Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoş geldin canım

sünnete aldığın elbiseniii
Aaaa onu diyorsun.Onu almadimBaska bir tane aldim.
Ben hep yogurtla yaptim valla.Veriyorumda.Yarin öbür gün bende yapicam.58 de takildim.sebzede rendeleyebilirsin tabiiki.Yada yanina öyle yiyebilirsin.
iyi geceler...
ben lapa dieti yapsam kilo alırım diye düşünüyorum...
Yok kiz niye kilo alasinki.Herkes veriyor bununla

azeri bizde görek elbiseni gözümüz gönlümüz açılsın

günaydın... 1 saat yürüyüşümü yaptım direk size geldim
Oooooo süpersin.Hizli giris diyete he.Ben sabahlari gözümü zar zor acarken..
azeri bizde görek elbiseni gözümüz gönlümüz açılsın

Tamam tatlisim ekliyorum.Gerci askidaki ahli ama olsun,giyincede eklerim.Tabii elbiseme kavusmam lazim ilk önce...

Meyve noldu kiz niye böyle sevinclisin.
Aksine benim moralim bozuk.Dikkat etmeme ragmen 600 gram artida cikiyorum.deliricem:113:

artılarım basımı döndürdü ondan bu sapsallaığımm

azerim annemlerde cok kilo aldım onları vermeye basladım bu gün ..

ayyy nerde bu takım nedir bu sessizlik.. kızıcam size yinee

Eveeeet bu elbisem.Biliyorsunuz ben cok sadede bisey istememistim cok $atafatli biseyde istememistim.Bu tam uygun oldu bence.Asagidakide dün elbiseme aldigim ayakkabilarim.

Uploaded with ImageShack.us

Ayaklarim cok taraklidir benim,hic sevmem ayaklarimi.Ama bu ayakkabi cok rahat oturdu.

artılarım basımı döndürdü ondan bu sapsallaığımm

azerim annemlerde cok kilo aldım onları vermeye basladım bu gün ..

ayyy nerde bu takım nedir bu sessizlik.. kızıcam size yinee

Yedin tabii anne yemeklerini,aldin kilolari.Ver simdi ugras dur.Ben yemedigim halde artidayim.ben ne yapayim peki?

kiz meyve valla kiz.günlerdir kimse yok ya.:44:

canım üzerinde cekseydin keske böyle elbise güzelde bi gösterişi yok üzerinde cok sık durucaktır eminim ..

Iste cekemiyorum canim cünkü elbise aldiktan hemen sonra terziye gitti.Bu fotoyuda son anda cekmek aklima geldi esime göstermek icin.haftaya alicam zannedersem.o zaman üzerimde cekerim.

Eveet dünkü mesaj sayimini yapiyorum.ama sonuc cok hazin.Bu ne yaaa,dökülüyoruz hepimiz.hemde hepimiz:113::113::113:

saferan izinli
cemre:9
ceyce:0
doga:7
frangi:5
ganfed:6
julia:2
kirmizi:3
tutku:1
azeri:9

Alin bu domateslerde bize

Yedin tabii anne yemeklerini,aldin kilolari.Ver simdi ugras dur.Ben yemedigim halde artidayim.ben ne yapayim peki?

kiz meyve valla kiz.günlerdir kimse yok ya.:44:

azerim hiç ama hiç pişmn değilim ben yediğimee
iikide yemişim ayy cok rahatım inan yemesem kötü hissedicektm kendimi biliyorumm

seninkide ödemdir üzülme canım hemencik gider onlar..

kızları ben bi sıra soprasına cekeyimm

nerde bu takımın kaptanı kaptan duy sesimi derdesin imam böyle yaparsa cemaat naparr :95::95::95::95:

cnm ben dün çok yoğun çalıştım işten bile 8de geldim gece de öle yorulmuşum ki teee 10:30dan sora bi yarım saat geldim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…