Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun bana tamam yemicem
peki ekmek? 1 dilimde olsa yiyeyim mi?

cnm ben yemiyorum hiç çünkü şişiriyor
ben kh ile proteini çok karıştırmamaya çalışıyorum

mesela ben köfte çıktıgında önden çorba varsa içiyorum
köfte-salata-ayran ne uygun sa onu yiyorumm

sen dayanamam diyorsan 1 dlm ekmek yee

Masumuma katılıyorum canımm proteinin sağlam, yanına cacık mükemmel ama 1 dilim de olsa kh eklemek yağ yakımını yavaşlatır

Ayni bende oyleyim dolabi acar acar agzima peynir atardim ....hergun kahvalti yapsam sıkıldım demem ))

Çok şükür bulgur pilavını da hiç sevmem pirinç pilavını da öyle :) tek sevdiğim Adanalıların dövme pilavı var onu da anca Adana'ya gittikçe biri yaparsa :) yoksa da aramam

bende cnmm hergünnn, çıkıyor burada ama hiç canım çektigi olmuyorrr

anaam anlaşıldı hedefe ulaşana kadar bulgur yok
bende bulguru pek bi severim ama diyette olunca uzak durayım madem

Ben tam bir peynir delisiyim süt peynir yoğurt hele özel peynirler. Gurme peynirciler de saatler geçirebilirim. Kahvaltılık lor yiyorum normal kahvaltımda o da çok Harika en azından wasa ile kolay oluyor

ay mimimu aynı benn yaaa
peynirim olsun bana bişey olmazzzz

valla bende peynirciyimmm veee bi ton para veriyorum peynireee

kh ve protein yan yana yenmemeli o zaman kural bu demek anlaşıldı kaptan
bugün çorba yok malesef,ama kendi yoğurdum var,şimdi cacık hazır yoğurttan ben en iyisi kendi yoğurdumu yiyeyim bide köfte

ay mimimu aynı benn yaaa
peynirim olsun bana bişey olmazzzz

valla bende peynirciyimmm veee bi ton para veriyorum peynireee

Batarsam peynirden batıcam zaten dün gece uyumadan bi peynirci keşfettim resimlerine bakarak uyudum gerçekten o kadar Harika ki :)

günaydın
2 hafta bi yogunluğum var okul dolayısıyla sonra izne ayrılacagım 1 hafta.
sabah bakıcı bi geldi yüzü şişmiş dişi ağrıyormuş gecede küçük kız ateşlendi.büyük kızı işe getirdim.öğle yine eve gecicem.koş oyana koş bu yana sabah yine haşlanmış bi yumurtayı zor yutup çıktım.

Gü nay dınnnnn kızlarrrr
Gece 3.30 da uyuyabilen sabah 6.30 kalkan ve şuan gözünden uyku akan ben ...
Hafta başında sağ olsun oğlum hiç uyutmadı ondan çok geç yattım onu okula bıraktıktan sonra 9 gibi yatım öğlen 2 de uyandım ilk 3 gün.şimdi bir türlü düzene giremedim.
İnşaallah uykum düzene girer hayırlısıyla

Iyi geceler guzeller diyetimin 5 günlük ilk dilimini nerdeyse kacamaksiz bitirdim veeee 1 kilo anca gitti görünüyor olsun az veren candan ben kacar iyi uykular
tebrik ediyorum seni şimdiden 5 günü kaçamaksız başarmak başlı başına büyük bir başarı

Geçmiş olsun, Allah kolaylaştırsın O'nun kolay kıldığı çok kolaydır, çok kolay kılsın Bu arada popon eriyordur

Bir daha böyle sıkıştırma daha yaymaya çalış yazık sana kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…