Eveet dünkü mesaj sayimini yapiyorum.ama sonuc cok hazin.Bu ne yaaa,dökülüyoruz hepimiz.hemde hepimiz:113::113::113:
saferan izinli
cemre:9
ceyce:0
doga:7
frangi:5
ganfed:6
julia:2
kirmizi:3
tutku:1
azeri:9
Alin bu domateslerde bize
puuuuuhhhhhhh ne bu hallllllll
bol baylasım bol motivasyon bol 1.likk istiyoruzzzz
puuuuuhhhhhhh ne bu hallllllll
bol baylasım bol motivasyon bol 1.likk istiyoruzzzz
meyvem
ben hep buralardayım ama kendi kendime de ne yazayım olanda yazmıyor bende bakıp bakıp çıkıyorum
iyi geceler...
ben lapa dieti yapsam kilo alırım diye düşünüyorum...
Eveeeet bu elbisem.Biliyorsunuz ben cok sadede bisey istememistim cok $atafatli biseyde istememistim.Bu tam uygun oldu bence.Asagidakide dün elbiseme aldigim ayakkabilarim.
Ayaklarim cok taraklidir benim,hic sevmem ayaklarimi.Ama bu ayakkabi cok rahat oturdu.
artılarım basımı döndürdü ondan bu sapsallaığımm
azerim annemlerde cok kilo aldım onları vermeye basladım bu gün ..
ayyy nerde bu takım nedir bu sessizlik.. kızıcam size yinee
Eveet dünkü mesaj sayimini yapiyorum.ama sonuc cok hazin.Bu ne yaaa,dökülüyoruz hepimiz.hemde hepimiz:113::113::113:
saferan izinli
cemre:9
ceyce:0
doga:7
frangi:5
ganfed:6
julia:2
kirmizi:3
tutku:1
azeri:9
Alin bu domateslerde bize
ben ilk kez deneyeceğim canım, bakalım sonuç ne olacak..
Kızlar eğer suyu zayıflamak için içiosak ph derecesinin en az 8 olması gerekiomuş ciddi anlamda yağları kırıomuş
cemrecim sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu??
ben yaklaşık 10 aydır diet yapıyorum, arada ara verdiğim oldu tabi... ama bende haşimoto var, çok yavaş kilo veriyorum, beni baz alma istersen.
selam arkadaşlar..nasılsınız..ölçülerimi yazmayı unutmuşum..
göğüs.87
bel 75
kalça 95
dü oğlum plates yaparken ağır metal arabasını fırlattı dudağım patladı,şu an dudağım şiş ve mosmor kan toplamış..öğleden sonrada pazara gittik 6 katı oğlum ve poşetlerle çıkamadığım için eşimin halasına gittik gecede geç geldik ordan..bakamadım buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?