Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende sosyal medya kullanmıyorum ama adım fatma değil yoksa benmiyim diye şüphe ederdim ))

tesadüfe bak,hem yaşımızda aynı sayılır :)
ama isimler tutmadı :)

sağol canım Allah razı olsun evet zordu çok şükür şuan iyi ama herşeyine dikkat ediyoruz ....

dikkat ediyosa yine çok iyi,bizim bir tanıdığımızda böyle zorlu bir süreçten geçti,tüm damarlara müdahale bile edememişler ama hiç dikkat etmiyo kendisine,tek tip besleniyo,asitli içecek çok içiyo ve onlarla ilaçlarını alıyo ama kimseye kulak asmıyo

bile bile intihar ediyorlar yaaa az dikkat etseler yaşam kaliteleri daha iyi olacak... evet herkese rabbim bir ömür biçmiş ama onu kaliteli yaşamak bizim elimizde ...

ablacım sen anteptemisin. ne zamandır görmek istiyorum ama zayıflayınca gideceğim oraya kendimi tutamam:) öz ikizler künefe ve tostçu erol un instagramda videolarını izliyorum devamlı :)

ablacım sen anteptemisin. ne zamandır görmek istiyorum ama zayıflayınca gideceğim oraya kendimi tutamam:) öz ikizler künefe ve tostçu erol un instagramda videolarını izliyorum devamlı :)

Evet canım antepte im dpğma büyüme geçmişimizde hep anteplidir
Aynen antepte diyet biraz zor baklava künefe katmer vs ama antep mutdağını ve tatlılarını tavsiye ederim sırf yemek yemek için bile bir sürü turist geliyor

bende adanalıyım ablacım hatta osmaniyeli. çok yakın olmasına rağmen yıllardır niyetlenip antepe gelemiyorum. dünyanın en iyi mutfağı bence güneydoğu

ada haftaya bende lahana alıp lahana çorbası yapayım diyorum
sen nasıl yaptın yemeginimi yapsam yoksa ?
canım ben öyle kafan bir şey yapıyorum lahanları doğruyorum bir küçük soğanı tencerede hafif pempeleşmesini bekliyorum sonra içinde az salça koyuyorum sonra lahanları atıyorum suyu dolduruyorum bazen içine dere otuda atıyorum zeytin yağı ile pişiriyorum süper wc çalıştırıyor baharat koymuyorum midem ağrıyor çünkü ...

isteğe göre kereviz brokoli de konulabiliyor,aklınızda bulunsun
sonra rondodan geçiriyomusunuz?

canım üzülme rabbim bilinmedik dert vermesin en azından ne olduğunu biliyosunuz,tıp artık çok ilerledi ve tecrübeli doktorlar var,allahında izniyle atlatırsınız,sen güçlü olki babana destek ol
Canım inşallah tüm hastalarımız iyilessin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…