Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saydin78 kuzum inşallah operasyon başarılı geçecek.
Tıp cok ilerledi hayatim gönlünü ferah tut.
Sağolasın sehrycim ♡♡ tıp ilerledi de kuzum uzman drdan randevu alıyoruz, karşına asistan çıkıyor anjioyu da onlar yaparsa diye korkuyorum. Devlet hastaneleri de böyle yaaa offf sistem böyle maalesef

canım moralini bozma,sıkıntı etme kendine,hastalıkların en büyük nedeni stres,insan farkında olmadan çok etkileniyo rahat olmaya çalış
Ah canım sorma dünden beri hiç kendimde değilim bu gibi durumlarda hemen demoralize olanlardanım malesef çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

DelyDoly canım bacak damarları tıkanmış. Yarın eko da çekilecek. Pazartesi anjio olacak açılmazsa cerrahi müdahele
Canım çok geçmiş olsun ben bu süreçlerden geçtim daha 30 yaşında sol gosumdeki ağrıyla 5 tane kardiyologa gittim ekolar tahliller sintigrafi neler yaptırdım en sonunda doktor dedi gel sana anjiyo yapalım böyle bulamıyoruz dedim nasıl küçük bi kamerayla girip bakicaklarmis hiç bi tehlikesi yokmuş bi güzel anlattı bana en son onu yaptiricaktim vazgeçtim oradaki insanlar hep yaşlıydi ne işin var senin bu yaşta burada diyorlardı ama bide oradaki insanlar bana hep biliyomusun bu çağda en güzel hastalık kalp çok gelişmiş cihazlar var doktorlar çok tecrübeli diyolardi diyetine uyarsan ilaçlarını kullanırsan yürüyüşünde yaparsan kalpten korkucak hicbirsey yok diyolar di o dönem öyle iyi insanlarla tanişimki numarasini verip bana mutlaka sonucunu haber et diyen insanlardi yani dedem oki içini rahat tut emi herşey çok güzel olucak korkacak hiç birşey yok cnm

çok acıktım çooooook
offfff midem kazınıyor başım ağrıyor
regl oldum ya etkisi büyük tabi
7 çiğ badem yedim kesmedi akşam yemeğini dört gözle bekliyorum

Ausencia nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn

Canımm

Perşembe bugün malum ... misafirlerden sonra bas gaza,izmite geldim pedagog görüşmesine ... burdan çıkıp 7 de tenise yetiştireceğim yusufu.

Eve dönüş 9 ...

Bu akşam kavuşacağız nasipse kızlar

Valla aklım hep sizde.

Gün içinde ahuya mesaj ilettim size

Sekercikiz sonuç çıktı mı dr den ? Bakamadım geçmişe .

Şimdi görüşmede Yusuf , bende beklerken burda uyumayayım diye hemen buraya girdim .

Uyursam horlarım kesin öyle bi koşturdum ki.

Tatlım okudum şimdi ...
Sıkma canını lütfen . Memeden kan gelmesinin onlarca nedeni var , sadece kötüye odaklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…