Kuzum benimm Allahım şifa versin güzelimm dua edeceğimm bir an önce inşallah iyileşirDelyDoly canım bacak damarları tıkanmış. Yarın eko da çekilecek. Pazartesi anjio olacak açılmazsa cerrahi müdahele
Allah razı olsun bitanem ♡♡ Amin kuzum inşallahKuzum benimm Allahım şifa versin güzelimm dua edeceğimm bir an önce inşallah iyileşir
Sağolasın sehrycim ♡♡ tıp ilerledi de kuzum uzman drdan randevu alıyoruz, karşına asistan çıkıyor
Teşekkür ederim tatlim yok iptal etmicem zaten bu gibi durumlarda bir kaç doktorun görmesi benim içimi ancak rahatlatirevet canım bir an evvel git sen özele devlette ki randevunu iptal etme oraya da gidersin
iyice anlarsın en azından
Ah canım sorma dünden beri hiç kendimde değilim bu gibi durumlarda hemen demoralize olanlardanım malesef çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içincanım moralini bozma,sıkıntı etme kendine,hastalıkların en büyük nedeni stres,insan farkında olmadan çok etkileniyo rahat olmaya çalış
Canım çok geçmiş olsun ben bu süreçlerden geçtim daha 30 yaşında sol gosumdeki ağrıyla 5 tane kardiyologa gittim ekolar tahliller sintigrafi neler yaptırdım en sonunda doktor dedi gel sana anjiyo yapalım böyle bulamıyoruz dedim nasıl küçük bi kamerayla girip bakicaklarmis hiç bi tehlikesi yokmuş bi güzel anlattı bana en son onu yaptiricaktim vazgeçtim oradaki insanlar hep yaşlıydi ne işin var senin bu yaşta burada diyorlardı ama bide oradaki insanlar bana hep biliyomusun bu çağda en güzel hastalık kalp çok gelişmiş cihazlar var doktorlar çok tecrübeli diyolardi diyetine uyarsan ilaçlarını kullanırsan yürüyüşünde yaparsan kalpten korkucak hicbirsey yok diyolar di o dönem öyle iyi insanlarla tanişimki numarasini verip bana mutlaka sonucunu haber et diyen insanlardi yani dedem oki içini rahat tut emi herşey çok güzel olucak korkacak hiç birşey yok cnmDelyDoly canım bacak damarları tıkanmış. Yarın eko da çekilecek. Pazartesi anjio olacak açılmazsa cerrahi müdahele
Teşekkür ederim kuzum sizde insallah Çok iyi sonuçlar alçaksınızSekercikiz tatlım yarın inşallah güzel haberlerle gel canım
Evet cnm ya malesef devlette işler biraz yavaş işliyor ancak parasını verip kendi işini kendin yaptırıcaksinSekercikiz cnm iyi yapmışsınn beklenmezdii yaa o tarih
Simdiden hayırlı olsun canım ilk karnelerinmerhabalar
ne yoğunuz ne yoğun , ilk karne günüm olacak çalışırken
Susn ofiste masanin ustunde yarim bir yaspasta var herkes yediiii ve ben 1 catal bile almayarak alkışı hakettim
Selam kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim gittim bugün devlet hastanesine adam dinlememedi bile ultrason çektir gel dedi şubat 15 gun verdi ultrasdaki kadın daha erken yok dedi yani boş yere gittim senin için önemli olan birşeyi doktorlar hiç önemsemiyorum ya dahada cok sinirleniyorum bi konuş en azından rahatlat ultrasonu çektir gel ben şimdi sana ne diyim diyor bi şikayetlerim dinle bi muyayene en azından demi bizim burdaki küçük bi özel hastane var yarın oraya randevu aldım bakalım vakit geçirmeden bide oraya gideyim ne diycek şubat 15 e kadar ben kalp krizinden olurum böyle beklersem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?