Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cnm ben jacops kahvelerinı seviyorum
Filtre ve çözülen kahvede hep bu marka alirim
Tamam canim yarin bi gidip bakayim tesekkurler...yarinda cok isim var pazartesi babam gidiyor....pazartesi baslarim spora cunku ağır ev isinden sonra spor yapamiyorum..

Merhabalar kızlar menüm
Sabah
2 light etimek
1 kk peynir
4 zeytin
3 dilim sucuklu yumurta
1 kırmızı biber biraz dere otu
1 ceviz 2 kuru kayısı
3 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2 avuç antep fıstığı ay çekirdeği
1/2 portakal suyu
Akşam
1 tabak pırasa
3-4 y.k. kuru fasulye
3-4 y.k. bulgur pilavı
Havuç salatası yoğurt biraz turp
Ara
Kayısılı çay
Gece
Karışık bitki çayı
Su: 2lt.
Spor: yok Ausencia Ahu060812 pamukskr canım yarışımız hayırlı olsun sevgili ortağım :)

Ahu060812 5 mil Leslie. Bu ceza anlarsınız doğumgünü deyince .bi ince dilim pasta yedim.bi da cesaret edemem öldüm ya.keske de yemeseydim,esim ünlü bi markadan alinca birazda degisikti merak ettim.
zaten günün yarısında disardaydim.tabi alışveriş gezmeyi spor sayilmiyor

Mutlu yaşlari olsun cnm kuzunun

Menümü vereyim:

Sabah yağsız yumurta - 1.5 minik dilim tb ekmeği, çeyreğin azı tb simidi (susamsız) peynir salatalık

Öğlen: bir kaç taze ceviz

Ara: bol marul bol sinir bol zararlı madde

Akşam: kabak çorbası o da iki kepçe falan...

Kaptanım ve takımın ben pazartesi sabahı iş için Kıbrıs'a gidiyorum. İnternetim yok orada. ama vakit buldukça girmeye çalışacağım. Yoğun ve stresli günler bekliyor orada beni.

Uzun uğraşlar sonucu uçuşan etekli elbiseye ikna oldu.korktum düşer kırar bitarafini
Kiziniz tam kovaymis benim gibi bende severim topuklu suslu seyleri yarinda benim dogum gunum ) ahuunun gönderdiği topuklu ayakkabu resimine bayildin keskeee benim olsa dedim....

Iyiki dogmus kızınız omrunuze hoşgelmiş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…