- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ausencia menüm
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek tost
Açık çay
Ara yok
Öğlen
1 İzmir köfte nin köftesi
1 kepçe mercimek çorba
Yoğurt salata
Zyagli börülce 2 kaşık
Ara 1 elma
Akşam
1 kepçe tarhana
Az salata
Az balık buğulama
2 lt su
5 fincan zencefil
Teşekkür ederim canım bu hafta hedefim 70 altı inşallahEmek vermişsin kaptanim ellerine sağlık ve çok teşekkür ederim bugün aldığım en güzel haber bu oldu yeni rakibem @saydin78 hadi bakalım iyi olan kazansın canım @arselka seni de tebrik ederim eski rakibem
Bence de biraz fazla gibi sankiBen her zaman içerim ama şöyle sıcak su limon ve yarım çay kaşığı toz zencefil bu şekilde zararlı mı bırakayım mı canım
Ya kimdi o AVM yürümesi spor sayılmaz diyen hay klavyemi eşek arısı. ..
Ya kimdi o AVM yürümesi spor sayılmaz diyen hay klavyemi eşek arısı. ..
geçen avm de 2 saat falan yürüdüm aklıma geldin vallahi bacaklarım nasıl ağrımış sırtım su olmuş :)
bana kim demişti acaba sayılmaz diye vakti zamanında baş harfi doktorcumdu sanki
Şu anda kilomu sorgularken hayatımı sorgulamaya geçtim; facebookumda ilkokul ortaokul hatta lise arkadaşlarımın çocuklarının karne heyecanı fotoğrafları... anaokulundan ortaokula kadar yaş segmentleri var. bi an kendimi düşündüm... ben naptım diye ya da napıyorum ben? biliyorum saçmalıyorum, bunları yazarken de ağlıyorum bir yandan.. kusuruma bakmayın içimi dökesim geldi bir an...
Ahhh benim ceylanım, afet mirayim
Canım o görüntüler evet çok güzel ama sen sanki ne kaybettin cnm ? Erken evlilik erken çocuk sahibi olmak güzel ama bir okadarda zor , hiç birşey göründüğü gibi değil cnmm ki senin daha bunları yaşamak için vaktin var cnmm ne kaybettin ki ??
aman canını sıktığın şeye bak.Şu anda kilomu sorgularken hayatımı sorgulamaya geçtim; facebookumda ilkokul ortaokul hatta lise arkadaşlarımın çocuklarının karne heyecanı fotoğrafları... anaokulundan ortaokula kadar yaş segmentleri var. bi an kendimi düşündüm... ben naptım diye ya da napıyorum ben? biliyorum saçmalıyorum, bunları yazarken de ağlıyorum bir yandan.. kusuruma bakmayın içimi dökesim geldi bir an...
Seyyyyy acaba bir daha mı gündeme tasisakSen istedin oldu doktorum ne yapalım
Bilemedim doktorum verilen karar geri alınır mı kiSeyyyyy acaba bir daha mı gündeme tasisak
aman canını sıktığın şeye bak.
Senin bugün biliyorum çok canın sıkıldı. kiyamam.hicbir şeyim garantisi ve standartı yok hayatta.herkes çok farklı.
ani değerlendir kimseye bakma.
Hiçbir emek boşa gitmez. Herkes kendine eder.burda veya hayatta sana ne iyi ise onu yap.
Hem sen kendin ettin kendine buraya gelince ugrasaydin bana ya delilik ya evlilik bulasirdi
Olur öyle şeyler. Herşeyle basetmek zorunda değiliz.Canımm doktorum delilik var zaten atayım diye 6 7 psikologlara gittim de senden adam olmaz dediydiler :)
Evet 2 gündür hem iş hem özel hayat hem burada aldığım sonuç Çok Çan'ımı sıktı. Gerildim oldukça. En son denypnun tekine işle ilgili saydırıp gelip burda ağladım. Üst üste gelince bazen başedemeyecek gibi oluyorum. Kolay kolay da ağlamam. Çok sağol doktorum
Şaka şaka böyle iyi AVM gezmesinin bi standartı yokki.masum da bende bugün 3 saatten fazla AVM deydik kimbilir kim kaç adım attı kaç kalori yaktı .Bilemedim doktorum verilen karar geri alınır mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?