Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

belini olc canim....bugun akapunkturdaki adam bana belini olc. moralini bozma tartida eksilme olmuyor diye dedi, ben oyle yapicam...sende oyle yap

Ya ben terzi mezrosu bulamadim bu koca Almanya'da.Ölcemiyorum hicbir yerimi.Sanada ölcü vermemiz lazim.Yarin alisveris merkezine gidicem.Orda dikis dükkani var,orada bulursam alicam ve ölcülerimide vericem insallah.

azeri sen bana ne sormuştun.cevap vermedin demiştin hani..

kırmızı nbr tatlım..ben ölçülerimi aldım incelmişim ama yazmayı unuttum.yarın sabah yine ölçüp yazarım

esinle sorununuzu hallettinizmi diye sormustum.Cünkü üzülmüstüm durumunuza.

ben görmemişim sorunu kusura bakma cnm geçen yazdın tekrar o zaman gördüm soru sorduğunu..

çok şükür şimdilik iyi kavga nedenimiz ev meselesi..kendi evimizi sattk yeni ev alcaz ablaları şu an oturduğumuz siteden alalım istiyolar..onlarda burda oturuyo uzaklaşmamızı istemiyolar dolduruyolar eşimi..bende burdan istemiyorum o yüzden kavga ettik..1 hafta küs kaldık ama değdi şimdi eşim ben nerden istersem ordan alıcak..inşallah aksilik çıkmazda biranönce bulurum bi ev..bütün günüm netten ev bakmakla geçiyo kafam bulandı resmen

Ya ben terzi mezrosu bulamadim bu koca Almanya'da.Ölcemiyorum hicbir yerimi.Sanada ölcü vermemiz lazim.Yarin alisveris merkezine gidicem.Orda dikis dükkani var,orada bulursam alicam ve ölcülerimide vericem insallah.

cnm düz mezurayı bi kağıda yada kumaşa işaretle..öylede çıkar sonuç..

canim budni yokmu sizin orda,bulamassan ben yolliyim sana burdan :) ( ciddiyim )

Oh canim iyi sevindim.Degmis valla 1 haftaya.Aman bosver uzaklas,kafan rahat olsun.Hersey gönlünce olsun insallah

cnm düz mezurayı bi kağıda yada kumaşa işaretle..öylede çıkar sonuç..
Bakiyim yarin bulabilecekmiyim,olmazsa öyle yaparim
canim budni yokmu sizin orda,bulamassan ben yolliyim sana burdan :) ( ciddiyim )

Ayyy canim yaaaaa.Nasil mutlu oldum,yüzümde gülücükler oldu resmen.
Sagol tatlim ben yarin bir bakayim,insallah bulurum.Bulamazsam iple falan ölcmeye calisicam.Budni yok burada,hic görmedim.

günaydın kızlar

gögüs....114
bel........104
basen....127
alıcılarınızın ayarıyla oynamayın rakamlar gerçek hepside 3 rakamlı maşallah

günaydın kızlaar....
kayınvalidem 1 haftalığına ordu dan misafir geldi onunla ilgileniyorum fazla uğrayamazsam affediiiin....

ayy pırasalı ne olsa yerim ben... hatta o kadar çok seviyorum ki kıştan anneme buzluğa attırıyodum yazın soğuk soğuk bol limonlu yeriz diye..

derin dondurucu alıcam bu sene taksitlerim var onlar bitsin bende buzluğu çok kullanırım 2 yemeklik filan atıyorum bende yer yok elime ne geçerse atıyorum yani hem zamanın sebzesi oluyor hemde pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…