Gecmis olsun doktorum dinlenin dunde ben oyleydim spordan sonra resmen ayagimi sure sure yurudum avm de...Bende eve geldim yatıyorum.tansiyonum yine yerlerde.@saydin78 sen nasil oldun bixi bisey carpti . 3 tane de cikcik tepemde az evvel pazara gittik küçük boncuk ve misina aldım takı yapıyorlar bi süre oyalandilar
Olabilir Ausum belki ondandırOlabilir tatlım ... fazla mı ayakta kaldın bu ara ? Bence kombi gününün ödemi bu
Günaydın tatlım .
Ve geçmiş olsun .
Işte aç kalıp baş ağrısı olmasın diye ara öğünleri sevmişimdir hep , ama öyle de benim vücut vermez diyorsun canım sen .
O zaman bu düzene alışacak :)
Sporun hayırlı uğurlu olsun tatlım
3 meyve fazla bi günde ve zaten biri muz .
Bulgur sağlıklı bir seçim ama akşam tüketmemekte fayda var .
Dünde menünü gördüm .
Menülerin güzel , sağlıklı . Ömürlük devam edilir cinsten .
Ama 60 kilo birinin kilo vermesi için fazla .
Bu yediklerini 80 kiloda biri yese takır takır verir.
Oyyy oyyy mimu bugün kendini iyi hissediyor
Kaymaklı ballı iltifat bile edemiyoruz yalnız
Belki de bu ay öyle oldu tatlım. Geçmiş olsun canım dikkat et kendineSagolasin canim bence aclikla savasiyorum ondan bu bas agrisi alisacak vucud yolum uzun)
Canim benimde odem regli bitene kadar olur..belki bu ay boyle olmussundur..hatta reglinin ikinci gun daha bi sislik olur bende sonra inmeye baslar...hatta ben her regli oncesi 5 gun ve bitene kadar herkes bana kilo almissin der..bitince ooo iyi zayifladin))
aeben tatlım sağol .
Valla eskisi gibi değilim , pekte kolay gelmiyor artık.
Gözümde büyüyor işler .
Aöf içinde çan eğrisi herkesi eğrilttiği için seviyorum ben :))
Aklıma tüm sınıf dökülürken 90 alan arkadaşım geldi sabah sabah :))
Onu da epey eğriltmişlerdi
Doktorum daha iyi bilir tabi .ACIL acil acill
Selam kızlar size acil bişey sorucam biraz önce spor yaptım şu yenide kan vardı bi yerimimı kestim diye baktım yok meme ucunu sıkınca kan gibi bişey geldi sıksam dahada cok gelicek biraz daha sıktım kan ve süt gibi bişey geldi çok korktum sadece sol tarafta sağida sıktım onda bisey yok ne olabilir sizce bilgisi olan varsa bana dönebilirimkelebekolacam
Haydaaa kıyamamm güzelim geçmiş olsunn bilgim yok inşallah doktorumuz gelir yardımcı olur üzüldümm neden geldi kii emziren anneydin diimii senACIL acil acill
Selam kızlar size acil bişey sorucam biraz önce spor yaptım şu yenide kan vardı bi yerimimı kestim diye baktım yok meme ucunu sıkınca kan gibi bişey geldi sıksam dahada cok gelicek biraz daha sıktım kan ve süt gibi bişey geldi çok korktum sadece sol tarafta sağida sıktım onda bisey yok ne olabilir sizce bilgisi olan varsa bana dönebilirimkelebekolacam
Tatlımm 3.günüde zahiyatsız atlattımm canımm inşallah bu sefer daha iyi olacakk sana herdaim teşekkür ediyorum cansın
Bilmiyorum tatlım dolunaydan mı nedir. Bugün yapmadım tatlım es geçtimAblam ya dolunay suçlu ya da Leslie bacı istersen yapma bugün
Sen spora bu hafta mı başladın belki ondan da ödem olmuştur Perşembe spor yapmıyoruz şişler insin diye
Allah ım işte bu erkekler 20 dk sabredemiyorlar trajikomik bi durum olmuş senin ki vero.gülsem mi ağlasam mı
Betüş paylaşımı çoğalt valla neredeyse bi tuvalete gidip geldiğimizi yazmıyoz ha tuvaleti sorun olanlar onu da yazıyo gerçi "gittim,geldim başardııımm" falan gibi
Demem o ki daha sık gel ve spora hemen başla öteleme dur salona yazılayım dur ptesi başlayım valla bende eliptik te var ama şu leslie ablayı bi denedim nerdeyse eliptik kadar etkili ona başla 3 mil le.zaten sarmalın içine girersin ozaman diyet spor diyet spor başka bişey düşünmezsin bence
canım bende sen gibi ıspanağı yoğurtla yemiyodum geçen tv de diyetisyen ıspanaktan Demir çok fazla olmadığı için yoğurtla yenebilir dedi et yemekleriyle yoğurt yememek daha iyiymiş bende diyet sırasında yeniden başladım ıspanak yoğurt a
Hadi bakalım bu sefer tam olarak ne etki yaptı görücezTatlımm 3.günüde zahiyatsız atlattımm canımm inşallah bu sefer daha iyi olacakk sana herdaim teşekkür ediyorum cansın
Sabahh eşime minnak bir yalan söyledimm işyerimde kahvaltı edeceğim diye yoksa vururdu beniiHadi bakalım bu sefer tam olarak ne etki yaptı görücez
İlk 2 gün zor zaten son günler o kadar değil
Doktorcum akşam veririm 5 pointini
Kolay gelsin ablam senin elti de zayıf mı zayıfsa yap sende ona bol kalorili bi sofra
Yok cnm emzirmiyorum 1.5 yıl oldu birakaliDoktorum daha iyi bilir tabi .
Bişi yoktur inşallah hemen tekaş etme .
Sen emzirmiyormuydun şeker ?
Doktorum daha iyi bilir tabi .
Bişi yoktur inşallah hemen tekaş etme .
Sen emzirmiyormuydun şeker ?
Yok cnm emzormiyorum 1.5 yıl oldu bırakalıHaydaaa kıyamamm güzelim geçmiş olsunn bilgim yok inşallah doktorumuz gelir yardımcı olur üzüldümm neden geldi kii emziren anneydin diimii sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?