Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba şekerler
Menüm
Sabah
Gün için kahvaltıya gittik komşularla
Köy kahvaltısı yaptık ama çok ölçülü yedim
Peynir çeşitleri biraz ekmek 2 zeytin 1 domates 1 er dilim pastırma sucuk bir çatal sahanda yumurta 1 tatlı kaşığı kadar petek bal ve kaymak 1 ck reçel 3 bardak çay
Börekler kekler kurabiyeler vs.ler vardı ama asla yemedim tabiki
Öğlen
Kıtır tavuklu salata biraz patlıcan kırmızı köz biber yoğurt kısır bol yeşillik eşliğinde bol nar ekşisi limon az yağlı
Ara
1 yeşil çay
Akşam
200 gr. yoğurt
Ara
1 kayısılı bitki çayı
Acıkırsam
1 elma mandalina yerim
Su:1,5 yatana kadar 2 lt.olur
Spor: dünden dolayi yapmadım
Ausencia Ahu060812 Sekercikiz

Kızlar hepinizde tek tek teşekkür ederim.internete baktım iyice canım sıkıldı insallah ciddi bişey değildir ama son 1.5 yıldır kalbimde ağrı var diye doktor doktor gezdim Kardiyoloji de sintigrafisinden tutunda bütün tahlilleri yaptırdım bizle ilgi değil dediler fizik bölümüne git dediler ordada birşey çıkmadı mide vurur dediler endoskobi yapıldı mide kapakcigi kapanmiyomus tabi bu arada ağrı sırtıma ve kolumda yayıldı son bir yıldır ben çare ararken reflu için 6 ay ilaç kullandım ilacı bırakınca bütün sıkıntılar geri döndü tabi yani şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor belkide ben 1.5 yıldır hiç geçmeyen bu agrilarimin çaresini hep başka yerlerde aradım ne bileyim rabbim ne verirse hayırlısını versin yarın 11 de cerahiye randevu aldım bakalım ne cikicak çok canım sıkkın

Canim nette okuma benimde midemde dogumdan kalan mide yanmasi devam ediyordu sonra bagirsaklarin bi ara cok hizli çalışıyordu okudum okudum netten ahannn bagirsak kanseriyim dedim kendime..yani nete bakma gonlunu ferah tut...bir aydir midemdeki yanma bitti diyetle birlikte...

Sen gonlunu ferah tut...

Evet arkadaşlar menüm Ausencia
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara 1 orta boy elma

Öğle
5 kaşık domates çorbası
2 çatal pırasa
1 porsiyon tavuk döner
Salata
Yoğurt

Ara 1 bardaktan az kefir

Akşam
1 haşlanmış orta boy baget
2 kaşık kereviz salatası

2 lt su
Yeşil çay
Zencefil çayı

Spor ödev ler bitince inşallah

Evet arkadaşlar menüm Ausencia
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara 1 orta boy elma

Öğle
5 kaşık domates çorbası
2 çatal pırasa
1 porsiyon tavuk döner
Salata
Yoğurt

Ara 1 bardaktan az kefir

Akşam
1 haşlanmış orta boy baget
2 kaşık kereviz salatası

2 lt su
Yeşil çay
Zencefil çayı

Spor ödev ler bitince inşallah

Ama yapma böyle rahatlamaya çalış ayrıca allah dermansız dert vermesin neler var önemli olan kendini motive edebilmen canım ve yarın doktora gideceksin zaten hemen kötü şeyler getirme aklına

Akşam menüme ilave 1 yemek kaşığı etli patates yemeği yedim. Son aramı bir elma yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…