şimdilik iyiyim,açlık hissedersem cevizim var yanımda 2 kaşık yoğurt,2 ceviz,tarçın yaparımcnm bizimde sebzeli bulgur vardı salçalı filann
herkes bayıla bayıla yedi ve çok güzel olmuş ye dediler dönüp bile bakmadım
yanında ceviz , fındık , varsa ye üstüne acıkırsın az yemişsin
ayyy benimde zor patladı afyonum valla bugünnn
merhaba takım listemiz dolu
listesiz yarışım dersen kaptanımızAusencia sana yardımcı olacaktır
güzel taktikbugün günlerden az yeme günü kızlar
öglen yemegini yedim çıktım şimdi
protein yediigm içn bu beni uzun süre tok tutucak
bu akşam yemegi atlıyorumki yarına yatırım olsun azda olsa
şimdilik iyiyim,açlık hissedersem cevizim var yanımda 2 kaşık yoğurt,2 ceviz,tarçın yaparım
sen ne yedin?
afiyet olsun,ne güzel işyerinde brokoli çorbası çıkması,burda çıksasına izin vermezler böyle çorbaların1 kepçe brokoli çorbası
2 parça (aavuç içi kadar ) tavuk
salata
afiyet olsun,ne güzel işyerinde brokoli çorbası çıkması,burda çıksasına izin vermezler böyle çorbaların
geçmiş olsunKızlar merhaba babacığım rahatsız canım çok sıkkın bugün
tebrik ederim darısı hepimizin başınaayyy bugün yemekte zayıflamışsınn dediilerrr
sürekli kiloa getirip lafı bana atanlarrrr
geçmiş olsun canım nesi var babacığınınKızlar merhaba babacığım rahatsız canım çok sıkkın bugün
ayyy bugün yemekte zayıflamışsınn dediilerrr
sürekli kiloa getirip lafı bana atanlarrrr
bizim yemekhane anca domats/ezo/mercimek/yaylaafiyet olsun,ne güzel işyerinde brokoli çorbası çıkması,burda çıksasına izin vermezler böyle çorbaların
siz iyisiniz,bizde günde 3 çeşitbizim yemekhane anca domats/ezo/mercimek/yayla
bu kadar ama zeytinyağlı çeşit herzaman oluyur
Saydınım ablam çok geçmiş olsun bende dün şekercikızdan sonra düştüm moralman inşallah hayırlı haberlerini alırız Rabbim tüm hastalara Şafi ismiyle şifa versin inşallahKızlar merhaba babacığım rahatsız canım çok sıkkın bugün
gerçekten kötüymüşsiz iyisiniz,bizde günde 3 çeşit
1-sulu yemek (sulu köfte-fasulye-nohut-pırasa-karnıbahar vsss den biri
2-pilav-makarna-bulgur-çorba dan biri
3-yoğurt-cacık-meyva-tatlı dan biri
hergün bu 3 gruptan birbirine uyanı yaparlar,2.ci grubu zaten bi çorba olunca alıyorum,artık bulgurda almıycam,3.grupta karın doyurmuyo
Kızlar hepinizde tek tek teşekkür ederim.internete baktım iyice canım sıkıldı insallah ciddi bişey değildir ama son 1.5 yıldır kalbimde ağrı var diye doktor doktor gezdim Kardiyoloji de sintigrafisinden tutunda bütün tahlilleri yaptırdım bizle ilgi değil dediler fizik bölümüne git dediler ordada birşey çıkmadı mide vurur dediler endoskobi yapıldı mide kapakcigi kapanmiyomus tabi bu arada ağrı sırtıma ve kolumda yayıldı son bir yıldır ben çare ararken reflu için 6 ay ilaç kullandım ilacı bırakınca bütün sıkıntılar geri döndü tabi yani şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor belkide ben 1.5 yıldır hiç geçmeyen bu agrilarimin çaresini hep başka yerlerde aradım ne bileyim rabbim ne verirse hayırlısını versin yarın 11 de cerahiye randevu aldım bakalım ne cikicak çok canım sıkkın
çok iyi yaaagerçekten kötüymüş
bizde salata zeytin yağlı çeşitleri ve tatlı börek hergün çıkar
yanında hem makarna hem pilav
hergün çorba ve ana yemek
meyve tabi yoğurt ayran cacık hep vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?