Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnnnnnnnnn
ama ankarada henüz aymadı bir sis bir sissss uyanamadımm

çok feci uyudum ya neredeyse 11 de kapandı gözlerim sabah kalkamadımm
şu spor işinide bi düzene oturtamadım canım sıkılıyorr yaaa
günler geçiyor spor yokk

ama bakıyorum zamanda yok sıkıştırcakk
ah be ne spor yapardım eskidennn bennnn çalışınca cidden zormuş spora zaman ayarlamakk

yarınn 6 ları görürmüyüm bilmiyorum hiç tartılmadım bu hafta

sabah evden koştur koştur çıktım , sütlü kahve içeirm ofiste dedim ama akşama saldırmaktan korktum
hemen bi yumurta haşladım az peynir bir dlm salam ile yiyip çıktımm
bugün menü güzelll, öglen yemekten sonra sadece acıkırsam sütlü kahve içerimm

ausummm kolay gelsin cnmm
zor olmuştur üst üste, benimde haftaya cuamartesi bir ordu misafirim varrr

günaydın arkadaşlar dünkü tam liste menüm
kaptanım Ausencia hep seni etiketliyorum ama şöyleki ben ertesi gün bildirebiliyorum ya gözden kaçırma diye

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* yarım muz
* beyaz peynir

Öğlen (saat 11:50 )
* şehriye çorbası
* ıspanak yemeği (az bulgurlu)
* 1 dilim ekmeğin kenarları

Ara Öğün (saat 15:30)
* 1 elma

Akşam (saat 18:30)
* 2 tabak pırasa yemeği
* 1 büyük su bardağı ayran

spor bakanım Ahu060812 dün 35 dakika eliptik,10 dakika bölgesel hareketler yapıldı

Günaydınnnn güzeller, fitler, sağlıklı beslenen canlar:) bugün perşembe hala ödemlerimden kurtulmuş değilimmm maydonoz suyuna devam :)

Peynir yemeyi özledim valla :)
Lor ye canim lor tuzlu olmuyor...bende ne deli peynir yerdim heygidi gunler heyyttt)

İstanbul'da da öyle hele bizim ofis 22. Katta asla göremiyorsun etrafı sabahtan Işık'ları yakmaya başlıyoruz.

Bu spor konusu bende de sıkıntı masumum 10 gündür gidemiyorum neredeyse haftaya iş için seyahatlerim var. Yine önüme gelen binbir çeşit yemek ve neden yemiyorsun muhabbetleri olacak. Yanıma yolluk almam lazım yoksa uçakta başlıyor yemeler içmeler

Lor ye canim lor tuzlu olmuyor...bende ne deli peynir yerdim heygidi gunler heyyttt)

Ben tam bir peynir delisiyim süt peynir yoğurt hele özel peynirler. Gurme peynirciler de saatler geçirebilirim. Kahvaltılık lor yiyorum normal kahvaltımda o da çok Harika en azından wasa ile kolay oluyor

kız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun bana tamam yemicem
peki ekmek? 1 dilimde olsa yiyeyim mi?

Masumuma katılıyorum canımm proteinin sağlam, yanına cacık mükemmel ama 1 dilim de olsa kh eklemek yağ yakımını yavaşlatır

Ben tam bir peynir delisiyim süt peynir yoğurt hele özel peynirler. Gurme peynirciler de saatler geçirebilirim. Kahvaltılık lor yiyorum normal kahvaltımda o da çok Harika en azından wasa ile kolay oluyor
Ayni bende oyleyim dolabi acar acar agzima peynir atardim ....hergun kahvalti yapsam sıkıldım demem ))

Ayni bende oyleyim dolabi acar acar agzima peynir atardim ....hergun kahvalti yapsam sıkıldım demem ))
Aynen yaa her öğünde kahvaltı olabilir ben ev yemeğini özlemiyorum evde Omletli peynirlerimi dizdiğim kahvaltılarımı özlüyorum haftaiçi güzel kahvaltı yapabiliyorsam bir yer güzel oluyor Benin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…