Hahahahha omursun canimm vallahh pekk acimmm accc yarini iple cekiyorummDayanabilirsen iyi valla bence sen en geç 22.00 de yat yoksa dolanırsın yine mutfak oda arası
Evet menün saçma olsada Cıs yapmamışsın en azından akşamı da güzel noktalamışsın ablam
Süper menü Ada bişey diycem ben lahana yemeğini senin dediğin gibi yapar bir avuç bulgur katıp çok az suyla kavurur gibi pişiririm kısık ateşte çok güzel olur ya ben bayılırım
Güzel menü Betüş ama ben akşamı bamya ve yoğurt olarak değiştirirdim sebze yemeğiyle yoğurt yersen pilava oranla çok daha uzun tok tutuyo
Süper menü doktorcum
Herkes sıkı hazırlanmış maşallah inşallah Emeklerimiz zayi olmaz kızlar
kız deli yine Kemal'e eremedin 4.güne.ama şu an evde pabuç kalmamıştır eminimAllah dayanma gücünü attırsın inşallah
Amin , pazartesi iş başı yapacağım
sende kuzum sende@saydin78 çok geçmiş olsun canım babacığına .
Güzel haberler alın inşallah .
Sigarayı da bıraksın ya .
diyet bize nimete kıymeti ögretiyor baksanıza kızlarBende aksamlari sabah olsada kahvalti yapsam ozleminde oluyorum.
şeker ben 2 aydır çok güzel söktürüyorum.Al benden de o kadar canım tüm gün leke geldi sokulemedim bir türlü
Amin , pazartesi iş başı yapacağım
Kız nana sizi nasıl unutsun
İlk ve tek göz ağrım takımım unutur müyüm hiç
Teşekkür ederim tatlımaa nanacım şimdi duydum.
yeni işin hayıırlı-mutlu-umutlu bol kazançlı ve en önemlisi huzurlu olsun kuzuşş
Bende akşam a kadar Yeşilçay vs içiyorum cnm ama 8 gün sürüyor benimki sprel var ondan olabilir diye düşünüyorumsende kuzum sende
diyet bize nimete kıymeti ögretiyor baksanıza kızlar
şeker ben 2 aydır çok güzel söktürüyorum.
sebebini düşündüm sanırım bitki çaylarından biri çok etki ediyor buna.
her gün içtiğim bi yeşilçay var.
normalde bu kadar kolay sökülmezdi şimdi biraz daha fazla agrım oluyor ama 7 gün süren regl 5 güne düştü valla.
sen içiyor musun yeşilçay ?
bu arada kahvaltıda marul önerin için çok teşekkür ederim.
hiç aklıma gelmemişti ya, kıvırcıkın içindeki körpeleri kahvaltıda, dışındaki kıvıcık yeşil kısmı salatalarımda tüketiyorum.
çok sagol canımcım..
kurtuldum mevsim dışı o igrenc - domates salalatalıklardan...
Sekercikiz biliyorum insanın aklına hep en kötüsü geliyor ama ne olur moralini yüksek tut.
bir ara bende gögsümde kitle var sanmıştım ama vesveseymiş. süt kanallarım şişmiş. Ne üzmüştüm kendimi.
Haberlerini bekliyoruz hayatım, aklımız- kalbimiz seninle...
Oooo süper canım çok sevindim inşallah mutlu calisacagin insanlar çıkar karşına uzmezler seni kuzummmm kiyamam sanaAmin , pazartesi iş başı yapacağım
Unutmaz unutmaz unutanlarin halı ortadaAmin , pazartesi iş başı yapacağım
Heeeeyyy dua seansımı var, bana da bana daSekercikiz Canım inşallah önemli bişey çıkmaz ben anlamıyorum bu sisitemi yaa çok mu zor ultrasonla bakmak bişeyler söylemek iyi yapmışsın özel den randevu alarak gece teheccüt e kalkmak nasip etti çok dua ettim sana...hepinize gönlünüzdekileri versn diye N Nana i de unutmadım o bizi unutsada, onada hayırlı iş hayırlı eş nasip etsin Allah kabul etsin
Ay tam açtım bitti iyi miHanımlar şu an trt belgeselde diyet belgeseli var musaidseniz izkemeniz tavsiye
Ben burdayım Ada sofrayı topladım bi arkadaşım var 108 kilo onunla konuştum onu da motive ediyorum yarın tartıl dedim spora başlattım yediklerini gönderiyo bu işin olacağınıngörsün istiyorumNerdeeee herkesssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?