Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

karbonatlı keki bende daha çok seviyorum tadı daha güzel oluyor

bugün kek günüm,haftada 1 gün evdekilere kek yaparım,bu sefer karbonatla deniyeyim,1 çay kaşığımı 1 tatlı kaşığımı ölçü tam olarak nedir?

kulakları çınlasın bizimde bir arkadaş çok güzel çiğ köfte yapıyo,yanında marul,maydanoz,nar ekşisi ayran offf
en zararsız atlatma şeklin,o gün tavuk falan ye yani protein ağırlıklı beslen misafirlerin gelmeden,belki iştahın kapanır

Allah razı olsun kaptanım sağ olun )))

Ütü arası hesap

O nota nasıl silinecek diye uykularım kaçıyooor , sizinde kaçıyooor di miii ???

Minumum .... %1.18 takım yüzdesi ile derece alabiliriz diye umuyorum . O da diğer takımlardan süpriz gelmezse.

Nare83 70 ile %2.51
@Dersaadet_ 76.8 ile %1.54
mimu88 77.5 ile %1.15
@fatmanurkaya 107.5 ile %1.29
saydin78 62.4 ile %1.11
T tuba52 87 ile %1.36
Betulina 77.3 ile %1.02
Ahu060812 83 ile %1.07
DelyDoly 86 ile %1.04
pamukskr 68.5 ile %1.15
Sekercikiz 63.7 ile %1.09
kelebekolacam 75.4 ile %0.92
ada81 73.5 ile %0.68
Kedibochi 81.8 ile %0.61 .....

En az,

O sarı kart bu takıma gelmemeli arkadaşlar.

Hesap ortada çok düşük alan takımlar olduğu gibi %1 tutturan 3-4 takımda oluyor.

Herkes tartılsın , hedeften ne kadar uzak ne kadar yakın kulağıma fısıldasın ve tartısı bundan fazla ooo lala diyen , o kaptan bana bu hedefi koymuş kasmayayım daha fazla demesin .
Cuma da kimse artıyım , sabitim diye takıma bomba gibi düşmesin .

Yüzdeler özellikle geçen hafta baz alınıp hesaplandı , o yüzden herkese eşit paylaşım söz konusu değil ... nota aldıranlar liste başı

bosss cok ciddi hatunlar.

valla hafta sonunu kullanmak istedim eşimde yardımcı olur diye o da sadece kızla ilgilendi onun yemeğini yedir falan uğraştı ....bide herşey bitsin artık kendimi iyice diyete vereyim istedim...

halıcalarda birazdan getireceklermiş halıları sererim biter ohhhh misss gibi spor yaparım artık bol bol yemek saatleri düzene girer... Allah başımdan eksik etmesin babamı şikayet değilde yemek saatleri tuha 2,30 mutlaka yemek hazır olacak sonra 18,30 gibi terar hazırla eşime öğle 12 hazırla akşam saat 17.00 da hazırla kızım uykudan uyanır onun ki ayrı kendime ayrı inan mutfaktan çıkamadım.. şimdi düzene girerimmm ))

Ay sağol doktorum hepimize Allah kolaylık versin inşallah gerçekten zor hazırlanmak o değil de sabah kalktım boğazımda benim de bi ağrı inşallah hasta olmam

Cuma kaçtın ki Begüm fark ne kadar
Merak etme masum ben misafirliklerinin hakkını veriyorum ben de onlara gidip bacak bacak üstüne atıp oturuyorum görümce hizmet ediyor şekerim yoksa hep onlar hep onlar aaa
Tablodaki yaşlar

Masumm yaş 77 , boy 1.60(kısaldık tabii) hedef kilo 50

Tabloya yeni üyelerde var tabii.

Masumun gelini kaynana ile kıran kıran mücadele

Ahunun spor çeteleside o zaman , ,

yürüyüş 20 puan

Parkta spor aletlerine 10 dk binme 15 puan

Pazar, avm .... 30 puan

En önemliiiii madddeee

Ahu060812 not al yavrucum bunları
Hahahaha ilahi Harika yaaa keşke gerçek olsa
Ahu060812 nasıl gidiyor hazırlık.uff yorgun yorgun yola çıkıyoruz hep.
Valla doktorcum sabah kızlar yıkandı 2 posta Elmalı kurabiye 2 posta poğoça bide kek pişti şimdi bi makine çamaşır atacam ortalığı topluysam valiz hazırlıycam ordan anneme ordan da akşam yemeğine kv ye yıkılcam öyle işte aman olduğu kadar

Bu arada Ausencia kaptanım gerçekten ben o an sinirlensemde kendi kendime iki dakka sonra geçiyo amaaannn diyorum boş ver herşey olduğu kadar kalan kalsın bana Allah ın rızası yeter diyorum her şeyi karşılık beklemeden Allah rızası için yapıyorum aslında gerisi hikaye...

Kaptanim benim anlam veremediğim bir lavabo sorunum var. Onu çözmek lazım..
Bu hafta uykusuzum spora pek asilmicam yorgunluk kilo vermeme engel olabilir.
Bana öngördüğüne ulasmak için 400 gr daha vermem lazım zira bu sabah sadece ~100 gr gitmiş.
82.2 olmusum

cuma 60,2 çıkmıştım Ahu060812
bugünde önce 60,1 15 dakika sonra 59,9 u gördüm

Bakkkk ya ben hesap kitap yapayımmmmm

Burda çiğ köfteler
Mezeler .....

Ütüye dönüyorum

ben artılarımı temzilemek vede daha da eksiye inmek için elmden gelenin 40 kat fazlasını yapıyorum auscum

gelen misafirim zaten ctesi ye , en az hasarla nasıl atlatırım onun peşindeyim....

ben artılarımı temzilemek vede daha da eksiye inmek için elmden gelenin 40 kat fazlasını yapıyorum auscum

gelen misafirim zaten ctesi ye , en az hasarla nasıl atlatırım onun peşindeyim....
listede olmak büyük sorumluluk,benim gibi dışarda olana biraz daha kolay ama sizin üzerinizdeki yük çok fazla
ve sen elinden geleni yapıyosun gerçekten çok çabalıyosun,cumaya güzel bir sonuç görceksin sana güveniyorum

Kaptanim yarın sabah fisildayayim

Ay tam geldim ki kızlar bomba gibi patlamak üzereyim diyeceğim, bi de ne göreyim, aus kota koymuş
Ayyy inşallah bu portakal diyeti ile en az -1 çıkarım, inşallah Keşke dün başlasaydım, niyet etmiştim amma aileme gidince niyet bozuluyor
artık 4 günün kerametini umucağız Ama auscum bu portakal diyeti dört gün ve artı cuma günü tüm kaçamakları engelleyecek bi izniAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…