Günaydın bacım:)))Hayırlı bir gün diliyorum hepinize
İş teyim ama bir yanım burdaherkes nerede acabagggggg perşembe perşembee
aynenİş teyim ama bir yanım burda
Begümcüm ben olsam ben de sadece köfte ve cacık yerdim belki bir dilim ekmek zira bulguru yemezdim hele hele Perşembe zinharkız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun banatamam yemicem
peki ekmek? 1 dilimde olsa yiyeyim mi?
Gözün aydın bence çok etkilemez bugün iner şişin çoğunluklaEvet kızlar regl oldum şiş heryanim yarın sabah artı çıkmam inşallah ilk haftada kötü oldu bu ama kısmet haftaya bakalım inşallah daha çok gider
Selam kızlar, nasılsınız? .
Günaydın kızlarrr bugün kaptan YOk buralarda ben nöbetçi kaptan olarak devr aldım bu gün sizi...haydeee her şey serbest yeyin için izin verdim bugün herkese
Şaka tabiki de valla kaptan ekrandan çıkar canıma okur.ben zaten sizin yemiyeceğinizi de biliyorum da şaka yapıyım dedim.
Bende salı gidip salı gelmeye karar verdim Perşembe buluşacaksak bir gün önce eve döneyim diye.bugün de sosyete pazarına gidip çocuklara sürebilecekleri valiz almak istiyorum her kes kendi çantasını hazırlasın kendi valizini taşısın diye.
Kızlar herkes bugün azami dikkat etsin yarın hepinizden güzel eksiler bekliyorum bubhafta herkes iyiydi bence inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..
Begümcüm ben olsam ben de sadece köfte ve cacık yerdim belki bir dilim ekmek zira bulguru yemezdim hele hele Perşembe zinhar
Günaydın kızlarrr bugün kaptan YOk buralarda ben nöbetçi kaptan olarak devr aldım bu gün sizi...haydeee her şey serbest yeyin için izin verdim bugün herkese
Şaka tabiki de valla kaptan ekrandan çıkar canıma okur.ben zaten sizin yemiyeceğinizi de biliyorum da şaka yapıyım dedim.
Bende salı gidip salı gelmeye karar verdim Perşembe buluşacaksak bir gün önce eve döneyim diye.bugün de sosyete pazarına gidip çocuklara sürebilecekleri valiz almak istiyorum her kes kendi çantasını hazırlasın kendi valizini taşısın diye.
Kızlar herkes bugün azami dikkat etsin yarın hepinizden güzel eksiler bekliyorum bubhafta herkes iyiydi bence inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..
Begümcüm ben olsam ben de sadece köfte ve cacık yerdim belki bir dilim ekmek zira bulguru yemezdim hele hele Perşembe zinhar
Reglim, her yerim ağrıyor. Aksam da geç yattik, afyon patlamasını daha yaşamadık be masumum...selam cnm sen nasılsınnn
şimdi yedim yemeğimi ama köfte yoktukandırmışlar beni
sebzeli et vardı ama etler eser miktarda idi,patatesinden 2-3 küp yedim gerisini bıraktım 1 dilim ekmeği yedim cacığıda içtimpilav almadım hiç ama aklım kaldı çok güzel görünüyodu
Reglim, her yerim ağrıyor. Aksam da geç yattik, afyon patlamasını daha yaşamadık be masumum...
Merhaba bende artık karar verdim zayıflamaya 2 çocuk annesiyim çocuklardan önce 60 tim en son 80 olmuştum boyum 1.64 emziriyorum 8 aylık bebeğim sizler nasıl veriyorsunuz neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?