Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Enfeksiyon olabilir canım ilk işin yarın cerrahi gitmek

Sekercikiz canim cook gecmis olsun ..oncelikle telas yapma ..daha once hic momografi cektirdin mi yada elle muayane ettin mi goguslerini ??

Göğüs ile ilgili herseyden kanlı sıvı süt gelebilir en basiti enfeksiyon ama hepside erken müdahale gerektirir.sakin ihmal etme stres yapma internetten bakıp.
Dr prolaktin yuksekligi yapabilir mi ?? Bende sivi gelmemişti ama bildiginiz tas gibi sisiyordu ceraha gittim mimografi çekildi bisey yok denildi...

Bende eve geldim yatıyorum.tansiyonum yine yerlerde.@saydin78 sen nasil oldun bixi bisey carpti . 3 tane de cikcik tepemde az evvel pazara gittik küçük boncuk ve misina aldım takı yapıyorlar bi süre oyalandilar
Doktorcum sen gebelik testi yaptın demi eminsin kendinden geçen ay ki tuhaf regl bu aradaki tansiyon düşüklüğün halsizliğin aklıma kötü şeyler getiriyor
Daha önce annemin de böyle sıvı gelmişti patolojik bişey çıkmadı ama daha önce kitle aldırmıştı iyi huylu doktorumun dediği gibi enfeksiyon da olabilir kendini muayene etmişsindir eminim yatın bi doktora git rahatlayalım canım
Bende seni kutlarım abla hafif atlatmışsın günü...olduk biz bu sefer olduk

Son düzenleme:
Kızlar bende bugün bi Leslie bacının yanına gittim ellerinden öptüm sonra da ordan Jillian Michael ablaya geçtim onun da elini öpüp çıkacaktım ki bu sefer o beni öptü sağolasıca
Bu ne dedim yaaa çok zorlandım leslie de sırtı bile terlemeyen ben jillian da sırılsıklam oldum ikisini arka arkaya yaptığımdan da olabilir tabi

Canım çok geçmiş olsun bir an evvel doktora git sende rahatla bizde rahat layalim cnm
Korkmussundur sen şimdi kiyamam sana
Kötü birşey çıkmaz merak etme olur böyle şeyler insanız

Ohh sefan olsun ev de olaydım seninle takilirdim yemin ederim

Bugün menu

Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 közlenmis kırmızı biber
1 közlenmis yeşil biber
2 yk lor peynir
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek

Ara
2 ceviz ve 6 cig badem

Aksam 16.15
Kiymali ispanak kavurmasi bir tabak
1 adet kizarmis form ekmek

2 lt su buyuk bardak kiraz sapi suyu icecem soğumasını bekliyorum..

Ausencia ve Ahu060812 3 mil lesli ve 30 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm...

Niye gülüyorum ben senin mesajlarini okuyunca komik kız:))) jullian iyi öper bilirim.

Canımmm sporun Harika menünü De başta okurken bayıldımmm ama akşama gelince kıymalı ıspanak süper ama ekmek yerine yoğurt olmaydı hemde ev yapımı perşembeye Harika bir yatırım olurdu kanaatindeyim kuzum kendimce yorumlamaya çalıştım :)

Canim bende ispanagi yogurtla yemeye bayilirim ama kansizlik var bende ispanak yogurt ile yenildiginde vitamini ölüyormuş..bu yuzden sirf kiymayla yapip yedimm..zaten onumuzdeki hafta saracoglunun kansizliga iyi gelen kurune basliyorum ))

Hayırlı aksamlar 7.takimin güzelleri
Menum 18.01.2017 Carsamba
Sabah
1 bardak tarçınlı sut
2 küçük mandalin

Öğle
4 köfte 3 tavuk sis
Az salata
1 kase yogurt

Aksam
1 tabak çorba
3 yk tavuk sote
1 kase yogurt

2.5 lt su 2 ıhlamur 2 kayisi cayi 60 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…