Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler güzeller

Selam vermeden geçmişi bitirdim , kalıyor sonra .

Güzel menüler el salladı bana , bir tek shery nin perş akşamı patates ve pirinç pilavı ; betülün helva krem peynirli öğleni

Şişlikte benimle kimse yarışmaz şu an 4 gün bitti wc yok ki ben alışık değilim bu durama .

Bugün çok iltifaat aldım , valla sırf o sözler için bile zayıflanır.

Ausencia cnm ,4 gün çok fazla,la ben bugün çok kötü oldum kabızlıktan ay doğum yapsam daha iyiydi dedim dusun tansiyonum filan düştü

Çarşamba günü resmen ağladım , yok böyle bir ızdırap ... detaya girmeyeceğim ama alışıkta değilim , çok fena çok .

Karnım davul resmen

***7.TAKIM 501. ETAP***

Betulina(78.4///%)
saydin78(63.1///%)
tuba52(88.6///%)
masumm(70.7///%)
DelyDoly(88.7///%)
Ahu060812(84.3///%)
kelebekolacam(76.9///%)
Sekercikiz(64.9///%)
fatmanurkaya (108.5///%)
ada81 (75///%)
mimu88 (78///%)
Dersaadet_ (77.3///%)
Sherrysherrylady (83.1///%)

7. Takım Ortalaması %

İyi geceler kızlar
Yarın tartı günü ve ben hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum .sanki ağırlaştım daha çok.
Gece sahur yaptığım için psikolojik mi bilmiyorum.bakalım hayırlısı.bazı kaçamaklarım oldu.haftaya daha çok dikkat edicem inşaallah. Bol kilo eksilerinizin olacağı bir cuma olsun hanımlar.

Çarşamba günü resmen ağladım , yok böyle bir ızdırap ... detaya girmeyeceğim ama alışıkta değilim , çok fena çok .

Karnım davul resmen

Vallahi bugün bende feci oldum
Yaaa , bak yıllardır kabızlık çekerim böyle oldugumu hatırlamıyorum

Sanada geçmiş olsun kayısı çayı filan icseydin

@masumm um kay kay kaptanım da geldi yanımıza

Sekercim çok geçmiş olsun sana da kuzum. Insan çare bulamayinca her tetkiki yaptırmayı düşünüyor napalım evet kuzum tıp ilerledi inşallah hepimiz çaremizi devamızı buluruz. Sağolasın tatlım ♡♡♡ inşallah senin de yarın güzel haberlerini alıcaz

Kaptan göçtü bence
Neyse bende gitmeden bişey daha paylaşayım sizinle.
kaslı vücut neden zayıf durur?
Aşağıda 1 kilo insan yağı ve 1 kilo kas var ebatlarından hangisine sahip insanların daha fit olacağı anlaşılıyor

Bide düşünün önemsemeyip beğenmediğiniz 1/2 kilonun Bile bizlere getirisi ne kadar büyük her gr değerli arkadaşlar Damlaya Damlaya göl olur

BESLENME
Oruçluydum kızlar.

Sahurda 02.15
1 yumurta
1 portakal
5 siyah zeytin

İftar 16.00

1 çay kş çörek otu yağı
2 tatlı kaşığı elma sirkesi yarım su bardağı su
1.5 dilim tereyağlı ballı ekmek
1 dilim kaşar peyniri
10 tane zeytin
Şekersiz Karanfilli siyah çay

Ara 17.30
1 hurma
1 avuç Antep fıstığı
1 kase yoğurt

Akşam 19.00
1.5 kepçe mercimek çorbası
2 köfte
Domatesli soğanlı salata
Mor lahana salatalı

21.30
Sade Türk kahvesi
1 avuç kuru dut
2 tane hurma
15 tane Antep fıstığı

2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…