Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 pamukskr @masumm @Sherrysherrylady Ahu060812 sağolun kızlar bacakları ağrıyordu, damarları aşırı derecede tıkalıymış ah bi bırakamadı şu sigarayı tatlıları daha çokta sigara yüzünden tabi yarın eko var, pazartesi anjio olacak muhtemelen çok kötü hissediyorum, başım kazan gibi, moralim çok bozuk

canım üzülme rabbim bilinmedik dert vermesin en azından ne olduğunu biliyosunuz,tıp artık çok ilerledi ve tecrübeli doktorlar var,allahında izniyle atlatırsınız,sen güçlü olki babana destek ol

geçmiş olsun canım ..

canım aynı süreçten bizde geçtik lütfen telaş yapma.. babam bir sabah göğüs sıkışlıkla uyandı sabah 04,30 hastanaye götürüldü kalp krizi geçiriyor dediler ana damar kapalıymış hemen anjio yaptılar 40 dakika sürdü operasyon benim babamda baca gibiydi sigara konusunda deli içer üstelik tütünü kendi sarıp kendi içenlerdendi... doktor sigara bırakılacak düzenli ilaçlar alınacak düzenli hafif egzersizler yapılacak dedi babam harfiyen uydu sigrayıda bi anda bıraktı... çok şükür içmiyor artık 2 yıl doldu... bırakma döneminde biraz gergin oluyorlar ona yardımcı olun gerisi geliyor... korkma rabbim şifa verir....

sizde baya zor zamanlar geçirmişsiniz canım,çok geçmiş olsun,rabbim birdaha yaşatmasın,dert arayana derman versin,acil şifalar versin

bende sosyal medya kullanmıyorum ama adım fatma değil yoksa benmiyim diye şüphe ederdim ))

Hayırlı güzel bir gün olsun inşallah antebe yaz geldi sanki güneşli sıcacık bi hava var
Uzun zamandır ailem dışında arkadaş komşy vs hiç sosyal çevreme katılmıyordum evden dışarı çıkmak istemiyordum
Bugün uzun zamandam sonra akşam arkadaş ların programı varmış akşam yemeği sonra program eşinde git dedi oraya gidicem inşallah tabiii yarının cuma ve tartı günü olduğunu hatırlayarak zaten bugün spordan izinliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…