peynir olmaz da ceviz yer su içerimsıcak su iç
ceviz ye 2 tane
peynir de yiyemezsin sanırım
Begumcum benim de hamile iken böyle bir sorunum vardi.işte sorunum akşam süt kahve yoğurt yasak çünkü kan hapı alıyorum,18 aydır ara vererek hap içiyorum
şubat sonu bitiyo hapım ancak o zaman olabilir
Bacım inşallah bir dahakine de sana
Taksimin neresi ? Benim gençlik burada geçti hey gidi heey...
Aynen benimkiler de dizime iner ..
Hele şimdi süt veriyorum holstein inegi gibiyim
zaten yatmadan akşam 10,30 11 gibi alıyorum bende,uykudan mı uyandın sen?Begumcum benim de hamile iken böyle bir sorunum vardi.
Gece kalkip hapi alırdım.
Cok ise yaramıştı, doktorum tebrik etmişti.
Ay ben de o yorganın altına kendimi çok saklayasım geliyor ama çok başarılı olamıyorum, her daim yapacak bir şey, buluşulacak bir arkadaş grubu, söz verilmiş ziyaretle ve dernek çalışmaları vs. Kırk yılda bir yalnız kalırım, işte o gün tembel tembel takılırımOlabilir o da ihtimal dahilinde tabi. Çok derin düşünemiyorum düşünmek de işime gelmiyor mu desem düşünmemek daha kolay mı desem ilaçtan sonra çok derin düşünemez kafayı bi şeye gerektiğinden fazla takamaz oldum. İlaca başlamak doğru karar mıydı onu da bilmiyorum. Şu mesajı yazarken bile sıkıntılı derin düşünmeye çalıştıkça kafam donuyor sanki. Hani "ee nerde kalmıştık?" diye düşünürken buluyorum. Evet kaçıyorum düşünmekten sanırım. Bununla nasıl yüzleşeceğimi bilmiyorum tek bildiğim çok uyuduğum ve şu an yatakta uzanıyorken, kendimi "yorganın altına girip şöyle bi uyusam mı" diye düşünerek ve esnerken bulduğum.
@Dersaadet_ canim ablam hastayken son ayinda yürüyemez olmustu psikolojim cok bozuktu..vertigo hastasiyim o donem iyice azdi 1 ay hastanelerde dolastim. Enson bi profa gittim psikolojik olabilir dedi yani tetiklemistir anlaminda..psikiyatriste gideyim dedim..o ilaclar vucuduna ne kadar zarar verecek biliyor musun kendinin doktoru ol ve kendini iyilestir dedi..gitmedim ablami kaybettim iyice kötü oldum ve gitmeyecegim dedim zoru sectim ve kendimi iyilestirmeye calisiyorum artik..azaltarak birak o ilaçları..kendine kötülük etme cok gencsin.
Evet canım.zaten yatmadan akşam 10,30 11 gibi alıyorum bende,uykudan mı uyandın sen?ooo bende tebrik ettim şimdi
Ne yalan söyleyeyim geçen sefer çok atladım ama zor oluyor du çünkü ayıp tır söylemesi altıma kaçırıyorum da ip atlarkenben atlayamıyorum,kolay değil ip atlamak,10 taneyi zor yapıyorum,,malum öndeki ler sallanıyorsarıp sarmalamam lazım
bide alt komşu meselesi var tabi
ayrı ayrı vakalarız demekNe yalan söyleyeyim geçen sefer çok atladım ama zor oluyor du çünkü ayıp tır söylemesi altıma kaçırıyorum da ip atlarken
Şu ana kadar sıvı tüketimi
1.5 lt su
2 fincan açık çay
3 fincan zencefil limon çayı
2 fincan yeşil çay
Ben hergun bu kadar içiyor um akşam a kadar da devam tabi bu zarar lımıAhu060812
Kız okadar şeyi bende içsem yürürken altıma kaçırırım ayol ben 3 çocuk doğurdum 5,5 sene emzirdim benimkilerde süzme yoğurt torbasından hallice ee bide 3 normal Doğum yaptım 2.ve 3. dikişsiz kesisiz sonuç itibariyle bende kaçırıyorum sıkışmışsam ama bunlar bana engel olmuyo üstüme sıkı bi çamaşır takıyorum ip den önce de wc ye gidiyorum ne kaçabiliyorlar ne sallanabiliyolar şekerim saymam valla deneyin yavaş yavaş alışılıyorNe yalan söyleyeyim geçen sefer çok atladım ama zor oluyor du çünkü ayıp tır söylemesi altıma kaçırıyorum da ip atlarken
ben atlayamıyorum,kolay değil ip atlamak,10 taneyi zor yapıyorum,,malum öndeki ler sallanıyorsarıp sarmalamam lazım
bide alt komşu meselesi var tabi
Zararlı mı bilmiyorum açıkçası akşama kadar total de ne kadar olduğuna bağlıŞu ana kadar sıvı tüketimi
1.5 lt su
2 fincan açık çay
3 fincan zencefil limon çayı
2 fincan yeşil çay
Ben hergun bu kadar içiyor um akşam a kadar da devam tabi bu zarar lımıAhu060812
Gereksiz yasak onlardan 2 saat sonra hapini alabilirsin. Önemli olan beraber almamak 2 saat ara yeterişte sorunum akşam süt kahve yoğurt yasak çünkü kan hapı alıyorum,18 aydır ara vererek hap içiyorum
şubat sonu bitiyo hapım ancak o zaman olabilir
Bu arada 1 fincan daha içtim çıkana kadarZararlı mı bilmiyorum açıkçası akşama kadar total de ne kadar olduğuna bağlı
spora kadar acıkmıyorum spordan sonra acıkıyorum,sporumda 10-10,30 dan önce bitmiyo o yüzden mideme kramp gire gire ilacıda mecbur o zaman alıyorum doktorum,çok ayarlamaya çalıştım ama bu süt olayı bana uymuyo ama mart gibi olabilir o zaman 6 ayım bitiyo kan değerime baktırıp 3-4 ay ara vericemGereksiz yasak onlardan 2 saat sonra hapini alabilirsin. Önemli olan beraber almamak 2 saat ara yeter
anammmm kalori bombasiymisAyy süt yapiyor diye 1 bardak boza icmistim. Ikram edildi.
Hemi de vefa.
1 bardağı 350 kaloriymis.
Wuuuu, anammmmm.
Bu arada galiba teyzem yada halam.neyse o geldi işte.
Geçmiş olsun canımBende eve geldim yatıyorum.tansiyonum yine yerlerde.@saydin78 sen nasil oldun bixi bisey carpti . 3 tane de cikcik tepemde az evvel pazara gittik küçük boncuk ve misina aldım takı yapıyorlar bi süre oyalandilar
Nerdeee canim metabolizmam cok yavas..normalde esimde der sen nasil kilo aliyorsun...kola asitli hicbisey icmem meyve yemem...serbetli tatli sevmem...hamur isi cook becerikli degilim yapamam yapan olursa bulursam affetmem yerim...ayy ne güzel
sevmediğim meyva yok,tatlı,çikolata yok,hergün ver bıkmadan yerim
sadece şerbet olsun ekmek banarda yerim
sen kolay kilo verirsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?