Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim nacizane tavsiyem ( biz önceden öyle yaiyoduk) herkesin ölcülerini bi kenara kaydet bir dahaki ölcülerle karsilastirirsin ,incelme oldumu cok motive ediyo :)

canim nacizane tavsiyem ( biz önceden öyle yaiyoduk) herkesin ölcülerini bi kenara kaydet bir dahaki ölcülerle karsilastirirsin ,incelme oldumu cok motive ediyo :)

haklisin canim...bende oyle yapim...benim laptopta var herkesin olculeri....gecen olculeride eklim busefer

kizlarrrrrrr nerdesinizzzz....ne bu sessizlik ne oluyor size baki..safisin misafiri var..azeri sunnet sevdasinda...sizler nerdesiniz bakimmm

merhaba 7.takım kaptanınızın davetiyle ben geldim 170 boyunda 63 kiloyum ama biraz iri duruyorumbu da beni fazlasıyla rahatsız ediyor bundan sonra bende sizinle inceliyorum

azeri bende görüymmm cicini

julia çok sağol canım
:26:Hangi ciciyi kiz???
Uyudum valla.O mesaji yazdiktan sonra kapadim,girdim kocacigimin yanina uyudum valla

Tamam tamam giyinmeden göstermek istemiyordum ama askidaki halini göstereyim size.Cünkü elbiseyi alir almaz terziye gitti.Iki hafta falan sonra vericem dedi terzi teyze.

Son düzenleme:
Yuppiiiiiiii sonunda mezro buldum vallahi buldum.Cok sevincliyim.
Evet yamuk yumuk ölcülerimi veriyorum.

Gögüs:86 5:Cok kücüldü yaaa,eridiler)
Bel:76
Kalca:103

Haa birde bugünkü menümü yazayim

sabah:1 tabak kellogs sütle
ara:1 salatalik
öglen:kiymali kabak yemegi,200 gram keten tohumlu yogurt
aksam:yarim dilim cavdar ekmegi,1 haslanmis yumurta,salatalik

bende burdayım artık
hoş geldin canım

sünnete aldığın elbiseniii

iyi akşamlar kızlar...
ancak uğrayabildim, ölçülerimi yazayım ben de...

göğüs: 98 :26:
bel: 87 :26:
kalça: 104 :26:

kızlar yatmadan bugünkü menümü de yazayım...

kahvaltı: 1 dilim t.b. ekmeği, domates, nane, beyaz peynir, zeytin ezmesi..
öğlen: zeytinyağlı pırasa, 1/2 dilim t.b. ekmeği, yoğurt
akşam: patlıcan oturtma, makarna (2 kaşık), salata, yoğurt

ben pirincimi haşladım, yarın lapa diyeti yapıcam eğer hoşuma giderse perşembe de devam ederim sanırım.. yalnız size birşey sorucam; lapa diyeti topiğinde süt ve et ürünleriyle tüketmeyin diyor ama pek çok kişi yoğurt ile yemiş bunu.. faydası ne kadat azalıyordur acaba yoğurt ile yersek??

gün içinde meyve yiyebiliyoruz sanırım.. lapanın içine baharat haricinde, domates, salatalık, havuç v.s. rendeleyebilir miyiz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…