Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum babam 45 yıldır iciyordur bırakır mi bilmiyorum bırakmalı biz onu çok seviyoruz. Allahım herkese sağlık versin Allahım nolur size de geçmiş olsun canım. Şükür siz atlatmissiniz

Kuzum babam 45 yıldır iciyordur bırakır mi bilmiyorum bırakmalı biz onu çok seviyoruz. Allahım herkese sağlık versin Allahım nolur
canım benim babamda 50 yıldır içiyordu anjio olduğunda 65 yaşındaydı şuan 67 inan diyor ki kendime geldim ....

söyleme kız

Vayyy süperr kuzummm işte buu kızz helalllll

ne mutlu sana bunları duydukça gaza geliyor insan şu zaman geçsede bizde duymaya başlasak.

ne mutlu sana bunları duydukça gaza geliyor insan şu zaman geçsede bizde duymaya başlasak.

ayy ben duyduysam herkes duyar ben 1,5 yıl boyunca her sabah diyete başlayıp akşamına bozdum cnmm
sende yaparsınnn , ama bu bana zayıflamışsın diyen insalar sürekli laf sokanlar hatta yemekte söyleyen bi krersinden migdeye tüp taktır bile dmieşti bana

yok artık onu söyleyende saçmalamış o kadar aşırı kilon yok ki senin

Selam kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim gittim bugün devlet hastanesine adam dinlememedi bile ultrason çektir gel dedi şubat 15 gun verdi ultrasdaki kadın daha erken yok dedi yani boş yere gittim senin için önemli olan birşeyi doktorlar hiç önemsemiyorum ya dahada cok sinirleniyorum bi konuş en azından rahatlat ultrasonu çektir gel ben şimdi sana ne diyim diyor bi şikayetlerim dinle bi muyayene en azından demi bizim burdaki küçük bi özel hastane var yarın oraya randevu aldım bakalım vakit geçirmeden bide oraya gideyim ne diycek şubat 15 e kadar ben kalp krizinden olurum böyle beklersem zaten

o zaman sana
inşallah daha çok zayıfla fit ol çatlasın hepsi
dans

evet canım bir an evvel git sen özele devlette ki randevunu iptal etme oraya da gidersin
iyice anlarsın en azından

canım moralini bozma,sıkıntı etme kendine,hastalıkların en büyük nedeni stres,insan farkında olmadan çok etkileniyo rahat olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…