En kaba tabirle ... ben kaşındım canım :)
Bu ay almam gereken prog.dı 3 ü de ... tatilden önce bitsin diye ard,arda sıkıştırdım.
Geçen hafta dişimden dolayı off tum ya.
Valla benim bir de yorulmamam lazım pamuk . Hastalığımdan dolayı . Iki gün koştur ayrı dert ,eşimin kendimi yordum diye sistemini dinlemek ayrı dert:)
4. Gun minnak bir degisiklikk olduuu hahaha kuzummm yaa eş azcik darbe yapti amaa tamamen zararsiz yedim.
4. Günnnnn hu uuubu hafta çoştunnn
Nare83 bugün öğlen yemekte köfte bulgur cacık var ne önerirsin?
Lor ye canim lor tuzlu olmuyor...bende ne deli peynir yerdim heygidi gunler heyytttGünaydınnnn güzeller, fitler, sağlıklı beslenen canlar:) bugün perşembe hala ödemlerimden kurtulmuş değilimmm maydonoz suyuna devam :)
Peynir yemeyi özledim valla :)
günaydınnnnnnnnnnn
ama ankarada henüz aymadı bir sis bir sissssuyanamadımm
çok feci uyudum ya neredeyse 11 de kapandı gözlerim sabah kalkamadımm
şu spor işinide bi düzene oturtamadım canım sıkılıyorr yaaa
günler geçiyor spor yokk
ama bakıyorum zamanda yok sıkıştırcakk
ah be ne spor yapardım eskidennn bennnn çalışınca cidden zormuş spora zaman ayarlamakk
yarınn 6 ları görürmüyüm bilmiyorum hiç tartılmadım bu hafta
sabah evden koştur koştur çıktım , sütlü kahve içeirm ofiste dedim ama akşama saldırmaktan korktum
hemen bi yumurta haşladım az peynir bir dlm salam ile yiyip çıktımm
bugün menü güzelll, öglen yemekten sonra sadece acıkırsam sütlü kahve içerimm
kız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun banaköfte ve cacık tabiki sadece ben olsam yemezdim bulgur
Lor ye canim lor tuzlu olmuyor...bende ne deli peynir yerdim heygidi gunler heyyttt)
Bulgur fena şişirir canim...kız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun banatamam yemicem
peki ekmek? 1 dilimde olsa yiyeyim mi?
kız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun banatamam yemicem
peki ekmek? 1 dilimde olsa yiyeyim mi?
Ayni bende oyleyim dolabi acar acar agzima peynir atardim ....hergun kahvalti yapsam sıkıldım dememBen tam bir peynir delisiyim süt peynir yoğurt hele özel peynirler. Gurme peynirciler de saatler geçirebilirim. Kahvaltılık lor yiyorum normal kahvaltımda o da çok Harika en azından wasa ile kolay oluyor
Çok şükür bulgur pilavını da hiç sevmem pirinç pilavını da öyle :) tek sevdiğim Adanalıların dövme pilavı var onu da anca Adana'ya gittikçe biri yaparsa :) yoksa da aramamBulgur fena şişirir canim...
Günaydınnnn güzeller, fitler, sağlıklı beslenen canlar:) bugün perşembe hala ödemlerimden kurtulmuş değilimmm maydonoz suyuna devam :)
Peynir yemeyi özledim valla :)
Aynen yaa her öğünde kahvaltı olabilir ben ev yemeğini özlemiyorum evde Omletli peynirlerimi dizdiğim kahvaltılarımı özlüyorum haftaiçi güzel kahvaltı yapabiliyorsam bir yer güzel oluyor Benin için :)Ayni bende oyleyim dolabi acar acar agzima peynir atardim ....hergun kahvalti yapsam sıkıldım demem))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?