Bakiyim yarin bulabilecekmiyim,olmazsa öyle yaparim
Ayyy canim yaaaaa.Nasil mutlu oldum,yüzümde gülücükler oldu resmen.
Sagol tatlim ben yarin bir bakayim,insallah bulurum.Bulamazsam iple falan ölcmeye calisicam.Budni yok burada,hic görmedim.
Hmmm agzim sulandi yaaaa.ayy pırasalı ne olsa yerim ben... hatta o kadar çok seviyorum ki kıştan anneme buzluğa attırıyodum yazın soğuk soğuk bol limonlu yeriz diye..
kahvalti birkibritkutusu kadar beyaz peynir 1 t.k quark,1t.k ananas recelive kayisireceli.1 domates yarim salatalik marul yapragi , roka,4 tane zeytin iki dilik ekmek
oglen 250 gr yogurt birkac kuru uzum iki tane kuru badem
daha önce sormusumdur kesin ama sen hangi sehirdeydin :)
Hmmm agzim sulandi yaaaa.
ananas receli ne kiz,ilk defa duydum.:26:
Yaniii maalesef sadece 1 tatli kasigi yiyebiliyoruz.Ama olsun hic yoktan iyidir.hg azerim canim nasilsin. valla cok lezzetli bende ilk defa aldim recel sevmeyen biri olarak cok sevdim vede keyifle yiyom ama cok degil bi tatli kasigi iste
Tatlim cikmak zorunda kalmistim,daha simdi gördüm ya mesajiniazeri musaitsen ac da elbiseni goreyim msn den
Yaniii maalesef sadece 1 tatli kasigi yiyebiliyoruz.Ama olsun hic yoktan iyidir.
Tatlim cikmak zorunda kalmistim,daha simdi gördüm ya mesajini
tamam canim, keyfine bak sen..ama kendinide fazla ozletmegünaydın kızlaar....
kayınvalidem 1 haftalığına ordu dan misafir geldi onunla ilgileniyorum fazla uğrayamazsam affediiiin....
kendine gelebildinmi biraz canim???bende uykusuzum..annemlere diyorum uyku konusunda ben kesin beddua almisim...nezaman aksam vardiyem olsa binada tamir var..matkap felan..oda oyle kuvvetliki sanki kulagimin dibinde yapuiyorlar..anlayacagin bende uykusuzumGünaydin kizlar.Hc halim yok.Keske biraz daha uyuyabilsem.Biraz buraya bakip gidip yaticam galiba
gogus, bel ve kalca canimgünaydın kızlaaar....
ölçümü vericez şimdi?? göğüs-bel-basen hepsini mi?? ben akşama ölçebilirim ancak..
gecmise bakman lazim...geccen ayin basina dogru...liste ordadir..işte süper ölçülerim: 90-73-100
önceki ölçü bildirimlerimi nerden görebilirim kızlar?
sahsen ben biraz uykusuzum, ama genel olarak iyiyim galibas.a kizlar hayirli gunler hepinizenasilsiniz
ooh oohh masallah Azeri...Ganfede sapur supur, bize gelince yarabbi sukur vallahaazeri musaitsen ac da elbiseni goreyim msn den
slm kızlar
Köln'deyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?