Canım benim çok üzüldüm İnan ama inşallah kötü bişey yoktur yarın bizi habersiz bırakma lütfen..Kızlar hepinizde tek tek teşekkür ederim.internete baktım iyice canım sıkıldı insallah ciddi bişey değildir ama son 1.5 yıldır kalbimde ağrı var diye doktor doktor gezdim Kardiyoloji de sintigrafisinden tutunda bütün tahlilleri yaptırdım bizle ilgi değil dediler fizik bölümüne git dediler ordada birşey çıkmadı mide vurur dediler endoskobi yapıldı mide kapakcigi kapanmiyomus tabi bu arada ağrı sırtıma ve kolumda yayıldı son bir yıldır ben çare ararken reflu için 6 ay ilaç kullandım ilacı bırakınca bütün sıkıntılar geri döndü tabi yani şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor belkide ben 1.5 yıldır hiç geçmeyen bu agrilarimin çaresini hep başka yerlerde aradım ne bileyim rabbim ne verirse hayırlısını versin yarın 11 de cerahiye randevu aldım bakalım ne cikicak çok canım sıkkın
durduramıyorsun demi kız kendini hem detoks hem spor yapıp çok kilo vermek isteği demi ay bende de var o yaa beynim değişti ya vücut ta hemen değişsin istiyorum
Benimde bi gözüm dirilis ertugrulda bi gözüm buradaCanım bende mecburi misafirliğe geldim takilirdik seninle ama genelde bakarım ara ara sen yaz canım
Aynenn tatlimm vallah surekli hareket edesim geliyorrCanım benim çok üzüldüm İnan ama inşallah kötü bişey yoktur yarın bizi habersiz bırakma lütfen..
durduramıyorsun demi kız kendini hem detoks hem spor yapıp çok kilo vermek isteği demi ay bende de var o yaa beynim değişti ya vücut ta hemen değişsin istiyorum
Canim yeme yeme..bugun bizimkilerde kek istedi aksam 6 da yaptim nerdeyse yarisini yediler....tadina bile bakmadim...İrade sınavı pasta kurabiye kek
Yemiyorum tabiki ama bı canim çekti
Yok canım sadece 1 bardak Çay o kadar yedikleri me sayıyorumCanim yeme yeme..bugun bizimkilerde kek istedi aksam 6 da yaptim nerdeyse yarisini yediler....tadina bile bakmadim...
Wuuu ilk 25 puanımız geldiAynenn tatlimm vallah surekli hareket edesim geliyorrBana 40 dk hizli tempo orta kosu halinde yürüyüş 20 dakika aletli jimnastik ekler misin bugunume ekstraa guzelimm benimm
Wuuu ilk 25 puanımız geldi
Bu da deyince öldürenlerdenWuhuuu cok sevindimm tesekkur ederim birtanemm
Tebrik ederim canım bravo bravoWuhuuu cok sevindimm tesekkur ederim birtanemm
Hahhaa dohtorum birtanem yari lazlik (trabzonluyum ) eee cilginlukkk ondann daaaa hahahahBu da deyince öldürenlerden
Tesekkur ederimm guzelimm sagolasinTebrik ederim canım bravo bravo
Benn anladimm canim benimm vallah simdide sacima bakim yaptim kuzum saat bekliyorumO" vur deyince öldür" kelamıydı. Eksik cikmis
Güzel elbiseleri giyip kusanacagim senin önünden geçip sana bakmayacagim. Biri dely i fena gaza getirmişBenn anladimm canim benimm vallah simdide sacima bakim yaptim kuzum saat bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?