bende sosyal medya kullanmıyorum ama adım fatma değil yoksa benmiyim diye şüphe ederdim))
sağol canım Allah razı olsun evet zordu çok şükür şuan iyi ama herşeyine dikkat ediyoruz ....
bile bile intihar ediyorlar yaaa az dikkat etseler yaşam kaliteleri daha iyi olacak... evet herkese rabbim bir ömür biçmiş ama onu kaliteli yaşamak bizim elimizde ...tesadüfe bak,hem yaşımızda aynı sayılır :)
ama isimler tutmadı :)
dikkat ediyosa yine çok iyi,bizim bir tanıdığımızda böyle zorlu bir süreçten geçti,tüm damarlara müdahale bile edememişler ama hiç dikkat etmiyo kendisine,tek tip besleniyo,asitli içecek çok içiyo ve onlarla ilaçlarını alıyoama kimseye kulak asmıyo
Hayırlı güzel bir gün olsun inşallah antebe yaz geldi sanki güneşli sıcacık bi hava var
Uzun zamandır ailem dışında arkadaş komşy vs hiç sosyal çevreme katılmıyordum evden dışarı çıkmak istemiyordum
Bugün uzun zamandam sonra akşam arkadaş ların programı varmış akşam yemeği sonra program eşinde git dedi oraya gidicem inşallah tabiii yarının cuma ve tartı günü olduğunu hatırlayarak zaten bugün spordan izinliyiz
afiyet olsunbugün lahana çorbası yapacam akşama bir tabak yerim o kadar süper wc çalıştırıyor ...
sanada afiyet bal şeker olsun şekerimafiyet olsun
bende akşama balığın yanına marulla birlikte salatasını yapıcam
ablacım sen anteptemisin. ne zamandır görmek istiyorum ama zayıflayınca gideceğim oraya kendimi tutamam:) öz ikizler künefe ve tostçu erol un instagramda videolarını izliyorum devamlı :)
Evet canım antepte im dpğma büyüme geçmişimizde hep anteplidir
Aynen antepte diyet biraz zor baklava künefe katmer vs ama antep mutdağını ve tatlılarını tavsiye ederim sırf yemek yemek için bile bir sürü turist geliyor
Teşekkür ederim tatlımçoook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ....
Sağol kuzumcanım rabbim tez zamanda şifasını versin
canım ben öyle kafan bir şey yapıyorum lahanları doğruyorum bir küçük soğanı tencerede hafif pempeleşmesini bekliyorum sonra içinde az salça koyuyorum sonra lahanları atıyorum suyu dolduruyorum bazen içine dere otuda atıyorum zeytin yağı ile pişiriyorum süper wc çalıştırıyor baharat koymuyorum midem ağrıyor çünkü ...ada haftaya bende lahana alıp lahana çorbası yapayım diyorum
sen nasıl yaptın yemeginimi yapsam yoksa ?
ağlama siz güçlü olun ki babanıza daha yardımcı olabileseniz seni çook iyi anlıyorum bizde yaşadık anlatmıştım...Teşekkür ederim tatlımağlayıp duruyorum çok kötüyüm
isteğe göre kereviz brokoli de konulabiliyor,aklınızda bulunsuncanım ben öyle kafan bir şey yapıyorum lahanları doğruyorum bir küçük soğanı tencerede hafif pempeleşmesini bekliyorum sonra içinde az salça koyuyorum sonra lahanları atıyorum suyu dolduruyorum bazen içine dere otuda atıyorum zeytin yağı ile pişiriyorum süper wc çalıştırıyor baharat koymuyorum midem ağrıyor çünkü ...
Canım inşallah tüm hastalarımız iyilessin tez vakittecanım üzülme rabbim bilinmedik dert vermesin en azından ne olduğunu biliyosunuz,tıp artık çok ilerledi ve tecrübeli doktorlar var,allahında izniyle atlatırsınız,sen güçlü olki babana destek ol
düzelir inşallah canım dere otuda mutlaka alll oda çoook etkili ...ada81 cnm bende alayım da yapayımm bu hafta lahana
birde kahvaltıda 1 adet kivi yicem artıkk
çok kötü oldum bugün
yok geçirmiyorum öyle yiyiorum daha çok görünüyor tabakta gözüm doyuyor :))isteğe göre kereviz brokoli de konulabiliyor,aklınızda bulunsun
sonra rondodan geçiriyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?