Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mimu88 rakibem ben de seni çok merak ediyorum
Ben de şimdi seni merak ediyorum bi sosyal medya da senle patlatak sonra meşhur ederim seni kaset yaparız kızz
canımm benimmm sende tam bir sarı papatyaymışsın hakkaten maşallah :)
Aaaa bende merak ettim şimdiii her gören sarı papatya sarı papatya
Mimu profil fotonu düğünde ki yere bakan fotonu bide Kayseri fotolarını gönderdim şekerim

Ahucum maşallah cok güzelsin, hakkaten ceylan gözlüsün maşallah şekerim

N Nisaca canım göremiyorum seni sporunu diyetini bu hafta birlikteyiz
Bakalım nasıl olacak
İnşaallah iyi olur abla ya.
Ama dün fena oldum.spordan sonra birşey yoktu sonra sol dizimin sağ alt tarafında bir ağrı bıçak saplanıyor sanki sabah a kadar ağrıdan uyuyamadım.bugün de dinlenmeye çalıştım bol bol.eşim işe gitmedi de çocukla ilgilendi şükür.ama yine de yemek bulaşık temizlik bende tabi.gözüm korktu bu hafta spor yapar mıyım bilmiyorum.
Sadece 15 dl leslie 20 dk plates 20 dk da çocukla oyun spor karışık yaptık.hafif bi ağrım vardı ama beni yatırdı resmen ayağımı kaldıramadım sürüye sürüyehallettim işleri.
Ama yememe dikkat edicem inşaallah spor olmasa da sağlıklı beslenirsem yine gider kilo inşaallah

Sen nasılsın bu arada abla diyet nasıl gidiyor

Ahucum maşallah cok güzelsin, hakkaten ceylan gözlüsün maşallah şekerim
Sanada maşallah ablam artık bende sana sarı papatya diyebilirim
asıl güzellik zayıflayınca ortaya çıkacak inşallah sanki hiç kilo vermemişim gibi hissediyorum
Aaa nedenini şimdi sana yazarken anladım yaa Yen'i kıyafetler aldım ya tam oluyo öbürleri düşünce hissediyodum şimdi oturunca üstüme anlamıyorum hiç ondan evet zayıfladıkça kıyafeti değiştirmekte yarar var diyeti hep zinde tutuyor

Kaptanim yoğurdu yedim burası kurabiye pasta ortam fena kızma birader oynuyor uz herkes ye ye sanki kilom var vs taciz ediyor ama lokma atmadım ağzıma merak etme yani tutuyor um kendimi

Bu fotolar nerde merak ettim iyice bende herkes i görmek istiyorum ama yaaaa

Evet sevgili ortağım yarişimiz ikimiz içinde hayırlı olsunnnnn

Bi kaçtınmi da gelmiyor bu uyku belası

Lesile mi yapsam ?
Kahvaltıya poğaça mı?
yapsam okadar zindeyim yani , bi an önce güneş doğsada gün aysa, çocuklari alıp kahvaltıya giderim belki

Kahve icsem iyice uyku kaçacak
Papatya cayida kalmamis hay aksi ...

Migdem içine göçtü ,sanki belim incecik
Gözümden akan yaşlarda nasıl güzel düşüyor öyle, parildiyor bi taraftan da sanki.... Çekmece mı duzeltsem acaba?
Belki birikmiş boş kutular eski eşyalardır enerjimi alan kimbilir.....Kimseyi zorla tutmadim hayatımda vakti gelince koydum postayı ama işte vefa diye birşey varki birtek bende bulunuyor sanırım ...
Hatalida olsalar insan özlüyor eski dostları

Zayıflamak istiyorum , kot üzeri dar bady giymek uzun saçlar koyu renkte, yüzüm zayiflayinca daha güzel duruyor o allık biliyorum ,minik gözlerim ortaya çıkıyor... Göz yaşları daha çok süzülüyor akarken ,

03:40 sacmaladim farkındayım , bazen sacmalakta gerekiyor sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…