Ausencia cnm ,4 gün çok fazla,la ben bugün çok kötü oldum kabızlıktan ay doğum yapsam daha iyiydi dedim dusun tansiyonum filan düştü
Çarşamba günü resmen ağladım , yok böyle bir ızdırap ... detaya girmeyeceğim amaalışıkta değilim , çok fena çok .
Karnım davul resmen
İyi geceler güzeller
Selam vermeden geçmişi bitirdim , kalıyor sonra .
Güzel menüler el salladı bana , bir tek shery nin perş akşamı patates ve pirinç pilavı ; betülün helva krem peynirli öğleni
Şişlikte benimle kimse yarışmaz şu an 4 gün bitti wc yokki ben alışık değilim bu durama .
Bugün çok iltifaat aldım , valla sırf o sözler için bile zayıflanır.
İlahi doktorumYahu benim pijamamin üstü baya uzunmus garibim basenlerden aşağı inemiyormus
Cnm başınız sağolsun. Allah sabırlar versin tatlımMerhaba arkadaşlar iki gündür ugrayamadim bir yakınım vefat etti okul ve cenaze evi arasında git gel kendimi çok yorgun hissediyorum haber vereyim dedim herkese iyi geceler
Başınız sağolsun canım Allah kalanlarına sabır versinMerhaba arkadaşlar iki gündür ugrayamadim bir yakınım vefat etti okul ve cenaze evi arasında git gel kendimi çok yorgun hissediyorum haber vereyim dedim herkese iyi geceler
Sekercim çok geçmiş olsun sana da kuzum. Insan çare bulamayinca her tetkiki yaptırmayı düşünüyor napalımCanım çok geçmiş olsun ben bu süreçlerden geçtim daha 30 yaşında sol gosumdeki ağrıyla 5 tane kardiyologa gittim ekolar tahliller sintigrafi neler yaptırdım en sonunda doktor dedi gel sana anjiyo yapalım böyle bulamıyoruz dedim nasıl küçük bi kamerayla girip bakicaklarmis hiç bi tehlikesi yokmuş bi güzel anlattı bana en son onu yaptiricaktim vazgeçtim oradaki insanlar hep yaşlıydi ne işin var senin bu yaşta burada diyorlardı ama bide oradaki insanlar bana hep biliyomusun bu çağda en güzel hastalık kalp çok gelişmiş cihazlar var doktorlar çok tecrübeli diyolardi diyetine uyarsan ilaçlarını kullanırsan yürüyüşünde yaparsan kalpten korkucak hicbirsey yok diyolar di o dönem öyle iyi insanlarla tanişimki numarasini verip bana mutlaka sonucunu haber et diyen insanlardi yani dedem oki içini rahat tut emi herşey çok güzel olucak korkacak hiç birşey yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?