Kııızz yoksaaaa olalalaa mıııGünaydın kizlar
@Ausencia kaptanım evet 79.9 ü görmek bana çooook gaz verecek
Bide sağolsun bi kreş müdürümüz var beni her gördüğünde günden güne zayıflıyorsun süpersin falan diyo valla kreşe gidince kadını görmeyince canım sıkılıyor yok mu şu müdüre yaa diyorum ama 7 lerle hasretim çok uzun zamandan artık vuslata ermem lazım
Ablam ya dolunay suçlu ya da Leslie bacı istersen yapma bugün
Sen spora bu hafta mı başladın belki ondan da ödem olmuştur Perşembe spor yapmıyoruz şişler insin diye
Allah ım işte bu erkekler 20 dk sabredemiyorlar trajikomik bi durum olmuş senin ki vero.gülsem mi ağlasam mı
Betüş paylaşımı çoğalt valla neredeyse bi tuvalete gidip geldiğimizi yazmıyoz ha tuvaleti sorun olanlar onu da yazıyo gerçi "gittim,geldim başardııımm" falan gibi
Demem o ki daha sık gel ve spora hemen başla öteleme dur salona yazılayım dur ptesi başlayım valla bende eliptik te var ama şu leslie ablayı bi denedim nerdeyse eliptik kadar etkili ona başla 3 mil le.zaten sarmalın içine girersin ozaman diyet spor diyet spor başka bişey düşünmezsin bence
canım bende sen gibi ıspanağı yoğurtla yemiyodum geçen tv de diyetisyen ıspanaktan Demir çok fazla olmadığı için yoğurtla yenebilir dedi et yemekleriyle yoğurt yememek daha iyiymiş bende diyet sırasında yeniden başladım ıspanak yoğurt a
İşteee bu sözlerrr güzelimmm iştee buuu inşallahh göreceksin azimle hırslaa başaracaksın@Ausencia kaptanım evet 79.9 ü görmek bana çooook gaz verecek
Bide sağolsun bi kreş müdürümüz var beni her gördüğünde günden güne zayıflıyorsun süpersin falan diyo valla kreşe gidince kadını görmeyince canım sıkılıyor yok mu şu müdüre yaa diyorum ama 7 lerle hasretim çok uzun zamandan artık vuslata ermem lazım
ya benim şöyle bir huyum varr etkileniyorum yazılardan söylenenlerden
misal birisi banaa aa sen bugü naz yedin bence şunu ye dese harbiden de bi bakıyorum kaçamak yapmışım akşam
en son lazanya olayında sen yeme dedin mesela yemedim
amaa benim kafamdaki diyet herşeyden az az yemekti aslında ama aylarca bu olaydan süründüm herşeyden az az yiyerek ben kilo veremedimm
şimdi ise allaha şükür istikrarıda sagladım güvenimde geldi sayenizde yerime
bilsemde yine soruyorum bu sebepten
begum75 seninde benim gibi öceden ögrenme şansın varsa sor menüyü yaz buraya
3 tane diyet kitabı yazacak bilgim var
dukanın yulaf kkepeginden girip
montinin glismein endeksinden çıkarım ama yinede soruyorummm
Uyumayan çocuk çok zordur cnm bunu benden iyi kimse bilemez allah yardımcımız olsun cnmAh keske benimki de uyusa.
Deminden beri guresiyoruz off ece off...
Iyi geceler canım..
Delyyy çay var içersen ha ille terlik istiyorsanHoşgeldinn tatlımmmyicek bir şeyler var mııı terlikte olurr
selam ahucum sen görürsün 7 leri
azim istikrar maşallahh süperrrr
Başaracağım kızlar bu sefer eminim Mart gelmeden yetmişler gelecek aha da şuraya yazıyorumİşteee bu sözlerrr güzelimmm iştee buuu inşallahh göreceksin azimle hırslaa başaracaksın
sorun olmazsa sorarım,çokta güzel oluryemekleri sabahtan sorup öğrenebiliyorum,yaşaşın
vayy 3 kitap bilgi heee,saygılar efenim
Hahahahhhaa Ahumm yaaa ben çay alayımm
Aferin akıllı çocuk seniHahahahhhaa Ahumm yaaa ben çay alayımm
sor sen insan etkileniyor ciddenn begüm eimizden geldigince yardımcı oluruz
ben birde yemekhaneyi ele geçirdim kız oraya bile yorum yapıyorummm
HoşgeldiiiinnnSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?