Olur öyle şeyler. Herşeyle basetmek zorunda değiliz.
En iyisi uyumak boşver. Gelir geçer. Gelsin geçsin, delip geçmesin.
Ruhunda bedeninde herseyden önemli unutma.
Sabah aynısını ben yaşadım off senin ki ile benimki aynı kafadanLaz usagindan yorumlar
1.Sen spor mu yapıyorsun dans mi ediyorsun.cok ahenkli buldu galiba beni
2.mutfagi toplamak spor sayılmaz mi .yada mutfağı toplamak senin oncelikli vazife değil mi
Yooo mutfağı toplamak üzerime farz değil ama sağlığımı korumak daha öncelikli
Ve laz uşağı pes eder
waaayy tebrikler banuuu bundan sonra yatmadan önce 3 mil leslie başka yolun kalmadı
Sabah aynısını ben yaşadım off senin ki ile benimki aynı kafadan
waaayy tebrikler banuuu bundan sonra yatmadan önce 3 mil leslie başka yolun kalmadı
mimu88 erken evlenmenin tabiki avantajı var ama biz de geri dönüşü olmayan bi yoka girip en güzel yıllarımızı harcadık yani son 10 yılımı çok güzel anlatmış aşağıdaki
Eki Görüntüle 1942571
Bugünden de katılabilirsin istersen en fazla bi sıfırın olurSpor cetelesi cumadan mi basliyor ? Mümkünse haftaya bütün yarislara bende katilmak isterim
Hakkaten ben de karıştırıyorum sizi
Henüz hazir degilim canim bu hafta evde tadilat var ben haftaya katilayimBugünden de katılabilirsin istersen en fazla bi sıfırın olur
Hakkaten ben de karıştırıyorum sizi
Tamam canım sen bilirsinHenüz hazir degilim canim bu hafta evde tadilat var ben haftaya katilayim
Hic te bilem o kinanin en siki yesil fisto entarisi ile ben olacagimBetulina çikolatalı kurabiyem çıtır çıtır yiycem seni.
Sen cislari ye ye bu hafta .güzel elbiseleri giyip kusanacagim Selmanin Kınasına gelip sana bakmayacagim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?