Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam harika olur leslie ile 2 mil 3 mil yürüyüş falan bir sürü video var hangisini yapıyorsunuz

Ben yeniyim daha ...onu leslie üstatlarına sor .

Ahu060812 saadeti de spor listesine al , bu hafta son şansı , yoksa ... haftayası kalmadı , tüm kredileri bitti .

Nare83 ne ile başlasın saadet leslie ye ?

Ben şimdi çıkıyorum , 2 mil yapacağım , bana yeter .

Ben yersem dünyaları yerim kızlar. Zaten bu kiloları boşuna almadım... Yani hiçbir zaman istediğimi yiyeyim dönemi olmayacak hayatımda. Olmasın da zaten.
Canım bak öncelikle sakin beni yalnis anlama istemem seni tanımıyorum evlimisin bekar mısın yaşın kaç çalışıyor musun bilmiyorum ama şunlaı söyle mek istiyorum
Kilo hepimizin derdi emin ol ömrümün yarısı aç geçti belki ama hiç senin gibi umutsuz olmadım 59 kilo ile hamile kalıp 84 ile doğuma gittim hep diyet yap kendine gel dediğim ablam bile sana aciyorum asla eski haline donemeyeceksin dedi belki mutlu oldu çünkü o basaramiyor su ben 1 yılda 56 ya düştüm ne zaman doyasıya yesem sonu hep açlık oldu ama hep başardım neler yapmadım ki ilaçlar bile kullanıp kendimi zehirledim ama senin ve benim hepimizin şansı burası var beş kuruş ödemeden bir sürü insan bizimle ilgileniyor bizim.icin üzülüp seviniyor sağlıksız hiç birşey yapmamıza gerek yok bizi düşünenler var şimdi ne yapmalı başarmak için ve bu sefer korumalı kendimiz için mutlu olmak için ben evliyim çocuğum var eşim şikayet ci değil ama ben istiyorum ben en önemlisi de bu sen istiyorsan eğer başarısını eğer evdeysen yapacak çok şeyin var demektir yürü en basit ve ucuz şey çok ve yürü eve gel egzersiz yap o kadar çabuk gelecek ki sonuç sen bile şaşıracaksın BEN SANA GÜVENİYOR UM

Kaptanim canim kaptanim,
Bana ilk yazdığını okurken yeminle gozlerim doldu.
Kizim uykusuz bırakıyor beni, hemen yatmaliyim ama bisiler yazmadan edemedim.
Hakkın çok büyük bizde.
Hiç gormedigin insanlara gaz.veriyorsun.
Bizi önemsiyorsun,
Bunu yazılardan emojilerden bile.öyle yoğun hissediyorum ki,
Hakkını helal et...

Ve evet tepside et diye geçiyor ama aslında kıyma.
Eşimle.yapıyoruz sağolsun harika yoğurdu.
Bir gün beklerim yolun düşmese de...

Menüme ilave ara öğün olarak 1 bardak süt 2 kare bitter çikolata yedim

Ausencia tatlım Allah razı olsun düşünmüşsün. Babam salı günü bacakları için anjioya girecek. Damarlarda ciddi darlıklar var. Sigarayı bırakmazsa Allah korusun çok kötü sonuçları 2 gündür sürekli düşünmekten kalbim ağrıyor, sırtıma vuruyor ağrı ve içime sinmeyen birşeyler var, bir sıkıntı var içimde, Allah'ım bekleyişimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah
babacığımı bize bağışlasın Rabbim. Dua edin lütfen anjio ile açılsın damarları
Aus kuzum kusura bakma kötü bir hafta geçirdim, umarım haftaya telafi ederim. Herşey için sağolasın

ben geldim yine home office modundayım. takıldığım bir yer oldu ooooff dedim bi takıma gideyim de bakayım biraz nefes alayım hatta üstüne bi moduna gireyim dedim.

Ausencia kaptanım evet zaten ben her gün yanımda taşıyorum yemeklerimi. görsen deli dersin tipimi. bilgisayarım, koca çantam ve yemeklerim. sadece saat konusu sıkıntı bana çünkü canım istemiyor 5 gibi birşey 2 3 gibi yemiş oluyorum tok oluyorum. ama yapacağım birşeyler.

bu arada bana gözden düşmüşüm gibi geldi ama :/ biraz üzüldüm.

Evet hanımlar okuduğum kadarıyla bir çoğumyz şapkamızı alıp düşünmüşüz
Yarın yeni güne
Yepyeni bir 7 takım olarak uyanmak umyduyla hepinize hayırlı geceler
Böyle takımımız
Böyle kaptanımız varken
Biz bu gemiyi yürütürüz inşallah
Ve herbirimizi istedikleri bedenlerin olduğu limanlara bırakırız
En uzun yolculuğu yapan men olsamda o limanı görüp
O hedefe ulalacağız insallah

Yarın yeni güne
Böyle takımımız
Böyle kaptanımız varken

Yarın yeni güne
Böyle takımımız
Böyle kaptanımız varken

Eline sağlık kaptanim pamukskr canım tebrik ederim insallah gelecek hafta bu haftanın acısını çıkarırız takımca
Ay liste dışındakiler gelip gelip beni ilk 3 ten atıyor.
Kızlar hosgeldiniz

Menü
Sabah
1 kaşarlı simit

Öğlen
2 poğaça

Akşam
3 tavuk pirzola

Ara
3 kare bitter çikolata

Su : 1,5 lt
Spor 13525 adım yaklaşık 1 saat yürüyüş
Ausencia Ahu060812

Selam kuzu Bende seni menünü paylaşmakta gösterdiğin medeni cesaretinden dolayı kutluyorum ve sana hergün en az 3 mil leslie veriyorum senin kendine verdiğin ceza kadar tatlı olmasada sonu tatlı oluyor merak etme

Saadet şaka maka şöyle sabahları kalkıp bi yarım saat yürüsen ekmek almaya gidicem dediğin gibi sonrada eve gelsen bi Leslie patlatsan öyle güzel olur ki

Bence bunalıma girenlere miydi olanlara günlük 1 saat spor yazmalı doktorlar sporun verdiği etkinin o hazzın üzerine ilaç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…