Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlarrr bugün kaptan YOk buralarda ben nöbetçi kaptan olarak devr aldım bu gün sizi...haydeee her şey serbest yeyin için izin verdim bugün herkese

Şaka tabiki de valla kaptan ekrandan çıkar canıma okur. ben zaten sizin yemiyeceğinizi de biliyorum da şaka yapıyım dedim.

Bende salı gidip salı gelmeye karar verdim Perşembe buluşacaksak bir gün önce eve döneyim diye.bugün de sosyete pazarına gidip çocuklara sürebilecekleri valiz almak istiyorum her kes kendi çantasını hazırlasın kendi valizini taşısın diye.

Kızlar herkes bugün azami dikkat etsin yarın hepinizden güzel eksiler bekliyorum bubhafta herkes iyiydi bence inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..

kız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun bana tamam yemicem
peki ekmek? 1 dilimde olsa yiyeyim mi?
Begümcüm ben olsam ben de sadece köfte ve cacık yerdim belki bir dilim ekmek zira bulguru yemezdim hele hele Perşembe zinhar

ayyy asuta bizi öldürsünn
ama iki gündür vallahi nefsimle cebelleşiyrum niye böyle oldum anlamadımm

şimdi yedim yemeğimi ama köfte yoktu kandırmışlar beni
sebzeli et vardı ama etler eser miktarda idi,patatesinden 2-3 küp yedim gerisini bıraktım 1 dilim ekmeği yedim cacığıda içtimpilav almadım hiç ama aklım kaldı çok güzel görünüyodu

4 gündür maydonoz suyu ve ben ahummm :)

Merhaba bende artık karar verdim zayıflamaya 2 çocuk annesiyim çocuklardan önce 60 tim en son 80 olmuştum boyum 1.64 emziriyorum 8 aylık bebeğim sizler nasıl veriyorsunuz neler yapıyorsunuz

cnm bizimde sebzeli bulgur vardı salçalı filann
herkes bayıla bayıla yedi ve çok güzel olmuş ye dediler dönüp bile bakmadım
yanında ceviz , fındık , varsa ye üstüne acıkırsın az yemişsin

Reglim, her yerim ağrıyor. Aksam da geç yattik, afyon patlamasını daha yaşamadık be masumum...

ayyy benimde zor patladı afyonum valla bugünnn

Merhaba bende artık karar verdim zayıflamaya 2 çocuk annesiyim çocuklardan önce 60 tim en son 80 olmuştum boyum 1.64 emziriyorum 8 aylık bebeğim sizler nasıl veriyorsunuz neler yapıyorsunuz

merhaba takım listemiz dolu
listesiz yarışım dersen kaptanımız Ausencia sana yardımcı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…