Nasıl oldun canım inan konuyla ilgili bi fikrim yok o göğsünü vermedin değilmi biraz sıkınca gittimi hala öylemi devam ederse bi dr gidersinYok cnm emzirmiyorum 1.5 yıl oldu birakali
Enfeksiyon olabilir canım ilk işin yarın cerrahi gitmekACIL acil acill
Selam kızlar size acil bişey sorucam biraz önce spor yaptım şu yenide kan vardı bi yerimimı kestim diye baktım yok meme ucunu sıkınca kan gibi bişey geldi sıksam dahada cok gelicek biraz daha sıktım kan ve süt gibi bişey geldi çok korktum sadece sol tarafta sağida sıktım onda bisey yok ne olabilir sizce bilgisi olan varsa bana dönebilirimkelebekolacam
Göğüs ile ilgili herseyden kanlı sıvı süt gelebilir en basiti enfeksiyon ama hepside erken müdahale gerektirir.sakin ihmal etme stres yapma internetten bakıp.Enfeksiyon olabilir canım ilk işin yarın cerrahi gitmek
Dr prolaktin yuksekligi yapabilir mi ?? Bende sivi gelmemişti ama bildiginiz tas gibi sisiyordu ceraha gittim mimografi çekildi bisey yok denildi...Göğüs ile ilgili herseyden kanlı sıvı süt gelebilir en basiti enfeksiyon ama hepside erken müdahale gerektirir.sakin ihmal etme stres yapma internetten bakıp.
Doktorcum sen gebelik testi yaptın demi eminsin kendinden geçen ay ki tuhaf regl bu aradaki tansiyon düşüklüğün halsizliğin aklıma kötü şeyler getiriyorBende eve geldim yatıyorum.tansiyonum yine yerlerde.@saydin78 sen nasil oldun bixi bisey carpti . 3 tane de cikcik tepemde az evvel pazara gittik küçük boncuk ve misina aldım takı yapıyorlar bi süre oyalandilar
Daha önce annemin de böyle sıvı gelmişti patolojik bişey çıkmadı ama daha önce kitle aldırmıştı iyi huylu doktorumun dediği gibi enfeksiyon da olabilir kendini muayene etmişsindir eminim yatın bi doktora git rahatlayalım canımACIL acil acill
Selam kızlar size acil bişey sorucam biraz önce spor yaptım şu yenide kan vardı bi yerimimı kestim diye baktım yok meme ucunu sıkınca kan gibi bişey geldi sıksam dahada cok gelicek biraz daha sıktım kan ve süt gibi bişey geldi çok korktum sadece sol tarafta sağida sıktım onda bisey yok ne olabilir sizce bilgisi olan varsa bana dönebilirimkelebekolacam
Bende seni kutlarım abla hafif atlatmışsın günü...olduk biz bu sefer oldukYapmazmıyım yedi içti sende ye Tonbalığı maydanoz ayranla eşlik ettim
Yazık kaynanamın 4gelinş var en büyükleri menim hepsi kilolu tabii menim kadar değil ama sanki eltim menden şişman duruyor
Ben evlenirken 80 civarında idim eltim daha kilolu evlenirken 3 doğum her doğum 20 kilo olarak döndü ve veremedim
Çok ilginç gören 80 kilo civarındasın diyor 100 üstü deyince şaşırıyorlar dediğin gibi canım spor çok etkili 80 olursam 60 sanarlat hop bitti dermişim
Senide ayrıca Kutlarım azmin teşvikin enerjindwn dolayı maşallah canım
Canım çok geçmiş olsun bir an evvel doktora git sende rahatla bizde rahat layalim cnmACIL acil acill
Ohh sefan olsun ev de olaydım seninle takilirdim yemin ederimKızlar bende bugün bi Leslie bacının yanına gittim ellerinden öptüm sonra da ordan Jillian Michael ablaya geçtim onun da elini öpüp çıkacaktım ki bu sefer o beni öptü sağolasıca
Bu ne dedim yaaa çok zorlandım leslie de sırtı bile terlemeyen ben jillian da sırılsıklam oldum ikisini arka arkaya yaptığımdan da olabilir tabi
Niye gülüyorum ben senin mesajlarini okuyunca komik kız:))) jullian iyi öper bilirim.Kızlar bende bugün bi Leslie bacının yanına gittim ellerinden öptüm sonra da ordan Jillian Michael ablaya geçtim onun da elini öpüp çıkacaktım ki bu sefer o beni öptü sağolasıca
Bu ne dedim yaaa çok zorlandım leslie de sırtı bile terlemeyen ben jillian da sırılsıklam oldum ikisini arka arkaya yaptığımdan da olabilir tabi
Bugün menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 közlenmis kırmızı biber
1 közlenmis yeşil biber
2 yk lor peynir
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek
Ara
2 ceviz ve 6 cig badem
Aksam 16.15
Kiymali ispanak kavurmasi bir tabak
1 adet kizarmis form ekmek
2 lt su buyuk bardak kiraz sapi suyu icecem soğumasını bekliyorum..
Ausencia ve Ahu060812 3 mil lesli ve 30 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm...
Ben sanada uyarım ne zaman istersen takılırız pamukumOhh sefan olsun ev de olaydım seninle takilirdim yemin ederim
Gülmek benim hayat felsefem de ondan hayat boş gül eğlen coşşş...Niye gülüyorum ben senin mesajlarini okuyunca komik kız:))) jullian iyi öper bilirim.
Canim bende ispanagi yogurtla yemeye bayilirim ama kansizlik var bende ispanak yogurt ile yenildiginde vitamini ölüyormuş..bu yuzden sirf kiymayla yapip yedimm..zaten onumuzdeki hafta saracoglunun kansizliga iyi gelen kurune basliyorumCanımmm sporun Harika menünü De başta okurken bayıldımmm ama akşama gelince kıymalı ıspanak süper ama ekmek yerine yoğurt olmaydı hemde ev yapımı perşembeye Harika bir yatırım olurdu kanaatindeyim kuzum kendimce yorumlamaya çalıştım :)
Teşekkür ederim tatlım, aynen yaaa nazar mı var nedirDoktorumkelebekolacam saydin78 im ve Sekercikiz im çok geçmiş olsun takımımıza nazar değiyor kaç haftadır
Bu takımı dışarıya kapatsak mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?