Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kedocanım, doktorum bul şu iştah kesicinin formulunu
Ay bennnn yeniden doğmak istiyorum, yemek nazlısı olarak, hani şu hiç bir şey yemeyen zor çocuklar gibim olmak istiyorum Annem diyor ki, kızım sen küçükken de böyleydin, çok iştahlıydın diye o yüzden yiyecek saklarmış hep ve ben hala bu yaşımda mutfağın her yerini kontrol ederim bir şey saklanılmış mı diye

Hayırlı günler sevgili takımım geçmişi bitirdim maşallah sohbetimiz daim olsun
Benimde dün pek iyi değildim ama çok şükür pırıl pırıl güneşli bir günle bugün daha iyiyim
Bu günde eltim gelecek bieaz dert dinleyeceğim anladığım kadarıyla
Hala ev toplanmadı yemek misafir diyet spor bakalım kaçta gelicem güzel bi gün olsun inşallah

Ahu060812 20dk yürümüşlüğüm var bi 5pointte ben alayım.
akşam ben saate baktım saat bana baktı ben saate baktım saat bana baktı sonrada hadi sen git yat dedi..
Doktorcum akşam veririm 5 pointini
Kolay gelsin ablam senin elti de zayıf mı zayıfsa yap sende ona bol kalorili bi sofra

İstanbul da hava çok kasvetli bunaltiyor insanı

Amaaaannn saatlerce uyuyabilcegn zamanın rahatin varsa uyu gitsin kizzz
Rahatım yok ki bugün 8.40 taki derse geç kaldığım için giremedim devamsızlık yaptım bi de önemli dersti kötü oldu saat 6 da uyanmam lazımdı tamam erken bi saat evet ama uyanmalıydım. Herkes kalkıp geliyor ben neden 6 da kalkmam gerekirken saat 7 buçukta zar zor sürünerek kalkıyorum ki

Kan tahlili yaptırmıştım 3-4 ay önce biraz demir eksikliğim çıkmıştı çok düşük değil ama ferritinim normaldi. Kansızlık sayılır mı bilmiyorum bu. Ben yaklaşık 3 haftadır antidepresan kullanıyorum. Antidepresandan önce de çok uyurdum zor uyanırdım gündüz uyumak isterdim sürekli ama ilaçtan sonra karşı konulamaz bir uyku ihtiyacı hissediyorum. Yani uyumadıkça hiçbir şekilde geçen bir uyku isteği değil malesef. Kahve içiyorum sert filtre kahveler içiyorum yok bana mısın demiyor. İlacı da kafama göre bırakmak istemiyorum doktora danışmalıyım. İnşallah çözerim bu sorunu

Bence kafan bir şeyleri sürekli ötelemek istiyor.
Bir de zaman çabuk geçsin istiyorsun .
Fazla uyku kaçıştır.
Ve bence kaçma , yüzleş saadet.
Olabilir o da ihtimal dahilinde tabi. Çok derin düşünemiyorum düşünmek de işime gelmiyor mu desem düşünmemek daha kolay mı desem ilaçtan sonra çok derin düşünemez kafayı bi şeye gerektiğinden fazla takamaz oldum. İlaca başlamak doğru karar mıydı onu da bilmiyorum. Şu mesajı yazarken bile sıkıntılı derin düşünmeye çalıştıkça kafam donuyor sanki. Hani "ee nerde kalmıştık?" diye düşünürken buluyorum. Evet kaçıyorum düşünmekten sanırım. Bununla nasıl yüzleşeceğimi bilmiyorum tek bildiğim çok uyuduğum ve şu an yatakta uzanıyorken, kendimi "yorganın altına girip şöyle bi uyusam mı" diye düşünerek ve esnerken bulduğum.

Ama böyle olumsuz düşünerek olmazzz harekete geçmek gerek yoksa kendi ilerleyen adımlarımızı görmedikçe hiçbir şey bizi gerçekten motive edemez. Bence kür uygulamak seni motive edecek ve kaçamaklardan uzaklaştıracak güzel bir karar almışsın bi de mesela neden kilo vermek istediğini samimi duygularla bi deftere yazabilirsin diyetisyenim önermişti bunu. Kendini kötü hissedip diyeti bozmaya karar verdiğinde açıp okuyabilirsin. Ve bir hayal kur, örneğin 69 kiloya geldiğinde alışverişe çıkmak gibi. Alacağın 1 tane pantolon olsun önemli değil ama bu hayali kur ona ulaşmak için çabala. Bazen sonunda ödül olması işleri kolaylaştırıyor :)

Simdi beyoğlu na abime geçiyoruz.
Ay 2 damla yagmur, bi gr sis hemen 2 köprüde çakılı
Hadi gözün aydın kavuş yeğenlerinle bende haftaya inşallah
Ben geçerken de çakılı olmaz inşallah o köprüler çocuklarla çok zor oluyo 7 saat zaten 2 mola var çocuklara yemek yedirmeye korkuyorum geçen sefer tam yedik içtik bindik otobüse benim küçük annne kakam geldi demesin mi beni görmelisiniz kaptım çocuğu duruuun duruuunnn dedim koca otobüs bizi bekledi ayy korkuyorum valla bi yandan da yolculuktan

littlecoffeedoc canim ablam hastayken son ayinda yürüyemez olmustu psikolojim cok bozuktu..vertigo hastasiyim o donem iyice azdi 1 ay hastanelerde dolastim. Enson bi profa gittim psikolojik olabilir dedi yani tetiklemistir anlaminda..psikiyatriste gideyim dedim..o ilaclar vucuduna ne kadar zarar verecek biliyor musun kendinin doktoru ol ve kendini iyilestir dedi..gitmedim ablami kaybettim iyice kötü oldum ve gitmeyecegim dedim zoru sectim ve kendimi iyilestirmeye calisiyorum artik..azaltarak birak o ilaçları..kendine kötülük etme cok gencsin.

Doğru söylemiş cnm doktorun ben kullandım o zaman herşey süperdi meğer kendimi mahfetmisim en azından 12 kilo almış ım cnm
Kullanmamak da zor bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…