Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende eve geldim yatıyorum.tansiyonum yine yerlerde.@saydin78 sen nasil oldun bixi bisey carpti . 3 tane de cikcik tepemde az evvel pazara gittik küçük boncuk ve misina aldım takı yapıyorlar bi süre oyalandilar
Gecmis olsun doktorum dinlenin dunde ben oyleydim spordan sonra resmen ayagimi sure sure yurudum avm de...

bugün menümü erken bildireyim son öğünümü yerken:)

Sabah: çörek otu yağı elma sirkesi

Kahvaltı maydonoz limon salatalık smoothiesi bir büyük bardak kadar

Öğlen: Begula mercimekli tavuk salatası - brokoli brüksel lahanası buhaarda pişmiş - ev yoğurdu bir küçük kavanoz

Akşam: sek quark sade nin içine kuru erik attım altın meyve olanlardan

Olabilir Ausum belki ondandır

Belki de bu ay öyle oldu tatlım. Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ACIL acil acill
Selam kızlar size acil bişey sorucam biraz önce spor yaptım şu yenide kan vardı bi yerimimı kestim diye baktım yok meme ucunu sıkınca kan gibi bişey geldi sıksam dahada cok gelicek biraz daha sıktım kan ve süt gibi bişey geldi çok korktum sadece sol tarafta sağida sıktım onda bisey yok ne olabilir sizce bilgisi olan varsa bana dönebilirim kelebekolacam

Doktorum daha iyi bilir tabi .

Bişi yoktur inşallah hemen tekaş etme .
Sen emzirmiyormuydun şeker ?

Haydaaa kıyamamm güzelim geçmiş olsunn bilgim yok inşallah doktorumuz gelir yardımcı olur üzüldümm neden geldi kii emziren anneydin diimii sen

Bilmiyorum tatlım dolunaydan mı nedir. Bugün yapmadım tatlım es geçtim

Hadi bakalım bu sefer tam olarak ne etki yaptı görücez
İlk 2 gün zor zaten son günler o kadar değil
Sabahh eşime minnak bir yalan söyledimm işyerimde kahvaltı edeceğim diye yoksa vururdu benii Ben 3-4 de sabah kahvaltıda sıkıntıydı.Mecburen yarında beyaz yalan söyleceğim

sabah :1 tk çörek otu
1 tk elma sirkeli su

kahvaltı
peynirli omlet
zeytin
perynir
4 yaprak marull

öglen
2 kuru dolma( kaşık kadar)
1 kase yogurt

akşam
bol peynirli salata
1 bardak ayran

3 lt su (yarısı limonlu,top karabiber, karanfilli)
2 kahve
1 yeşilçay
3siyah çay

ayyy ne sıvı içmişim bugünn

Doktorcum akşam veririm 5 pointini

Kolay gelsin ablam senin elti de zayıf mı zayıfsa yap sende ona bol kalorili bi sofra

Yapmazmıyım yedi içti sende ye Tonbalığı maydanoz ayranla eşlik ettim
Yazık kaynanamın 4gelinş var en büyükleri menim hepsi kilolu tabii menim kadar değil ama sanki eltim menden şişman duruyor
Ben evlenirken 80 civarında idim eltim daha kilolu evlenirken 3 doğum her doğum 20 kilo olarak döndü ve veremedim
Çok ilginç gören 80 kilo civarındasın diyor 100 üstü deyince şaşırıyorlar dediğin gibi canım spor çok etkili 80 olursam 60 sanarlat hop bitti dermişim
Senide ayrıca Kutlarım azmin teşvikin enerjindwn dolayı maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…