Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ada bir şey rica edeceğim senden , yanlış anlamazsan ... siz deme bana ya , aus de , hop de , şişt de :)))
Tamam patron

Kaptanim hergun gunun en iyi menusu secelim mi ?? Yaptigi sporuda dusunerek...boylece herkes o menuye soyle bi bakar nasil olur....

Ausencia bu hafta artiçinde geldim iki etimegi fazla gördü kaptan iyimi :)

Bu hafta oda bitti 8_9 çiğ badem
Yada 3 tam ceviz yiycem kahvaltıda ne dersin ?

Matmazel Ausencia
Aslında ben söyleyecek tim o etimekler fazla diye ama cekiniyordum gülücük

Doktorum ben zencefil i şöyle içiyorum
Sıcak su limon yarım çay kaşığı zencefil
Siyah çay yerine bu şekilde zararlı ise icmiyim başka şeyler bulayım mı içecek
Aslında hepsinin günlük dozu var lakin benim bilgim dışı.benim bildiğim 2 kupa dan fazla bitki çayları zararlı ama tabi açık çay ve demli çay gibi farklı içimleri var

Bu rezil menüyü yarından itibaren unutturacağım. Yarın sabah erken kalkıp ekmek almaya gideceğim ve giderken biraz yürüyüş yapacağım. Sonra gelip kahvaltı hazırlayıp güne başlayacağım. Suyum yanımda olacak hep inşallah 2,5-3 lt tamamlayacağım. 3 ara öğün yapacağım ara öğünlerim fındık kayısı yoğurt meyve gibi yiyecekler olacak. Öğlen ton balıklı salata akşam da sebze yiyeceğim. Planım budur inşallah yapacağım

İmam seyy bi kahve içsem sonra gitsem lesile ablaya olur mu ?

Bende kelebeğim gibi 3 saat avm dolandım valla, geberdim bi kahve içip kalkayım

Tamam olur , yap ama hatta beraber yapalım .
Dr um da yapacak ...
3 lü leslie :)
11 de başlar .

Walla aldım ben 40 bedenleri.ahh ahh ben kendi kendime gelen güvey oluyom benim laz uşağı beni yollamaz

Şehir dışı demek ... laz uşağıda gelsin :) açılış dansında tango yaparsınız düğünde :))

Oyyy ağlama yazdıklarımın eksiği var fazlasi yok.

Yaaa takimda bir tane daha kontes var demeeekk.:) @Sherrysherrylady

Ya sana da mı kontes diyorlardı , bak şimdi hatırladım aeben diyordu .

Menü
Sabah
1 kaşarlı simit

Öğlen
2 poğaça

Akşam
3 tavuk pirzola

Ara
3 kare bitter çikolata

Su : 1,5 lt
Spor 13525 adım yaklaşık 1 saat yürüyüş
Ausencia @Ahu060812

Bu menüyü sabah tartılıp +700 çıktığını gördükten sonra mı yedin ?

Eeee doğal olarak öyle yedin .

PEKİ.

Tamam patron

Kaptanim hergun gunun en iyi menusu secelim mi ?? Yaptigi sporuda dusunerek...boylece herkes o menuye soyle bi bakar nasil olur....

Olur aslında güzel olur , dur nasıl yaparız düşüneyim ben .

Aslında ben söyleyecek tim o etimekler fazla diye ama cekiniyordum gülücük

Nare83 duydunuz mu hanımefendi ?

Yumurta varken etimek ekmek takıntım var , özellikle 75 altı kilolarda .

Hadi bakalım , buna da peki.

Laz usagiyla tango bak şimdi aklıma düştü iyi mi.

Ya benim bekarken düğün açılış dansında tango yapmak , bunun için nişanlı iken tango dersleri almak falan vardı hayalimde

Eşim hala gülmek için , senin ne hayalin vardı anlatsana der

Bu menüyü sabah tartılıp +700 çıktığını gördükten sonra mı yedin ?

Eeee doğal olarak öyle yedin .

PEKİ.
Evet biraz moralim bozuldu ve sen bu işi beceremiyorsun moduna girerek böyle yedim... Ta ki senin mesajlarını okuyuncaya kadar çok da kararlı değildim. Ama şu an silkelendim kendime geldim. Ne kendime ne takıma ne sana bunu yapmaya hakkım yok. Üzgünüm tekrarı olmayacak

Yasom kontesim derdi ozledim. yasom7272 aebenle birbirimize aebenim hulyam diye hitao ederiz aeben

Yaz bakalım her gün , menünü yaz ... bugün şu şu var ne yesem diye sor ... spor yap .. yorganın altından çık .

Yap bakalım , bekliyorum saadet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…