küçükken annem seni peynirciye verecem derdiBatarsam peynirden batıcam zatendün gece uyumadan bi peynirci keşfettim resimlerine bakarak uyudum gerçekten o kadar Harika ki :)
canım üzülme rabbim bilinmedik dert vermesin en azından ne olduğunu biliyosunuz,tıp artık çok ilerledi ve tecrübeli doktorlar var,allahında izniyle atlatırsınız,sen güçlü olki babana destek olbegum75 pamukskr @masumm @Sherrysherrylady Ahu060812 sağolun kızlar bacakları ağrıyordu, damarları aşırı derecede tıkalıymış ah bi bırakamadı şu sigarayı tatlıları daha çokta sigara yüzünden tabi yarın eko var, pazartesi anjio olacak muhtemelen çok kötü hissediyorum, başım kazan gibi, moralim çok bozuk
geçmiş olsun canım ..günaydın
2 hafta bi yogunluğum var okul dolayısıyla sonra izne ayrılacagım 1 hafta.
sabah bakıcı bi geldi yüzü şişmiş dişi ağrıyormuş gecede küçük kız ateşlendi.büyük kızı işe getirdim.öğle yine eve gecicem.koş oyana koş bu yana sabah yine haşlanmış bi yumurtayı zor yutup çıktım.
ayy kulakları çınlasın küçükken benimde fatma diye bi arkadaşım vardı annesi onuda peynirciye verecem derdi,ahhh çocukluğuma döndüm,o arkadaşımıda bulamıyorum sosyal medya kullanmıyo sanırımküçükken annem seni peynirciye verecem derdi))
gerçekten öyle canımçok iyi yaaa
süpermiş
orda aç kalınmaz ve sağlıklı beslenebilme şansında çok güzel
kesinlikle süper canım
kızlar harun kolçağın bu düetleri birbirinden güzel olmuş sonuna kadar dinlemenizi tavsiye ederim
canım rabbim tez zamanda şifasını versinbegum75 pamukskr @masumm @Sherrysherrylady Ahu060812 sağolun kızlar bacakları ağrıyordu, damarları aşırı derecede tıkalıymış ah bi bırakamadı şu sigarayı tatlıları daha çokta sigara yüzünden tabi yarın eko var, pazartesi anjio olacak muhtemelen çok kötü hissediyorum, başım kazan gibi, moralim çok bozuk
çoook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ....Kızlar merhaba babacığım rahatsız canım çok sıkkın bugün
canım aynı süreçten bizde geçtik lütfen telaş yapma.. babam bir sabah göğüs sıkışlıkla uyandı sabah 04,30 hastanaye götürüldü kalp krizi geçiriyor dediler ana damar kapalıymış hemen anjio yaptılar 40 dakika sürdü operasyon benim babamda baca gibiydi sigara konusunda deli içer üstelik tütünü kendi sarıp kendi içenlerdendi... doktor sigara bırakılacak düzenli ilaçlar alınacak düzenli hafif egzersizler yapılacak dedi babam harfiyen uydu sigrayıda bi anda bıraktı... çok şükür içmiyor artık 2 yıl doldu... bırakma döneminde biraz gergin oluyorlar ona yardımcı olun gerisi geliyor... korkma rabbim şifa verir....begum75 pamukskr @masumm @Sherrysherrylady Ahu060812 sağolun kızlar bacakları ağrıyordu, damarları aşırı derecede tıkalıymış ah bi bırakamadı şu sigarayı tatlıları daha çokta sigara yüzünden tabi yarın eko var, pazartesi anjio olacak muhtemelen çok kötü hissediyorum, başım kazan gibi, moralim çok bozuk
sizde baya zor zamanlar geçirmişsiniz canım,çok geçmiş olsun,rabbim birdaha yaşatmasın,dert arayana derman versin,acil şifalar versincanım aynı süreçten bizde geçtik lütfen telaş yapma.. babam bir sabah göğüs sıkışlıkla uyandı sabah 04,30 hastanaye götürüldü kalp krizi geçiriyor dediler ana damar kapalıymış hemen anjio yaptılar 40 dakika sürdü operasyon benim babamda baca gibiydi sigara konusunda deli içer üstelik tütünü kendi sarıp kendi içenlerdendi... doktor sigara bırakılacak düzenli ilaçlar alınacak düzenli hafif egzersizler yapılacak dedi babam harfiyen uydu sigrayıda bi anda bıraktı... çok şükür içmiyor artık 2 yıl doldu... bırakma döneminde biraz gergin oluyorlar ona yardımcı olun gerisi geliyor... korkma rabbim şifa verir....
bende sosyal medya kullanmıyorum ama adım fatma değil yoksa benmiyim diye şüphe ederdimayy kulakları çınlasın küçükken benimde fatma diye bi arkadaşım vardı annesi onuda peynirciye verecem derdi,ahhh çocukluğuma döndüm,o arkadaşımıda bulamıyorum sosyal medya kullanmıyo sanırım
sağol canım Allah razı olsun evet zordu çok şükür şuan iyi ama herşeyine dikkat ediyoruz ....sizde baya zor zamanlar geçirmişsiniz canım,çok geçmiş olsun,rabbim birdaha yaşatmasın,dert arayana derman versin,acil şifalar versin
Kızlar merhaba babacığım rahatsız canım çok sıkkın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?