Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Laz usagindan yorumlar
1.Sen spor mu yapıyorsun dans mi ediyorsun.cok ahenkli buldu galiba beni
2.mutfagi toplamak spor sayılmaz mi .yada mutfağı toplamak senin oncelikli vazife değil mi
Yooo mutfağı toplamak üzerime farz değil ama sağlığımı korumak daha öncelikli
Ve laz uşağı pes eder

Emek vermişsin kaptanim ellerine sağlık ve çok teşekkür ederim bugün aldığım en güzel haber bu oldu yeni rakibem @saydin78 hadi bakalım iyi olan kazansın canım @arselka seni de tebrik ederim eski rakibem
Teşekkür ederim canım bu hafta hedefim 70 altı inşallah
Ben her zaman içerim ama şöyle sıcak su limon ve yarım çay kaşığı toz zencefil bu şekilde zararlı mı bırakayım mı canım
Bence de biraz fazla gibi sanki

Ausencia kaptanım söylediklerin için çok teşekkür ederim bugün okadar yoğundum ki şu zavallı son teknoloji elma telefonumu 2.kere dolduruyorum sadece burayla değil özelden takip ettiğim bi arkadaşım daha var oda kaç haftadır yapmaya çalışıyor olmuyo diyordu şimdi her öğününü yemeden msj atıyor ekle çıkar yaptırıyorum ve bugün oda 3-4 gün oldu başlayalı 900 gr vermiş kendine güveni geldi onlada çok ilgilendim sonra listeler falan derken senin isteğini geri çevirdim üzülerek kendi analizimi yapmak istiyodum takımıda yaptım elimizden geldiğince faydalı olmak İstiyorum inşallah oluyorumdur şu bebeleri bir yatırayım geleceğim adamda yok rahatım

Şu anda kilomu sorgularken hayatımı sorgulamaya geçtim; facebookumda ilkokul ortaokul hatta lise arkadaşlarımın çocuklarının karne heyecanı fotoğrafları... anaokulundan ortaokula kadar yaş segmentleri var. bi an kendimi düşündüm... ben naptım diye ya da napıyorum ben? biliyorum saçmalıyorum, bunları yazarken de ağlıyorum bir yandan.. kusuruma bakmayın içimi dökesim geldi bir an...

Ahhh benim ceylanım, afet mirayim
Canım o görüntüler evet çok güzel ama sen sanki ne kaybettin cnm ? Erken evlilik erken çocuk sahibi olmak güzel ama bir okadarda zor , hiç birşey göründüğü gibi değil cnmm ki senin daha bunları yaşamak için vaktin var cnmm ne kaybettin ki ??

Canım masumum canım çok sağol o senin güzel gören gözlerin.
Buraya yazarken geyiğini yapacaktım bir an da ağlamaya başladım tutamadım kendimi. Sinirlerim yıprandı sanırım. Çok haklısın zor bi durum hiç bi zaman erken evlenmeyi düşünmemiştim zaten. Bi anda geldiler sanırım

aman canını sıktığın şeye bak.
Senin bugün biliyorum çok canın sıkıldı. kiyamam.hicbir şeyim garantisi ve standartı yok hayatta.herkes çok farklı.
ani değerlendir kimseye bakma.
Hiçbir emek boşa gitmez. Herkes kendine eder.burda veya hayatta sana ne iyi ise onu yap.
Hem sen kendin ettin kendine buraya gelince ugrasaydin bana ya delilik ya evlilik bulasirdi

Canımm doktorum delilik var zaten atayım diye 6 7 psikologlara gittim de senden adam olmaz dediydiler :)
Evet 2 gündür hem iş hem özel hayat hem burada aldığım sonuç Çok Çan'ımı sıktı. Gerildim oldukça. En son denypnun tekine işle ilgili saydırıp gelip burda ağladım. Üst üste gelince bazen başedemeyecek gibi oluyorum. Kolay kolay da ağlamam. Çok sağol doktorum

Oruçluydum kızlar.

Sahurda 02.15
1 yumurta
1 portakal
10 siyah zeytin

İftar 16.00

1 koca kase yoğurt
4 yk neslie nesfit

Akşam 18.30
2 kepçe mercimek çorba
8 yk nohutlu bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara 21.00
Sekersiz Karanfilli çay
1 tatlı kaşığı avuç kuru dut
3 tane hurma
1 avuç zeytin
2 küçük poğaça 3.5 yaşındaki oğlum illa poğaça yapmak istedi bana da kendi elleriyle yaptığı 2 poğaça yı yedirdi sağ olsun :)

2.5 litre su

Olur öyle şeyler. Herşeyle basetmek zorunda değiliz.
En iyisi uyumak boşver. Gelir geçer. Gelsin geçsin, delip geçmesin.
Ruhunda bedeninde herseyden önemli unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…