Kuzum babam 45 yıldır iciyordurcanım aynı süreçten bizde geçtik lütfen telaş yapma.. babam bir sabah göğüs sıkışlıkla uyandı sabah 04,30 hastanaye götürüldü kalp krizi geçiriyor dediler ana damar kapalıymış hemen anjio yaptılar 40 dakika sürdü operasyon benim babamda baca gibiydi sigara konusunda deli içer üstelik tütünü kendi sarıp kendi içenlerdendi... doktor sigara bırakılacak düzenli ilaçlar alınacak düzenli hafif egzersizler yapılacak dedi babam harfiyen uydu sigrayıda bi anda bıraktı... çok şükür içmiyor artık 2 yıl doldu... bırakma döneminde biraz gergin oluyorlar ona yardımcı olun gerisi geliyor... korkma rabbim şifa verir....
canım benim babamda 50 yıldır içiyordu anjio olduğunda 65 yaşındaydı şuan 67 inan diyor ki kendime geldim ....Kuzum babam 45 yıldır iciyordurbırakır mi bilmiyorum bırakmalı biz onu çok seviyoruz. Allahım herkese sağlık versin Allahım nolur
Kuzumm geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hayırdır nesi var babacıgınınKızlar merhaba babacığım rahatsız canım çok sıkkın bugün
ayyyyyyyy bizim bi dengesiz genel müdür bozuntusu vardı erkekk
allahtan gittti şimdi yok ara sıra gelir beni hep kilo yüzünden demozlize ederdi oda çok kilo aldın vs diye bugün geldii
çok zayıflamışsıınneler yaptınn
işin sıırrı ne diyorrrrrrrr
ben kaçanze bugün bol bol kese yapayım kendime bol bol lifleneyim üzerimdeki bütün artılar gitsin daha ne yapayım ayol bu hafta gerçekten çok mücadele ettim)) yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Vayyy süperr kuzummm işte buu kızz helalllllayyyyyyyy bizim bi dengesiz genel müdür bozuntusu vardı erkekk
allahtan gittti şimdi yok ara sıra gelir beni hep kilo yüzünden demozlize ederdi oda çok kilo aldın vs diye bugün geldii
ne mutlu sana bunları duydukça gaza geliyor insan şu zaman geçsede bizde duymaya başlasak.ayyyyyyyy bizim bi dengesiz genel müdür bozuntusu vardı erkekk
ne mutlu sana bunları duydukça gaza geliyor insan şu zaman geçsede bizde duymaya başlasak.
yok artık onu söyleyende saçmalamışayy ben duyduysam herkes duyar ben 1,5 yıl boyunca her sabah diyete başlayıp akşamına bozdum cnmm
sende yaparsınnn , ama bu bana zayıflamışsın diyen insalar sürekli laf sokanlar hatta yemekte söyleyen bi krersinden migdeye tüp taktır bile dmieşti bana
ayy ben duyduysam herkes duyar ben 1,5 yıl boyunca her sabah diyete başlayıp akşamına bozdum cnmm
sende yaparsınnn , ama bu bana zayıflamışsın diyen insalar sürekli laf sokanlar hatta yemekte söyleyen bi krersinden migdeye tüp taktır bile dmieşti bana
evet canım bir an evvel git sen özele devlette ki randevunu iptal etme oraya da gidersinSelam kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim gittim bugün devlet hastanesine adam dinlememedi bile ultrason çektir gel dedi şubat 15 gun verdi ultrasdaki kadın daha erken yok dedi yani boş yere gittim senin için önemli olan birşeyi doktorlar hiç önemsemiyorum ya dahada cok sinirleniyorum bi konuş en azından rahatlat ultrasonu çektir gel ben şimdi sana ne diyim diyor bi şikayetlerim dinle bi muyayene en azından demi bizim burdaki küçük bi özel hastane var yarın oraya randevu aldım bakalım vakit geçirmeden bide oraya gideyim ne diycek şubat 15 e kadar ben kalp krizinden olurum böyle beklersem zaten
canım moralini bozma,sıkıntı etme kendine,hastalıkların en büyük nedeni stres,insan farkında olmadan çok etkileniyo rahat olmaya çalışSelam kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim gittim bugün devlet hastanesine adam dinlememedi bile ultrason çektir gel dedi şubat 15 gun verdi ultrasdaki kadın daha erken yok dedi yani boş yere gittim senin için önemli olan birşeyi doktorlar hiç önemsemiyorum ya dahada cok sinirleniyorum bi konuş en azından rahatlat ultrasonu çektir gel ben şimdi sana ne diyim diyor bi şikayetlerim dinle bi muyayene en azından demi bizim burdaki küçük bi özel hastane var yarın oraya randevu aldım bakalım vakit geçirmeden bide oraya gideyim ne diycek şubat 15 e kadar ben kalp krizinden olurum böyle beklersem zaten
Teşekkür ederim Hülya'cımsaydin78 gecmis olsun canim..endiselenme artik herseyin caresi var..
Sekercikiz canim gelmemissin meraktayiz haberdar et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?