Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 501. ETAP***

Betulina(78.4///%)
saydin78(63.1///%)
tuba52(88.6///%)
masumm(70.7///%)
DelyDoly(88.7/87.9/0.80/%0.81)
Ahu060812(84.3///%)
kelebekolacam(76.9///%)
Sekercikiz(64.9///%)
fatmanurkaya (108.5///%)
ada81 (75///%)
mimu88 (78///%)
Dersaadet_ (77.3///%)
Sherrysherrylady (83.1///%)

7. Takım Ortalaması %
Gunaydinnn hayirlii cumalar Rabbim herkesin gönlünden geçenleri nasip etsin.
Kilom giden 800 gram kizlarr şükür wc cikamadim ve regl devam ediyor genee de iyii ac gezdim susuz gezdimm .....

Aç gezdin ama sen kazandın tatlım tebrik ederim çok mutlu oldum ohhhhhh gitti 800 Gr daha

Regl ye ragmen gayet guzel canim alkış sanaaaa ))

Bende saat 10.00 bekliyorum bakalim kac cikacam ama bende bu hafta cook actim ..acliktan ve bas agrisindan fenaydi halim..birazda agresiflik vardi evdekilere ozellikle aksam ...

Ayyy ne yapayim evde tostlar kekler havada uçuştu onlarin kokulari eve yayildikca yutkundum sadece :))) halim boyleydi insallah guzel bi sonuc alirim...

Günaydınnnnnnn

Aynennn öyle oldu Ahu060812 canım ama nasıl sızmışımmmmmm elimde mouse ... alıntı yaparken . Yeminle size .

Öyle kafam düşmüş , bi uyandım 2 ye geliyor.

Eşimde saat 10 da ben 1 saat kestireyim şurda uyandır beni demişti o da kalmış öyle .

Neyse....bitti uyudum dinlendim iyiyim

Herkese hayırlı cumalar .... güzel tartılar .

DelyDoly tatlımmm 800 çok iyi ama haklısın o aç kalmaya insan fazlasını bekler.

Olsun şekerim , ödemler gidince 4 günlükte verdiğin kilolar çıkacak meydana ... o yüzden asıl bu hafta şoksuz güzel dengeli beslen .

pamukskr güzelimm bak geldi mi 6 lar hem de sende şişlikten şikayet ederken .

Şimdi daha sıkı sarılıp hemen 68.9 bile olsa görelim ki 70 lerden koşarak uzaklaşmış olalım

A arselka tatlım sana da tebrikler
Sende haftaya 6 lardasın inşallah .

Yakınınız vefat etmiş , Allah rahmet eylesin

Günaydın takımım evet kilomu bildireyim
Geçen hafta 70.6
Bu hafta. 69.3
Fark 1.3
Yoldayım yüzde hesaplayamadim
Ausencia
Ooo maşallah pamuğum çok güzel gitmiş

Günaydın kilo bikdirimimi yapayım sonra zaman olmaz başlangıç 71,9 bi hafta 70,9
Fark 1
Senin de güzel gitmiş maşallah arkadaşım

DelyDoly çok eziyet çektin bu hafta bence tam olarak yansımadı kilona sen normal düzende bi hafta daha yap bence haftaya daha çok gider

Bende çocukları okula götürcem karne telaşı var bi ara tartılabilirsem inşallah bildircem kilomu
Yine sabaha kadar sizinleydim Betulina kelebekolacam rüyamda..tartıldın mı verdim mi kaç gr gitti senin kaç gitti aynı evde kalıyormuşuz sıyırdım iyce

Hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar

Rüyandaydık demek ki, vermişm, miydim bari Ben de sizinle uyudum resmen. Sabahı düşüne düşüne
Sabah işe gelirken fellik fellik kuru incir aradım, buldum. İki tane attım ağzıma. Şimdi ılık su da içeceğim ve biraz wc yolu gözleyeceğim

günaydın arkadaşlar
herkesin merakla kilo bildirimi yaptığı anlarda menü paylaşmak arada kaynabilirsede ben paylaşayım dedim
kaptanım Ausencia dünkü menüm

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 5 zeytin
* peynir
* 1 su bardağı süt
* 1 muz
3 ceviz

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* sebzeli et yemeği
* 1 büyük kase cacık

Ara Öğün (saat 15:40)
* 3 ceviz

Akşam (saat 18:30)
* 2 yumurta
* 1,5 dilim ekmek
* 5 zeytin
* peynir
3 ceviz

Son Öğün (saat 21:30)
* 1 muz
*1 çay bardağı süt

dün normalde balık yapıcaktım,eşim öğlen eve getirmiş temizlemiş balıkları,sonra canı çekmiş birazını yapmış yemiş
tabi ben eve gidince aç değilim dedi,bende 2 yumurta kırdım yedim,çay yaptım kahvaltı tarzı yedik,kalan balıklarda bu akşama kaldı,nasip olursa tabi

spor bakanım Ahu060812 dün 45 dakika eliptik,10 dakika bölgesel egzersiz yaptım

kilomuda bildireyim geçen hafta:60,8
bu hafta:60,2
yanlız bu -600 gramı kilo verdim olarak göremiyorum.şöyleki ilerleyen zamanlarda görceksiniz ben sadece regl bitişinde eksileri görüyorum,diğer zamanda sporda yapsam tartı bu kadar oynamıyo

evet kaptanım çok mutlu oldum anlatamam haftaya daha iyi olacak inanıyorum.
eğer listede boşluk olursa talibim tabi yer olursa bilmeni istedim.

kelebekolacam doktorum ne güldüm ya

Bende yaşadım onu .... aaaa bu uzunmuş laa dedim :))

Seni de çok özledim ki
kaptanicemmmmm az kaldı basiyorduk misafirleri.
ya ben bu pijamayi alt üst ayrı almıştım aynı mağazadan. Sanırım üst pijama değil gecelikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…