Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha önce sormusumdur kesin ama sen hangi sehirdeydin :)

kahvalti birkibritkutusu kadar beyaz peynir 1 t.k quark,1t.k ananas recelive kayisireceli.1 domates yarim salatalik marul yapragi , roka,4 tane zeytin iki dilik ekmek
oglen 250 gr yogurt birkac kuru uzum iki tane kuru badem

ayy pırasalı ne olsa yerim ben... hatta o kadar çok seviyorum ki kıştan anneme buzluğa attırıyodum yazın soğuk soğuk bol limonlu yeriz diye..
Hmmm agzim sulandi yaaaa.
kahvalti birkibritkutusu kadar beyaz peynir 1 t.k quark,1t.k ananas recelive kayisireceli.1 domates yarim salatalik marul yapragi , roka,4 tane zeytin iki dilik ekmek
oglen 250 gr yogurt birkac kuru uzum iki tane kuru badem

ananas receli ne kiz,ilk defa duydum.:26:

hg azerim canim nasilsin. valla cok lezzetli bende ilk defa aldim recel sevmeyen biri olarak cok sevdim vede keyifle yiyom ama cok degil bi tatli kasigi iste
Yaniii maalesef sadece 1 tatli kasigi yiyebiliyoruz.Ama olsun hic yoktan iyidir.
azeri musaitsen ac da elbiseni goreyim msn den
Tatlim cikmak zorunda kalmistim,daha simdi gördüm ya mesajini

azeri bende görüymmm cicini

julia çok sağol canım

ben geldim kizlar.... sabah yuruyusumu yapamadim malesef..is icin aldigim bir ayakkabi ayagimi sikti..ondan agridan yuruyemedim....olculeri teker teker yazdin...listeyi cuma aksami buraya eklerim gecmisi birazdan okicam...suan gavur kadinn yanimda oyuzden fazla nette kalamiyorum

günaydın kızlaar....
kayınvalidem 1 haftalığına ordu dan misafir geldi onunla ilgileniyorum fazla uğrayamazsam affediiiin....
tamam canim, keyfine bak sen..ama kendinide fazla ozletme
Günaydin kizlar.Hc halim yok.Keske biraz daha uyuyabilsem.Biraz buraya bakip gidip yaticam galiba
kendine gelebildinmi biraz canim???bende uykusuzum..annemlere diyorum uyku konusunda ben kesin beddua almisim...nezaman aksam vardiyem olsa binada tamir var..matkap felan..oda oyle kuvvetliki sanki kulagimin dibinde yapuiyorlar..anlayacagin bende uykusuzum
günaydın kızlaaar....

ölçümü vericez şimdi?? göğüs-bel-basen hepsini mi?? ben akşama ölçebilirim ancak..
gogus, bel ve kalca canim
işte süper ölçülerim: 90-73-100
önceki ölçü bildirimlerimi nerden görebilirim kızlar?
gecmise bakman lazim...geccen ayin basina dogru...liste ordadir..
s.a kizlar hayirli gunler hepinize nasilsiniz
sahsen ben biraz uykusuzum, ama genel olarak iyiyim galiba sen nasilsin canim??
azeri musaitsen ac da elbiseni goreyim msn den
ooh oohh masallah Azeri...Ganfede sapur supur, bize gelince yarabbi sukur vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…