nişanlığımın içinde balina gibi durmak istemiorum az daha vermem şart
Tabiiki paylasirim ama mezun olabilirmiyim bilmiyorum.Hatta zannetmiyorum.Kilom yine takildi.Gram gitmiyor.Hatta artida cikiyorum.Bakalim cumaya kadar ne olacak?
Kiz sen balinamisin Allah askina.Fotolarini gördüm yani,görmesem inancam.:90:
belini olc canim....bugun akapunkturdaki adam bana belini olc. moralini bozma tartida eksilme olmuyor diye dedi, ben oyle yapicam...sende oyle yap
azeri sen bana ne sormuştun.cevap vermedin demiştin hani..
kırmızı nbr tatlım..ben ölçülerimi aldım incelmişim ama yazmayı unuttum.yarın sabah yine ölçüp yazarım
Kiz sen balinamisin Allah askina.Fotolarini gördüm yani,görmesem inancam.:90:
kız küstün mü kaptannnnben gormedimmmm
esinle sorununuzu hallettinizmi diye sormustum.Cünkü üzülmüstüm durumunuza.
Ya ben terzi mezrosu bulamadim bu koca Almanya'da.Ölcemiyorum hicbir yerimi.Sanada ölcü vermemiz lazim.Yarin alisveris merkezine gidicem.Orda dikis dükkani var,orada bulursam alicam ve ölcülerimide vericem insallah.
Ya ben terzi mezrosu bulamadim bu koca Almanya'da.Ölcemiyorum hicbir yerimi.Sanada ölcü vermemiz lazim.Yarin alisveris merkezine gidicem.Orda dikis dükkani var,orada bulursam alicam ve ölcülerimide vericem insallah.
ben görmemişim sorunu kusura bakma cnm geçen yazdın tekrar o zaman gördüm soru sorduğunu..
çok şükür şimdilik iyi kavga nedenimiz ev meselesi..kendi evimizi sattk yeni ev alcaz ablaları şu an oturduğumuz siteden alalım istiyolar..onlarda burda oturuyo uzaklaşmamızı istemiyolar dolduruyolar eşimi..bende burdan istemiyorum o yüzden kavga ettik..1 hafta küs kaldık ama değdi şimdi eşim ben nerden istersem ordan alıcak..inşallah aksilik çıkmazda biranönce bulurum bi ev..bütün günüm netten ev bakmakla geçiyo kafam bulandı resmen
Bakiyim yarin bulabilecekmiyim,olmazsa öyle yaparimcnm düz mezurayı bi kağıda yada kumaşa işaretle..öylede çıkar sonuç..
canim budni yokmu sizin orda,bulamassan ben yolliyim sana burdan :) ( ciddiyim )
bende bugün bi tarif buldum pırasa dolması..çok hoşuma gitti yarın yapıcam
günaydın kızlaaar....
ölçümü vericez şimdi?? göğüs-bel-basen hepsini mi?? ben akşama ölçebilirim ancak..
ayy pırasalı ne olsa yerim ben... hatta o kadar çok seviyorum ki kıştan anneme buzluğa attırıyodum yazın soğuk soğuk bol limonlu yeriz diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?