Ayy ahucum bebelerle çok zor biz yine arabadayiz.Hadi gözün aydın kavuş yeğenlerinle bende haftaya inşallah
Ben geçerken de çakılı olmaz inşallah o köprüler çocuklarla çok zor oluyo 7 saat zaten 2 mola var çocuklara yemek yedirmeye korkuyorum geçen sefer tam yedik içtik bindik otobüse benim küçük annne kakam geldi demesin mi beni görmelisiniz kaptım çocuğu duruuun duruuunnn dedim koca otobüs bizi bekledi ayy korkuyorum valla bi yandan da yolculuktan
oyy Saadetim bunlar ne güzel tavsiyeler, çok teşekkür ederim ekürim benimAma böyle olumsuz düşünerek olmazzz harekete geçmek gerek yoksa kendi ilerleyen adımlarımızı görmedikçe hiçbir şey bizi gerçekten motive edemez. Bence kür uygulamak seni motive edecek ve kaçamaklardan uzaklaştıracak güzel bir karar almışsınbi de mesela neden kilo vermek istediğini samimi duygularla bi deftere yazabilirsin diyetisyenim önermişti bunu. Kendini kötü hissedip diyeti bozmaya karar verdiğinde açıp okuyabilirsin. Ve bir hayal kur, örneğin 69 kiloya geldiğinde alışverişe çıkmak gibi. Alacağın 1 tane pantolon olsun önemli değil ama bu hayali kur ona ulaşmak için çabala. Bazen sonunda ödül olması işleri kolaylaştırıyor :)
heeyy bana da uğra, ben de taksim beyoğlundayımSimdi beyoğlu na abime geçiyoruz.
Ay 2 damla yagmur, bi gr sis hemen 2 köprüde çakılı
evet kaptanım böyle bile zar zor veriyorum vucud alışacak bide şekerli bişeyler istiyor vucud farkındayım istediğini vermeyince baş ağrısı yapıyor ... alışacak 21 gün şekerli şeyler yenilmeyince vucud alışıyormuş....biraz sancılı bir süreçOlabilir tatlım ... fazla mı ayakta kaldın bu ara ? Bence kombi gününün ödemi bu
Günaydın tatlım .
Ve geçmiş olsun .
Işte aç kalıp baş ağrısı olmasın diye ara öğünleri sevmişimdir hep , ama öyle de benim vücut vermez diyorsun canım sen .
O zaman bu düzene alışacak :)
Sporun hayırlı uğurlu olsun tatlım
3 meyve fazla bi günde ve zaten biri muz .
Bulgur sağlıklı bir seçim ama akşam tüketmemekte fayda var .
Dünde menünü gördüm .
Menülerin güzel , sağlıklı . Ömürlük devam edilir cinsten .
Ama 60 kilo birinin kilo vermesi için fazla .
Bu yediklerini 80 kiloda biri yese takır takır verir.
Oyyy oyyy mimu bugün kendini iyi hissediyor
Kaymaklı ballı iltifat bile edemiyoruz yalnız
evet kaptanım böyle bile zar zor veriyorum vucud alışacak bide şekerli bişeyler istiyor vucud farkındayım istediğini vermeyince baş ağrısı yapıyor ... alışacak 21 gün şekerli şeyler yenilmeyince vucud alışıyormuş....biraz sancılı bir süreç)
masumada ben meyve bile yemiyorum alışırsınn
meselaa kasıtlı degil de hergün meyve yemiyorum yani
ben zaten diyet yapmasamda meyce ile aram yok sadece yaz meyvesi kiraz , çilek , ve kavun severim onlarda olursa yerim illa alayım demem....meyve özürlü diyor babam banaada ben meyve bile yemiyorum alışırsınn
meselaa kasıtlı degil de hergün meyve yemiyorum yani
ayy ne güzelben zaten diyet yapmasamda meyce ile aram yok sadece yaz meyvesi kiraz , çilek , ve kavun severim onlarda olursa yerim illa alayım demem....meyve özürlü diyor babam bana)) kuru kayısı zorda kalırsam şeker ihtiyacı için 1 yada 2 tane yerim o kadar....ben hep şekeri çikolatadan alıyordum... şerbetli tatlıda sevmem
masum
şehriye çorbası içtim,az bulgurlu ıspanak yedim bide 1 dilim ekmeğin kenarlarını yidim sence nasıl?
dolapta vardı yoğurdum ama canım istemedidiger menüleirne göre yogurt yokmuydu yanında keşke olsaymış güzel bir menü olurdu
ben atlayamıyorum,kolay değil ip atlamak,10 taneyi zor yapıyorum,,malum öndeki ler sallanıyor
dolapta vardı yoğurdum ama canım istemedi
akşamada mercimek çorbası,pırasa ve ayran nasıl sence?
çorbam unlu değil soğan ve salçalı,pırasayada pirinç koymadım bilerek
ne diyosunbence sadece pırasa ve yogurt
ne diyosun
sana söz sadece pırasa ve yoğurt
peki sonra acıkırsam nolcek
bi tarçınlı süt patlat veya kahve
1-2 haftaya alışacaksınn
işte sorunum akşam süt kahve yoğurt yasak çünkü kan hapı alıyorum,18 aydır ara vererek hap içiyorum
şubat sonu bitiyo hapım ancak o zaman olabilir
Bacım inşallah bir dahakine de sanaheeyy bana da uğra, ben de taksim beyoğlundayım
Aynen benimkiler de dizime iner ..ben atlayamıyorum,kolay değil ip atlamak,10 taneyi zor yapıyorum,,malum öndeki ler sallanıyorsarıp sarmalamam lazım
bide alt komşu meselesi var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?