Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olur öyle şeyler. Herşeyle basetmek zorunda değiliz.
En iyisi uyumak boşver. Gelir geçer. Gelsin geçsin, delip geçmesin.
Ruhunda bedeninde herseyden önemli unutma.

bazen böyle delip geçiyor ya ben ona biraz üzülüyorum sanırım. uyumak mı doktorum yoğun ve uykusuz günler beni bekler ve bol stresli.

Kimseler kalmadı sanırım bende iki çift laf edip çıkayım

kelebekolacam cnm ıspanak ve turp demişsin ya bende dün iki limonlu soda üzerine birde büyük bardak limonlu şu içtim o mu şısırdı diye düşünmedim değil

Birde elma sirkesi onunda sisirdiginden şüphe ettim bazen değişik etkiler olabiliyor cnm

Sabah aynısını ben yaşadım off senin ki ile benimki aynı kafadan
Ahu060812 yaz ablana ordan bi 3 mil lesile
waaayy tebrikler banuuu bundan sonra yatmadan önce 3 mil leslie başka yolun kalmadı

mimu88 erken evlenmenin tabiki avantajı var ama biz de geri dönüşü olmayan bi yoka girip en güzel yıllarımızı harcadık yani son 10 yılımı çok güzel anlatmış aşağıdaki

Ayyy ahum çok güldüm

Ha bu arada size bişey söylemedim eşimden beklenmedik hareket bana hediye spor ayakkabısı almış.manidar. evde sürekli spor ayakkabı giyerim terlik bana ayak uyduramıyo orda burda kalıyo spor ayakkabı hem merdivende ses yapmıyo hemde beni sürekli spor modunda tutuyo evde giydiğimin bez tarafı yırtılmış heralde ondan aldı yada zayıflamam hoşuna gidiyo sporumun devamını diliyo diye romantik romantik düşünürken ben bir alana bir bedava vardı ondan aldım diye atlayıp bütün toz pembe hayallerimi yıkarak yükselen burcunun hakkını verdi

Bak gece gece aklima dustunuz bi bakayimdedim, bi de ne goreyim, takimin disli hatunlarindan kelebek hanim ekurim olmus, tehditlere de baslamis

Betulina çikolatalı kurabiyem çıtır çıtır yiycem seni.
Sen cislari ye ye bu hafta .güzel elbiseleri giyip kusanacagim Selmanin Kınasına gelip sana bakmayacagim.......
Hic te bilem o kinanin en siki yesil fisto entarisi ile ben olacagimhemi de 42 beden, herkes gorsun diye etiketi yanlislikla disari salacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…