Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia akşam eve geldim tartıldım 72.0 çıktım sabahtan sadece ve sadece 200 gr fazla olması şaşırtıcı degilmi ?
benimde akşamla arası 300 gram fark etti dün
sanırım hafif şeyler yiyince böyle oluyo yani k.hidrat tarzı pek yemeyince vücutta su tutmuyo o yüzden sanırım

benimde akşamla arası 300 gram fark etti dün
sanırım hafif şeyler yiyince böyle oluyo yani k.hidrat tarzı pek yemeyince vücutta su tutmuyo o yüzden sanırım

Aynennn ama Begüm bi Dr git hipoglisemi belirtileri var sende sürekli acikmamistim vs Dr metformin verirse duzelecekrir

dualarımız seninle tatlım

Aynennn ama Begüm bi Dr git hipoglisemi belirtileri var sende sürekli acikmamistim vs Dr metformin verirse duzelecekrir
o ilacı kullandım ben ama o zaman gizli şeker demişti doktor,daha beterdim o zaman şimdi o zamana göre kat kat iyiyim
bende ki bu şeker oynaması hep öğleden sonra 3-5 arası oluyo o arada ara öğün yersem atlatıyorum,yemezsem şekerim düştüğü gibi bide dayak yemiş gibi ezik bitik oluyorum,akşam aynı şey olmuyo mesela
aslında burda endokrin bölümü açılmış direk gidiliyosa ve işyerinden izin alabilirsem gidebilirim aslında

harika bu laz uşağı tam olarak nereli bende trabzon mamülü bulunmaktada 1 adet

kızlar biraz şöyle yazlık tiril tiril elbiselere bakıp gaza geleyim
keza bugün anneme gideceğim ve orada kalacağım.
sağlıklı birşey bulmam çok zor annemlerde ya aç kalacağım ne yapsam bilmiyorum
günü en iyi şekilde atlatmak içi elimden geleni yapacağım.
anneye gitmek herkes için süperdir belki ama benim için malesefff nerdeyse bir eziyet.

1 dilim ekmekten kasıt,marketlerde tost ekmeği satılıyoya hani kare şeklinde o 1 dilim işte
gramaj olarakta 25 grama denk geliyo
öyle yuvarlak ekmeği kes ortadaki en büyük 1 dilimi ye sonrada ben 1 dilim yedim olmuyo malesef,o 2 dilime falan denk gelir sanırım

ekmeği akşamları az yemek çok fayda ediyo,bu zamanla olacak bişey dediğin gibi 3+2+1 güzel bi başlangıç zamanla o 1+1+1 hatta 1+1+0 da kalıyo hatta 1+0+0 olsa süper olur

neden sağlıklı şey olmaz canım
çok taraftarı olmasamda tavuk alıp git en azından tavuk+salata yaparsın kendine

öğün arasını uzun tutmayı çok istiyorum,umarım birgün olur
kuru meyvaların fazla yenilmemesi gerektiğini bende okumuştum hatta öyleki kurutma sırasında üzerinde biriken bir madde vücutta toksit kalıntı bırakıyomuş hele bunu duyduktan sonra elim varmıyo yemeye
direk yaş meyva yiyiyorum

canım çok çok geçmiş olsun,rabbim şifalar versin
hiçbirşeyin yoktur inşallah
bi tanıdğımdada göğsünde kanlı akıntı oluyo hemde yıllardır, sürekli kontrol altında bi sıkıntıda yok ama vücut iltihap yapıyomuş işte
seninkide öyle bişeydir muhtemelen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…