Kedocanım, doktorum bul şu iştah kesicinin formulunuanammm hastalar duymus canım sıkılıyor bastırlar beni kan tahlili isteyen kaşınıyorum diye kimini kaşıdım kimini laboratuara yolladım
kızBetulina gelmeyim yanına.yok öyle yok listeden mi çıksam felan.uzun uzun yazdıydım uçmuş.şuan iti bariylede şöyleyim.
öğleden sonra eve gececem cocuklar okula gitmiycek bakıcı sabırsızlıkla beni bekliyor.herkes ayrı telden çalıyor.herkesin makamı bana.
aslındadiyorki kaybol ortadan
Dely cim sen yeşil çay iç en iyisi şimdi bu terlik cuma öncesi sende fena ödem yapar yüzünde gözünde
Doktorcum akşam veririm 5 pointiniAhu060812 20dk yürümüşlüğüm var bi 5pointte ben alayım.
akşam ben saate baktım saat bana baktı ben saate baktım saat bana baktı sonrada hadi sen git yat dedi..
Kolay gelsin ablam senin elti de zayıf mı zayıfsa yap sende ona bol kalorili bi sofraHayırlı günler sevgili takımım geçmişi bitirdim maşallah sohbetimiz daim olsun
Benimde dün pek iyi değildim ama çok şükür pırıl pırıl güneşli bir günle bugün daha iyiyim
Bu günde eltim gelecek bieaz dert dinleyeceğim anladığım kadarıyla
Hala ev toplanmadı yemek misafir diyet spor bakalım kaçta gelicem güzel bi gün olsun inşallah
Oley be maşallah böyle devam canımBaşaracağım kızlar bu sefer eminim Mart gelmeden yetmişler gelecek aha da şuraya yazıyorum
Kara vicdanlı AhuDoktorcum akşam veririm 5 pointini
Kolay gelsin ablam senin elti de zayıf mı zayıfsa yap sende ona bol kalorili bi sofra
İstanbul da hava çok kasvetli bunaltiyor insanıHayırlı günler sevgili takımım geçmişi bitirdim maşallah sohbetimiz daim olsun
Benimde dün pek iyi değildim ama çok şükür pırıl pırıl güneşli bir günle bugün daha iyiyim
Bu günde eltim gelecek bieaz dert dinleyeceğim anladığım kadarıyla
Hala ev toplanmadı yemek misafir diyet spor bakalım kaçta gelicem güzel bi gün olsun inşallah
Rahatım yok ki bugün 8.40 taki derse geç kaldığım için giremedim devamsızlık yaptım bi de önemli dersti kötü olduAmaaaannn saatlerce uyuyabilcegn zamanın rahatin varsa uyu gitsin kizzz
Kan tahlili yaptırmıştım 3-4 ay önce biraz demir eksikliğim çıkmıştı çok düşük değil ama ferritinim normaldi. Kansızlık sayılır mı bilmiyorum bu. Ben yaklaşık 3 haftadır antidepresan kullanıyorum. Antidepresandan önce de çok uyurdum zor uyanırdım gündüz uyumak isterdim sürekli ama ilaçtan sonra karşı konulamaz bir uyku ihtiyacı hissediyorum. Yani uyumadıkça hiçbir şekilde geçen bir uyku isteği değil malesef. Kahve içiyorum sert filtre kahveler içiyorum yok bana mısın demiyor. İlacı da kafama göre bırakmak istemiyorum doktora danışmalıyım. İnşallah çözerim bu sorunuKan tahlili yaptirdin mi yakinlarda..8 saat uyku yeterli yeriskinler icin ..birde uyudukca uyuyasi geliyor insanin..birkac gun sabah erken kalk kahve ic markete yürü ne bileyim yapabilecegin uykunu kaciracak seyler dene..uykunu boyle düzene sokabilirsin.ama kan tahlilini de ihmal etme kansizlik uyku hali yapar kuzum..
Olabilir o da ihtimal dahilinde tabi. Çok derin düşünemiyorum düşünmek de işime gelmiyor mu desem düşünmemek daha kolay mı desem ilaçtan sonra çok derin düşünemez kafayı bi şeye gerektiğinden fazla takamaz oldum. İlaca başlamak doğru karar mıydı onu da bilmiyorum. Şu mesajı yazarken bile sıkıntılı derin düşünmeye çalıştıkça kafam donuyor sanki. Hani "ee nerde kalmıştık?" diye düşünürken buluyorum. Evet kaçıyorum düşünmekten sanırım. Bununla nasıl yüzleşeceğimi bilmiyorum tek bildiğim çok uyuduğum ve şu an yatakta uzanıyorken, kendimi "yorganın altına girip şöyle bi uyusam mı" diye düşünerek ve esnerken bulduğum.Bence kafan bir şeyleri sürekli ötelemek istiyor.
Bir de zaman çabuk geçsin istiyorsun .
Fazla uyku kaçıştır.
Ve bence kaçma , yüzleş saadet.
Ama böyle olumsuz düşünerek olmazzz harekete geçmek gerek yoksa kendi ilerleyen adımlarımızı görmedikçe hiçbir şey bizi gerçekten motive edemez. Bence kür uygulamak seni motive edecek ve kaçamaklardan uzaklaştıracak güzel bir karar almışsınŞimdi bu yazıyı yazmadan önce çok düşündüm. 1. güçsüz betülü ifşa etmek çokta hoşlandığım bir şey değil, bunun bana ve grubuma faydasından çok zararı dokunur mu diye endişe ediyorum. Ama diğer taraftan ayakkabıdaki taşı çıkartmadan da rahat edemeyeceğim ve bu rahatsızlık durumu devam ettikçe kopup gitmekten korkuyorum.
Güçlü Betül psikolojisine girmem lazım bir an öncebunun için de içinde bulunduğum ruh halini paylaşmam lazım, yoksa tehlikeli sulara dalabiliyorum. Öyle ki gece listeden çıkmayı bile düşündüm, bu noktaya gelmek çok tehlikeli ama kendimi bir anda o noktada buldum. Grubun hakkına girmemek için, liste dışında mı devam etsem dedim kendi kendime.
Sonuç olarak geldiğim nokta güçlü halime bir şekilde dönmem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir yolunu bulacağım inşallahÖncelikle aklıma kendime bir kür bulmak geldi, o beni bir şekilde motive ediyor ve diyette olduğum ciddiyeti pompalıyor bana. Buraya da başlarken de önce ıhlamur/kuşburnu/altınotu kürü sonralarda sirkeli ballı su kürü yapıyordum.
SABAH için bir limonlu, sirkeli ballı su
AKŞAM yoğurt kürü yapmaya niyet ettim inş.
Hadi gözün aydın kavuş yeğenlerinle bende haftaya inşallahSimdi beyoğlu na abime geçiyoruz.
Ay 2 damla yagmur, bi gr sis hemen 2 köprüde çakılı
3 hafta oldu başlayalılittlecoffeedoc ilaçlara ne zaman basladin
Hmm vücudun alışmış olmalıydı. 2 hafta fena uyutur3 hafta oldu başlayalı
Çok fazla uyuyorum ya bugün bu yüzden almadım ilacı ama tabi etkisi devam ettiği için herhalde, bi şey değişmediHmm vücudun alışmış olmalıydı. 2 hafta fena uyutur
Kara vicdanlı Ahu
Eltilere kilo istiyoruzzzzz
bende bendeVeeee 2 Şubat i iple cekiyorum.
Doğru söylemiş cnm doktorun ben kullandım o zaman herşey süperdi meğer kendimi mahfetmisim en azından 12 kilo almış ım cnmlittlecoffeedoc canim ablam hastayken son ayinda yürüyemez olmustu psikolojim cok bozuktu..vertigo hastasiyim o donem iyice azdi 1 ay hastanelerde dolastim. Enson bi profa gittim psikolojik olabilir dedi yani tetiklemistir anlaminda..psikiyatriste gideyim dedim..o ilaclar vucuduna ne kadar zarar verecek biliyor musun kendinin doktoru ol ve kendini iyilestir dedi..gitmedim ablami kaybettim iyice kötü oldum ve gitmeyecegim dedim zoru sectim ve kendimi iyilestirmeye calisiyorum artik..azaltarak birak o ilaçları..kendine kötülük etme cok gencsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?