de kalkti 1.5 saat ugrastirdi beni uyuyamadi.
Sonrasında 2 kez.daha kalktik,
Tam daliyorum, eeee..
Ayy hafakanlar basıyor bazen.
Sagolsun sabah babası aldida 1 saat uyudum.
Şimdide kendisi uyuyor hanfendi.
Ahu060812 cum merak etme canım
Benim o la la lar ce 'eee deyip kaçtılar.
Regle 2 gün kaldi, sistigimi hissediyorum zaten.
Benden bu hafta depar çıkmaz.. I ih merak etme

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

Çok teşekkür ederim Hülyam, çok sağolasın değerli desteğin için İnşallah canım, inşallah tekrardan toparlar ve yakın zamanda 74ü ve sonra 69u görürüm. Roxenin yoğurt kürünü akşama koydum. On yapacağım inşallah. Son iki aydır ne limon ne sirke tüketmediğimi farketttim, o da bence işleri yavaşlatıyor.

Ahucum sen de sağolasın, hem desteğiniz hem de tavsiyeleriniz çok değerli Evde spor en iyisi ama benim evde bilgisayarım yok, 6 ay oldu rahmetli olalı, tv ekran da yok. Hemen bir tane temin etmem lazım. Kendime de güvenmediğim için spor salonu en idealı göründü, ama araştırmalar henüz sonuç vermedi. Hemen bilgisayar temin etmeye çalışcagım ıns.
Siteye daha sık gelmek konusunda % 100 haklısın. Burası iyi geliyor gerçekten, bağlayacılığı çok yüksek. Site ile beni bu şekiil hissediyorum

Hangi mesajı canım Bir yanlışlık oldu sanırım Çok nefsizim be aus, ama çoookkk. Öyle böyle değil.. iyi ki gıda konusunda accık kaliteye önem veriyorum, yoksa elimden hiç bir nimet kaçamayacaktı, o zaman kaç kilo olurdum bilmiyorum.
İnşallah toparlayacağım, sebze yemeğimi ve ev yoğurdumu yanımda getirdim zaten

Bizde seni tebrik etsek hiç fena olmaz diyorummmm , sen ne dersin betül kardeş ?

Bu hafta büyük bir atak olmasa da yakında tebrik edersiniz inşallah

ayy ahumm spor salonu taksimetresi orada işliyor ben burada azcık enerji kırıntımla çalışmaya çalışıyorum vay halime
Allah gücünü kuvvetini artırsın inşallah lakin bu düşük enerjinin de tek çaresi spor biliyorsun bi girdinin içeri çıkarken böyle Olursun

İnternette iki gündür çok araştırma yapıyorum, ne yapsam ne etsem diye. Yakaladığım çok önemli bir püf noktayı paylaşmak istiyorum
Et yemeklerini salata ile
sebze yemeklerini yoğrt ile tüketmek zayıflama sürecinde çok etkiliymiş

Üç gündür kabızlığa tavsiye üzerine tarçınlı türk kahvesi içiyorum. Meğerse telvesini de hüpletmem lazımmış. Aşiri salyamsı bir şey, bugün hüplettim telvesiyle. İyi gelmişti zaten, bakalım telvesiyle daha mı etkili olacak

Burası bana sadece diyet topiğe gibi gelmiyo ki bazen bi dedikodu kazanı bazen içimi dökebildiğim kuyu bazen stand up Show bazen hayatın içindeki dram bazen bi sahne bazen tavsiye bazen sır ama çoğu zaman dostluk yanii realitede olmayan ne varsa burayı onun yerine koyabiliyorum çok iyi geliyo burası hepimize zaten sadece diyet topiği gözüyle baksak hiç gelmezdik Eminim böyle bi nimet varken napıyoruz girip çıkıp duruyoruz evde de işler bekliyoooo

benim kızda 5 haziran,ben 17 haziran.haziran başı olanlar daha içe kapanık oluyor gibi.tam ikizler olmuyor sanki.

ay kıyamam aslında şöyle söyleyeyim doktorum ilkokul 5. sınıfa kadar dünyanın en sessiz en içine kapanık çocuğuydum.
1.sınıfa başladığımda okuma yazma bildiğimi öğretmenim öğretmenler gününde bize gelmişti o zaman fark etti aa bu çocuk okuyor diye ben kalın kalın romanlar bitiriyordum o sırada sınıfta kimse bilmezken. kimseyle polemiğe girmeyen çok rahat bir çocukmuşum bebekken de öyle asla ağlamazmışım.

Sonra basketbol girdi hayatıma ben bir açıldım pir açıldımmm şimdi tam ikizler burcuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…