ben geldim kizlar.... sabah yuruyusumu yapamadim malesef..is icin aldigim bir ayakkabi ayagimi sikti..ondan agridan yuruyemedim....olculeri teker teker yazdin...listeyi cuma aksami buraya eklerimgecmisi birazdan okicam...suan gavur kadinn yanimda oyuzden fazla nette kalamiyorum
canim nacizane tavsiyem ( biz önceden öyle yaiyoduk) herkesin ölcülerini bi kenara kaydet bir dahaki ölcülerle karsilastirirsin ,incelme oldumu cok motive ediyo :)
bende burdayım artık
hoşgeldin, tanıtsana bize kendini.
öğrenciyim işte 2 gündür uğraşıyorum bir türlü üye olamadım çok stresliydim senin davetini görünce çok sevindim ben artık incecik olcam inşallah
minaver bizim bi formumuz var onu doldurman gerek, neyse kırmızıgül gelince sana bilgi verir.
:26:Hangi ciciyi kiz???azeri bende görüymmm cicini
julia çok sağol canım
Uyudum valla.O mesaji yazdiktan sonra kapadim,girdim kocacigimin yanina uyudum vallatamam canim, keyfine bak sen..ama kendinide fazla ozletme
kendine gelebildinmi biraz canim???bende uykusuzum..annemlere diyorum uyku konusunda ben kesin beddua almisim...nezaman aksam vardiyem olsa binada tamir var..matkap felan..oda oyle kuvvetliki sanki kulagimin dibinde yapuiyorlar..anlayacagin bende uykusuzum
ooh oohh masallah Azeri...Ganfede sapur supur, bize gelince yarabbi sukur vallaha
merhaba 7.takım kaptanınızın davetiyle ben geldim 170 boyunda 63 kiloyum ama biraz iri duruyorumbu da beni fazlasıyla rahatsız ediyor bundan sonra bende sizinle inceliyorum
hoş geldin canımbende burdayım artık
:26:Hangi ciciyi kiz???
Uyudum valla.O mesaji yazdiktan sonra kapadim,girdim kocacigimin yanina uyudum valla
Tamam tamam giyinmeden göstermek istemiyordum ama askidaki halini göstereyim size.Cünkü elbiseyi alir almaz terziye gitti.Iki hafta falan sonra vericem dedi terzi teyze.
merhaba 7.takım kaptanınızın davetiyle ben geldim 170 boyunda 63 kiloyum ama biraz iri duruyorumbu da beni fazlasıyla rahatsız ediyor bundan sonra bende sizinle inceliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?