Çok şükür bulgur pilavını da hiç sevmem pirinç pilavını da öyle :) tek sevdiğim Adanalıların dövme pilavı var onu da anca Adana'ya gittikçe biri yaparsa :) yoksa da aramam
Bu ödemler niye beni çok seviyor anlamış değilim wc ne durumda wc daşımgünaydın cnm yarın cumaaaaa aman gitsin ödemlerr
kız ne diyosun,sen hiç bulgur yedirmiyosun banatamam yemicem
peki ekmek? 1 dilimde olsa yiyeyim mi?
Masumuma katılıyorum canımm proteinin sağlam, yanına cacık mükemmel ama 1 dilim de olsa kh eklemek yağ yakımını yavaşlatır
Ayni bende oyleyim dolabi acar acar agzima peynir atardim ....hergun kahvalti yapsam sıkıldım demem))
Çok şükür bulgur pilavını da hiç sevmem pirinç pilavını da öyle :) tek sevdiğim Adanalıların dövme pilavı var onu da anca Adana'ya gittikçe biri yaparsa :) yoksa da aramam
bende cnmm hergünnn, çıkıyor burada ama hiç canım çektigi olmuyorrr
Ben tam bir peynir delisiyim süt peynir yoğurt hele özel peynirler. Gurme peynirciler de saatler geçirebilirim. Kahvaltılık lor yiyorum normal kahvaltımda o da çok Harika en azından wasa ile kolay oluyor
kh ve protein yan yana yenmemeli o zaman kural bu demek anlaşıldı kaptancnm ben yemiyorum hiç çünkü şişiriyor
ben kh ile proteini çok karıştırmamaya çalışıyorum
mesela ben köfte çıktıgında önden çorba varsa içiyorum
köfte-salata-ayran ne uygun sa onu yiyorumm
sen dayanamam diyorsan 1 dlm ekmek yee
ay mimimu aynı benn yaaa
peynirim olsun bana bişey olmazzzz
valla bende peynirciyimmm veee bi ton para veriyorum peynireee
tebrik ediyorum seni şimdidenIyi geceler guzeller diyetimin 5 günlük ilk dilimini nerdeyse kacamaksiz bitirdim veeee 1 kilo anca gitti görünüyorolsun az veren candan ben kacar iyi uykular
Geçmiş olsun, Allah kolaylaştırsıngünaydın
2 hafta bi yogunluğum var okul dolayısıyla sonra izne ayrılacagım 1 hafta.
sabah bakıcı bi geldi yüzü şişmiş dişi ağrıyormuş gecede küçük kız ateşlendi.büyük kızı işe getirdim.öğle yine eve gecicem.koş oyana koş bu yana sabah yine haşlanmış bi yumurtayı zor yutup çıktım.
Bir daha böyle sıkıştırma daha yaymaya çalış yazık sana kaptanimEn kaba tabirle ... ben kaşındım canım :)
Bu ay almam gereken prog.dı 3 ü de ... tatilden önce bitsin diye ard,arda sıkıştırdım.
Geçen hafta dişimden dolayı off tum ya.
Valla benim bir de yorulmamam lazım pamuk . Hastalığımdan dolayı . Iki gün koştur ayrı dert ,eşimin kendimi yordum diye sistemini dinlemek ayrı dert:)
tebrik ediyorum seni şimdiden5 günü kaçamaksız başarmak başlı başına büyük bir başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?